Şimdi Ara

Bugün 8Mbit Yaptırdım ancak 2048görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada görüldüğü gibi bugün bi 6 saat önce internet paketimi değiştirdim ttnetten aradılar teklif ettiler bende tamam dedim sordum 15Gb ı geçersem internetim düşecekmi hayır dediler peki fiyatı ne kadar dedim 49TL dedi her neyse 2 saat önce falan net geldi anca ancak 2048 olarak faydalanabiliyorum bu yükselirmi sizce yoksa ttneti tekrar arayıp söylemem mi gerekiyor?

• birincisi sınırsız değil 15 gb dan sonra hızınız 512 ye düşecek ay başına kadar..

2.si sanırım hattınız o kadar destekler diye 2 mbite sabitlemişler..ama siz yinede arayın
  • valla bildiğim için özellikle 2 defa sordum dedim bakın bu 15Gb geçince 512ye düşecekmi dedim yok hayır dedi bu pakette hepsi sınırsız olacak dedi + bu destekleme olayı modemle ilgili birşeymi? adsl 2 olayı falanmı? tam bilmiyorum da
  • 15 gb 'ı aşınca hızım düşecek mi sorusuna hayır diye cevap veriyorlar.. Evet..

Telefon aç hocam, 4 mbit'e sabitleyin felan de.. Israr et.. Bir ihtimal olabilir

Edit: destekleme olayı; sizin santrale olan uzaklığınız ile ilgili..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bastien -- 2 Eylül 2009; 0:42:17 >
  • anladım katakülle yaptılar yani zaten kız onu sorunca bi kekeledi :D dedim sen yalan söylüyorsun içimden yarın arayıp bi hesap sorayım :D 4048 yapsınlar bari
  • Hız düşme olayı çok az kişide olmadı yalnız.. Bizim işyerinde hız düşerken, evde hala aynı.. Ama sistem oturdu sayılır.. Artık herkeste düşer.

Hızı az görenler, telefonla 3-4 mbite sabitlemek istediklerini söylediklerinde, ttnet'in tamam dediğini duydum.
  • KIZIN DEDİKLERİ HALA KULAKLARIMDA ÇINLIYO. :D "BEYFENDİ İSTEDİĞİNİZ KADAR MÜZİK FİLM OYUN İNDİREBİLİRSİNİZ KESİNLİKLE BİR SINIRLAMA YOK" BU KADAR YÜZSÜZLÜK OLURMU . YARIN ARAYIM ŞUNU ARTTIRSINLAR DEĞİLSE 1024 SINIRSIZ KULLANMAK VARKEN NE GEREK VAR 2048 15GB AŞINCA 512 YE DÜŞÜRMEYE
  • AZ ÖNCE ARADIM DEDİ İŞTE ALT YAPIYA GÖRE O DEĞİŞECEK BAKARSINIZ 4MBİT OLUR BAKARSINIZ 8 OLUR AMA 1MBİTTEN YÜKSEK OLACAĞI KESİN.DEDİM 15GB SINIRI VAR AMA BANA YOK DEDİ MÜŞTERİ HİZMETLİSİ YANLIŞ BİLGİ VERMİŞ SİZE FALAN DEDİ.BENCE 1MBİT SINIRSIZ KULLANMAK DAHA İYİ
  • Bende 8mbit e geçtim pişmanım. en iyisi 1 mbit Sınırsız
  • Ya beyler bunu nasıl yükselttireceğim ben bana bi akıl verebilecek yokmu enayi gibi hissediyorum kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcaytoerdem -- 5 Eylül 2009; 13:36:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.