hayırlı olsun hem rahmetli dedemde hem de babamda bu kasa vardı.
Araç yaşına göre çok temiz, fiyatı da temizliğine değer. Kokpit kısmı benim 2006 grande puntomdan daha temiz mesela
Allah ayırmasın da satarsanız haberimiz olsun yabancıya gitmesin
Ayrıca forumun nazarı vardır, hemen kaldırın o fotoları.
hayırlı uğurlu olsun hocam kazasız belasız çok güzel aracınız temiz bunlarda bendenn olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: gulcinay
quote:
Orijinalden alıntı: emre356
Hocam belki saçma bir soru olacak ama merakımdan soruyorum..Golfle mercedesi yalıtım,süspansiyon konforu,rahatlık bakımından karşılaştırabilir misiniz?90 model mercedesle günümüz aracının kıyaslamasını çok merak ediyorum..Teşekkür ederim.Arabanız hayırlı uğurlu olsun..MAŞALLAH.
Aslında en son lisede iken babamın arabasının direksiyonunu çevirmiştim ve çok hafifti.Şimdi karşılaştırdığımda Golf' ün direksiyonu daha hafif ve rahat.Pedallar da öyle,zaten bir ara 123 kasa bir 280 E kullanmıştım 3-4 ay kadar otomatik,onun da gaz pedalı sertti,muhtemelen bir kazayı önlemek ve birden arabanın fırlamasını engellemek için.Rölantide Mercedes daha sessiz, tabii bunda Golf' ün dizel olmasının da payı vardır.90-100 km/h gibi hızlardan itibaren Golf daha sesssiz gibi geldi bana, çünkü Mercedes çok devir çeviriyor. Zaten henüz en fazla 130 km/h hıza çıkabildim Mercedes ile,bu nedenle yüksek hızda karşılaştıramam. Önceki arabam 2005 model Vectra idi ve ondan VW e geçince ''önce 2008 Jetta,sonra 2011 Golf'' konfor anlamında süspansiyon budur demiştim.Ha Vectra da çok memnun olduğum bir araba idi ve hiç bir problem yaşamadan,sadece periyodik bakımla 147.000 km. kullandım ama süspansiyon konforu VW de çok daha iyi.Golf' ten de çok memnunum konfor olarak, ama eve gelirken biraz parke yol var ve bir kaç tane de tümsek var. Bu yolda da Mercedes daha iyi.Golf' ün takırdadığı yerlerden çok daha ssessiz ve yumuşak geçti, hatta bir trafik lambası var, oradan tam geçişe mazgallar dizili ve orası biraz çökmüş boylu boyunca. Araba oradan geçerken şöyle bir dalıp çıkıyor ama çok değil.Mercedes 'le oraya girerken de öyle bir an kendimi tuttum, çünkü ufak çaplı bir kütürtü oluyor arabanın içinde ,ama hiç tık bile çımadı.Kısaca ilk izlenimim şu özellikle büyük tümsek ve çukurlarda Golf' ten çok daha rahat, peşpeşe gelen darbelerde,parke yol veya peşpeşe yolda bir kaç küçük oyuk gibi, Golf'ten daha iyi ama fark tümsek veya tek çukur gibi değil.Bir de arabanın üstündeki amortisörler de muhtemelen 22 yaşında, bu nedenle süspansiyonda hafif bir boşluk hissediyorum,daha sıkı ve tok olabilir, bunu da zamanla göreceğiz, çünkü parasal olarak kendimi topladıktan sonra aşınan parçaların hepsini yenilemeyi düşünüyorum tek tek.
her zaman yaş muhabbeti yapan arkadaşlara diyorum boşuna konuşmuyoruz.. eskide olsa kalitelisi olsun diye..
Bu akşam bir düğüne gittim, hanıma da dedim ki gel yeni arabayla gidelim, bu arada bir de kapalı otopark ayarladım, oraya kadar Golf ile gittik.Cuma günü parketmeden önce benzin ışığı yanmıştı, önce gittim 100 liralık benzin aldım,gösterge yarımın biraz altına kadar geldi.Golf ü bırakıp, mercedes ile düğüne gittik.Biraz önce arabayı tekrar otoparka bıraktık ve Golf ü alıp eve döndük.Önceki yorumumda çok fark yok demiştim ama peş peşe binince bariz fark var konforda.Hanım ilk kez bindi bu arabaya, o bile senin araba epey sallıyor dedi, Mercedes çok rahattı dedi ,ki Polo çok konforsuz bir araba bana göre ,o çok beğenir benim arabamı.
aracınız mükemmel temizlikte maşallah, w124 mercedesin mihenk taşıdır. Aracınızı güle güle, mutlu mesut günlerde kullanın. Gerçek yıldız severlere selam olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme