Bildirim
Bugün çocukluk hayalimi gerçekleştirdim (2. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
öncelikle babanıza Allah rahmet eylesin. aracınız da hayırlı uğurlu olsun.
şanzımanda bakımsızlık varsa bu sorun meydana geliyor olabilir. kapsamlı bir kontrolle anlaşılabilir diye düşünüyorum. -
Valla bilemedim, burada öyle bir usta da yok(Ordu) bildiğim.Arkadaşım arabanın tüm bakımlarının yapıldığını söylüyor, birazdan içinin resimlerini de yükleyince göreceksiniz, titiz kullanılmış bir araba.Bir de dediğim gibi, ne yokuşta kaydırıyor, ne de ilk 3 viteste sarsıntı yapıyor veya takılıyor.
http://e1206.hizliresim.com/y/j/80425.jpg -
Hocam temiz kullanılmış olması ve periyodik bakımlarının yapılmış olması tabi ki çok güzel bir olay. Konvansiyonel şanzıman olduğu için de şanzıman çok çok kötü durumda olmadıkça yokuşta kaydırmaz, orası da normal. Fakat son vitese geçmiyorsa - çok anlamamakla birlikte - son dişlide ya da şamandıra gibi bir şeyinde sıkıntı olabilir demek istiyorum. Muhtemelen Trabzon'da ya da Samsun'da ustası çoktur. -
Tamam dostum,teşekkür ederim. Bir Trabzon yapacağız ilk fırsatta herhalde.
http://e1206.hizliresim.com/y/j/80425.jpg -
-
-
Tertemiz araç. Hayırlı olsun. -
Hayırlı uğurlu olsun gerçekten güzel araba hem de temiz bakıldığı anlaşılıyor güle güle kullan -
Teşekkürler arkadaşlar. Bu da son resim
http://e1206.hizliresim.com/y/j/805bh.jpg -
-
Hayirli olsun.. Hocam resimde otomatik vites gorunuyor ama siz 4. vitese gecememe sikayetinde bulunmussunuz.. Anlayamadim araba manuel mi otomatik mi? -
Hocam çok güzel , bir o kadar da temiz bir araç sahibi olmuşsunuz güle güle kullanın.Çocukluk hayalinizi gerçeğe dönüştürmüşsünüz.
Kazasız belasız sürüşler diliyorum.Hocam sorularının cevabı için uygun bir ustaya götürmen de fayda var.O sana daha aydınlatıcı bilgiler sunabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: cenan21
Hayirli olsun.. Hocam resimde otomatik vites gorunuyor ama siz 4. vitese gecememe sikayetinde bulunmussunuz.. Anlayamadim araba manuel mi otomatik mi?
Hocam araçla seyir halindeyken vitesleri saymış 3. vitesten sonra araç vites atmıyormuş ? Yani 4. vitese geçmiyormuş araç.
Neden böyle olabilir , yoksa 2. viteste mi kalkıyor araç diyor.
Edit : Araç otomatik vites
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gündüz06 -- 16 Haziran 2012; 4:42:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gündüz06
quote:
Orijinalden alıntı: cenan21
Hayirli olsun.. Hocam resimde otomatik vites gorunuyor ama siz 4. vitese gecememe sikayetinde bulunmussunuz.. Anlayamadim araba manuel mi otomatik mi?
Hocam araçla seyir halindeyken vitesleri saymış 3. vitesten sonra araç vites atmıyormuş ? Yani 4. vitese geçmiyormuş araç.
Neden böyle olabilir , yoksa 2. viteste mi kalkıyor araç diyor.
Edit : Araç otomatik vites
Hocam Araç kış yanlış hatırlamıyorsam S modundaysa 2 ile kalkar diğer modda 1 ile kalkması lazım...
NOT:4 İleri taş gibi bir şanzıman vardır o araçta 1980'lerden 95'e kadar mersonun kullandığı yüksek torklara dayanabilen bir şanzımandır yinede bir ustaya baktırmanızı tavsiye ederim...
-
Ooo resimler de gelmiş,güle güle ağız tadıyla binin -
Benimde vardı bi hayalim w124 kasa bir 190e.
Eski arabamı sattım geçen pazar günü pazarda bi tane buldum. Sizin aracınız gibi üzerinde hala fabrikasyon cd çalar vardı 90model araçta. Sunroff abs klima vardı. Bikaç tur attım o dönüş çapı bile almama yeterdi aslında ama olmadı işte etrafımdakilerin sebebiyle. Bende gidip başka bi hastalığımı gerçekleştirdim 306 aldım
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. -
Arabanın kralını almışsın. Yazını defalarca okudum ve kendimi birden senin yerinde sandım. Benimde çocukluk yıllarımda 80'lerde yani, bizim o zaman ki T stoplu 131'ler babamın patronunun W116 kasa 280 SE Mercedesi ile ara sıra yer değişir bizde olurdu. W116 kasa hayranıyım. 90 Şahini aldığımızda 1990 yılında 15 yaşında Lise öğrencisiydim ve Şahin Tepebaşı kat otoparkında dururdu. Yedek anahtarın bende olduğu çakılmasın diye kendime 3. bir anahtar yaptırmıştım ve babam arabayla işe gitmediği zamanlar gidip otoparka arabayı çalıştırır içinde oynardım. Benim babamda 2002 de rahmetli oldu. Şahin değişti tabi. Hayalim W116 kasa 280 SE Mercedes almak. Hatta senin aldığın W124 kasa 200 E'ler de şahane. Şöyle 88 - 90 model bir 200 E'de alıp günlük kullanmak isterim.
Güle güle kullan ve LPG taktırma sakın. Araba sıfır gibi, şahane. Şanzıman konusuna gelince, araba otomatik. Bana kalırsa bunlar 3 ileri otomatik. 4 ileride olabilir, yanlış biliyor olabilirim de.
-
Tam bir bebek şunun guzelligine bakin.
Allah nazardan saklasin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uzun zamandır bu kadar temiz bir mercedes görmemiştim. hayırlı olsun...bende mi alsam ne yapsam:DD
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X