Şimdi Ara

Bugün çocukluk hayalimi gerçekleştirdim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
3
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle sevdiklerinizle tadını çıkarmak nasip olur umarım.
  • Sabah sabah okuduğum yazı benide duygulandırdı.. Bende benzer hikayeye sahibim.. w124 gibisi gelmedi gelmeyecekte..
    Güle güle kullanın umarım uzun süreler binersiniz.
  • Güle güle kullanın. Aracınız cok güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni nesil mersolar eline su dökemez, o cokpit ve göstergeler mercedesin simgeseydi bir vakit, güle güle kullan
  • hayırlı olsun kardeş Allah kazasız belasız bindirsin. araç ne kadara bitti?
  • hocam hayirli olsun, ne guzel bir araba bulmussunuz,
    haftasonlari keyifle biner, babanizi da yad edersiniz.
  • hayırlı olsun

• hocam araç tertemiz duruyor
    iyi günlerde kullanın :)

• Herkese çok teşekkür ederim. Arabayı18.000 liraya aldım. Resimlerde renginden dolayı belli olmuyor ama cok küçük bir kaç güneş yanığı var. Viresin etrafındaki ahşap kısım biraz bozulmuş. Ön sol kapının ucunda bir parça boya var, pako dediğimiz yerde. Bir desol arka pakonun üstünde çamurluk tarafında yine bir parça boya var ama araba temel olarak çok temiz. Yoksa almazdım zaten, dile kolay en az 5-6 yıldır araba bakıyorum. Ayrıca dün sabaha kadar kullanım kitabını okudum. Şanzıman E konumundayken zaten 2. Viteste kalkıyormuş her halukarda. S modunda da tam gaz kalkışlarda sadece 1. Vitesi kullanıyormuş. Bugün bir işim vardı ,Çorum' a geldim. Yarın ilk işim bunu denemek. Ayrıca fabrika versi 90 km/ h sabit hızda yakıt tüketimi 7,5 litreymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulcinay

Herkese çok teşekkür ederim. Arabayı18.000 liraya aldım. Resimlerde renginden dolayı belli olmuyor ama cok küçük bir kaç güneş yanığı var. Viresin etrafındaki ahşap kısım biraz bozulmuş. Ön sol kapının ucunda bir parça boya var, pako dediğimiz yerde. Bir desol arka pakonun üstünde çamurluk tarafında yine bir parça boya var ama araba temel olarak çok temiz. Yoksa almazdım zaten, dile kolay en az 5-6 yıldır araba bakıyorum. Ayrıca dün sabaha kadar kullanım kitabını okudum. Şanzıman E konumundayken zaten 2. Viteste kalkıyormuş her halukarda. S modunda da tam gaz kalkışlarda sadece 1. Vitesi kullanıyormuş. Bugün bir işim vardı ,Çorum' a geldim. Yarın ilk işim bunu denemek. Ayrıca fabrika versi 90 km/ h sabit hızda yakıt tüketimi 7,5 litreymiş.

Bu durumda başlığı şöyle değiştirebilirsin. BUGÜN ÇOCUKLUK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM EN SONUNDA!!!

Spor modda 2 ile kalktığına göre 4. vites sorunu ortadan kalktı demek. İşte buna sevindim.

• Babanız için Allah rahmet eylesin diyorum.

Hayalinizi gerçekleştirebilmenize çok sevindim. Böylesine temiz bir araç bulmanız çok daha güzel zaten. Anladığım kadarıyla şanzuman sorununu çözmüşsünüz. İçinize sine sine kullanın inşallah.
  • Öncelikle hayırlı olsun ağız tadıyla binmenizi dilerim.Bu 2. viteste kalkma olayını anlamadım.Araç zaten 4 ileri neden 2 de kalksınki bu hiç ekonomik olmaz.
  • Masallah cok guzel bir arac hayirli olsun. Yildizin hep parlasin hocam.

• Güle güle kullanın,aracınız hayırlı olsun.Bence sorunsuzluğu ve konforuyla Mercedes'in gelmiş geçmiş en iyi kasalarından birisidir.2 yıl kadar benzinli,herşeyiyle orjinal bir w124 otomatik kullandım,daha sonra Passat aldım ancak Mercedes özellikle de W124 herzaman farklı bir yerde.Otomatik vites sorunuza gelirsek,aynısını ilk gün bende düşünmüştüm,hatta hatırladığım kadarıyla forumlara danışmıştım.Cevaba gelirsek,Araç D konumunda iken 1'i kullanmıyor yani doğrudan 2'de kalkıyor dolayısıyla siz bir vites eksikmiş olarak düşünüyorsunuz.Çok dik bir rampaya gelin,vitesi D'ye alın ve çıkmaya çalışın.Çekiş düşük olacak ve zorlanarak çıkacaksınız.Sonra 1'e alın ve çıkın.Çok fazla çekiş ama bir anda devirlenme olacak.Devir konusuda normal,ancak bu kasada 5 ileri şanzıman kullanlmış olsaydı yakıt tüketimi bariz bir şekilde düşerdi.

Edit: Kullanma kılavuzunu okuduğunuzu belirten mesajınızı yeni gördüm,kesinlikle şanzımanda sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneyt1977 -- 16 Haziran 2012; 12:02:22 >

• bu arabadan anlayan bi usta bul bence. araba çok konforlu 92 model manuel viteslisi var dedemde, lpgli ondaki ama benzinde de çok yakmıyo. uzun yolda çok konforlu bi araç. güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin
  • aksaklık ve olumsuzluklar zamanla düzelttirilir. hayırlısı olsun.
  • Güle güle kazasız belasız kullanın araç gerçekden temiz duruyor itina ile kullanılmış belli benzinde binildiğinde nasıl bir keyf vereceğini bilen kişilerdenim bende özellikle uzun yol zevkini düşünemiyorum.
  • Hayırlı olsun, keyif arabası almışsınız, hayalinizi gerçekleştirebilecek imkana ve cesarete sahip olmanız çok güzel. Ama başlığa "gerçekleştirdim" den sonra "nasıl" eklerseniz daha iyi olur.
  • Çok keyifli ve samimi bir yazı olmuş. Araç hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.