Şimdi Ara

Bugün çocukluk hayalimi gerçekleştirdim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı aracı kullandım amcamda vardı, çok iyi hatırlıyorum sürüş tarzını vites geçişlerini vs. hocam hem vites modlarından hemde gaz pedalının altında klik diye basan bir düğme var o düğmeye tam gaz yaptığınız zaman pedal basıyor ve tam gazda giderken araç bir üst vitese geçmiyordu benim hatırladığım, elektrikçiye gidin ve o düğmeyi gösterin, sizde sürüş sırasında düğmenin devreye girdiğini çıktığını gözlemleyebilirsiniz aslında. eğer ondan ise çok basit olacaktır çözümü, inşallah halledersiniz...
  • Vallaha ben burdan duygulandım hayırlı olsun dostum güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiZeNTe -- 16 Haziran 2012; 19:34:46 >
  • mercedesin o kasası, kendisini sahibine sevdirmeyi biliyo gerçekten. Sıfır arabaların çoğundan konforlu, oturaklı bi araba. 95 e280 otomatik var babamda, adamın hiçbir arabayı gözü görmüyo.
    Hayırlı olsun size de, kazasız belasız kullanın inşallah.
  • Öncelikle hayırlı olsun
    Aldığınız arabanın model yılı ve modelini neydi yazmamısşınız sanırm
  • konunun linkini degerli bir arkadasimiza gonderiyorum..

ilgilenirse, cok saglikli ve isinize yarar bilgiler elde edersiniz..

hayirli olsun bu arada, saglikli gunlerde kullanin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim hayirli ugurlu olsun Allah gule gule kullanma nasip etsin.
    Vites sorununa gelince bence arabada hic bir sorun yok cunku eski Mercedesler zaten otomatik olanlar direk olarak 2 vitesten kalkis yapar (bilmiyorum neden 1 den degil), ama inan bana kalirsa araban sorunsuz.
  • Herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim.Soranlar için arabam 1990 model 200 E.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgeraR

Arkadasim hayirli ugurlu olsun Allah gule gule kullanma nasip etsin.
    Vites sorununa gelince bence arabada hic bir sorun yok cunku eski Mercedesler zaten otomatik olanlar direk olarak 2 vitesten kalkis yapar (bilmiyorum neden 1 den degil), ama inan bana kalirsa araban sorunsuz.

Hepsi 2 den mi kalkar ? Sizin porsche da 2 den mi kalkıyordu ?

• Hayırlı olsun. Çocukluğunuzda hayal ettiğiniz aracı güle güle kullanın.
  • hayirli olsun.

• GÜLE GÜLE BİNİN.MERCEDES ANLATILMAZ YAŞANIR
  • hayırlı olsun bende 123 kasa coupelere hastayım
  • Gule gule kullanin.Kazasiz belasiz surusler.Esiniz kiskanabilir aman dikkat

• hayırlı olsun

bu kadar temizi zor bulunur kaçırmamanız iyi olmuş
  • resimlerden göründüğü kadarıyla kusursuz bir temizlikte araç bulmuşşun kardeşim , kazasız belasız
  • Hocam belki saçma bir soru olacak ama merakımdan soruyorum..Golfle mercedesi yalıtım,süspansiyon konforu,rahatlık bakımından karşılaştırabilir misiniz?90 model mercedesle günümüz aracının kıyaslamasını çok merak ediyorum..Teşekkür ederim.Arabanız hayırlı uğurlu olsun..MAŞALLAH.
  • Harika bir otomobil.Iyi gunlerde kullanin

• quote:

Orijinalden alıntı: emre356

Hocam belki saçma bir soru olacak ama merakımdan soruyorum..Golfle mercedesi yalıtım,süspansiyon konforu,rahatlık bakımından karşılaştırabilir misiniz?90 model mercedesle günümüz aracının kıyaslamasını çok merak ediyorum..Teşekkür ederim.Arabanız hayırlı uğurlu olsun..MAŞALLAH.

Aslında en son lisede iken babamın arabasının direksiyonunu çevirmiştim ve çok hafifti.Şimdi karşılaştırdığımda Golf' ün direksiyonu daha hafif ve rahat.Pedallar da öyle,zaten bir ara 123 kasa bir 280 E kullanmıştım 3-4 ay kadar otomatik,onun da gaz pedalı sertti,muhtemelen bir kazayı önlemek ve birden arabanın fırlamasını engellemek için.Rölantide Mercedes daha sessiz, tabii bunda Golf' ün dizel olmasının da payı vardır.90-100 km/h gibi hızlardan itibaren Golf daha sesssiz gibi geldi bana, çünkü Mercedes çok devir çeviriyor. Zaten henüz en fazla 130 km/h hıza çıkabildim Mercedes ile,bu nedenle yüksek hızda karşılaştıramam. Önceki arabam 2005 model Vectra idi ve ondan VW e geçince ''önce 2008 Jetta,sonra 2011 Golf'' konfor anlamında süspansiyon budur demiştim.Ha Vectra da çok memnun olduğum bir araba idi ve hiç bir problem yaşamadan,sadece periyodik bakımla 147.000 km. kullandım ama süspansiyon konforu VW de çok daha iyi.Golf' ten de çok memnunum konfor olarak, ama eve gelirken biraz parke yol var ve bir kaç tane de tümsek var. Bu yolda da Mercedes daha iyi.Golf' ün takırdadığı yerlerden çok daha ssessiz ve yumuşak geçti, hatta bir trafik lambası var, oradan tam geçişe mazgallar dizili ve orası biraz çökmüş boylu boyunca. Araba oradan geçerken şöyle bir dalıp çıkıyor ama çok değil.Mercedes 'le oraya girerken de öyle bir an kendimi tuttum, çünkü ufak çaplı bir kütürtü oluyor arabanın içinde ,ama hiç tık bile çımadı.Kısaca ilk izlenimim şu özellikle büyük tümsek ve çukurlarda Golf' ten çok daha rahat, peşpeşe gelen darbelerde,parke yol veya peşpeşe yolda bir kaç küçük oyuk gibi, Golf'ten daha iyi ama fark tümsek veya tek çukur gibi değil.Bir de arabanın üstündeki amortisörler de muhtemelen 22 yaşında, bu nedenle süspansiyonda hafif bir boşluk hissediyorum,daha sıkı ve tok olabilir, bunu da zamanla göreceğiz, çünkü parasal olarak kendimi topladıktan sonra aşınan parçaların hepsini yenilemeyi düşünüyorum tek tek.

• hayırlı olsun golf e talip olsam mı acaba
  • 2000 yılında bizim de bi mercedes vardı beyaz renkli ama 1980 veya 70li modellerde eskiydi, babama ısrar ettik arabayı sat diye sattı toyota corolla almıştı şimdi anlıyorum kıymetini arada derim babama eski mercedesten bi tane daha alsak diye de babam şunu diyor: o araba dışardan iyi gözüküyor da içeriden kanser, tüp olmazsa o arabayı kullanamazlar tank motoru gibi motor var onda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.