Şimdi Ara

BUGÜN GİTAR KURSUNA BAŞLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın akustik gitar kursuna başlıyorum benim TAEKWONDO kuşak atlama olaylarım olana kadar biraz boş vaktim olcak yani akşam işten çıktıktan sonra antremanlara gitmicem sizce gitar kursuna yarın başlamalımıyım başlarsam sular seller gibi çalmayı nekadar zamanda öğrenirim YA BEN NEKADAR SOSYAL BİRİYİM YA ALLAH KAHRETSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3-8-8-@-0 -- 23 Temmuz 2006; 14:11:54 >

• öncelikle hayırlı olsun...

sular seller gibi çalman için en azından 1-2 sene geçmesi lazım. ayrıca kursa gittin öğrendin diye birşey yok. kursta hoca sana ne yapman gerektiğini göstericek sen kendin çalışacaksın. hemde çok
  • Hocam hayırlı uğurlu olsun..!!
    Bende baslıycam yakında kısmetse.. Ama 2 sene cok ben onu 1 seneye düsürürüm gibi ğeliyo cünkü sadece calmayı düsüncem
    Bide hangi kursa gidicen. Ben hala kurs arıyorum.
  • bende bi tatile gidip geleyim.bende gidecem kursa.
  • basgitarın üstüne tanımam arkadaşım

bi de ben de başlayabilsem şu bass kursunaa

bir yıldır zor bela biraz cıık bassgitarcılara bakarak azıcık bir şey öğrendik yav

sana da hayırlı olsun akustikten elektroya geçmek nasip olur inş.

her daim bassguitarx

• yazdığınız güzel yorumlarınız için sağolun arkadaşlar umuyorum en kısa sürede çalmasını öğrenirim SAYGILARIMLA
  • walla öyle göründüğü kadar kolay bişi değil. msla orgdaki gibi sırayla gitmio notalar(yani do-re-mi-fa die gidio ama kimisinin arasında 1 perde war kimisinin arasında yoq). walla bne gırgırına gidiodum 2 sene gittim elektro caldım. sırf solo calışıodum sonra bıraktım. ben zaten sırf ortam için gidiodum. izmirli arkadaşlar warsa kursu tarif edebilirim ortam manyak :) pm den ulaşabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3-8-8-@-0

yazdığınız güzel yorumlarınız için sağolun arkadaşlar umuyorum en kısa sürede çalmasını öğrenirim SAYGILARIMLA

İST de isen her boş bir bassgitarist olduğunu unutma
  • quote:

Orjinalden alıntı: eXo®ci§t

walla öyle göründüğü kadar kolay bişi değil. msla orgdaki gibi sırayla gitmio notalar(yani do-re-mi-fa die gidio ama kimisinin arasında 1 perde war kimisinin arasında yoq). walla bne gırgırına gidiodum 2 sene gittim elektro caldım. sırf solo calışıodum sonra bıraktım. ben zaten sırf ortam için gidiodum. izmirli arkadaşlar warsa kursu tarif edebilirim ortam manyak :) pm den ulaşabilirsiniz

ben de 1 aydır gidiorm cidden göründüğü gibi kolay deil hoca sadece sana gösterio senin çok çalışman lazım

şimdi ben klasik öğreniorm işte klasiği tamamen öğrencem seneye elektroya geçebilir miyim direk klasikten

elektroya geççem geçebilirim de mi ya tam bilmiom beni aydınlatın

• quote:

Orjinalden alıntı: night_man

quote:

Orjinalden alıntı: eXo®ci§t

walla öyle göründüğü kadar kolay bişi değil. msla orgdaki gibi sırayla gitmio notalar(yani do-re-mi-fa die gidio ama kimisinin arasında 1 perde war kimisinin arasında yoq). walla bne gırgırına gidiodum 2 sene gittim elektro caldım. sırf solo calışıodum sonra bıraktım. ben zaten sırf ortam için gidiodum. izmirli arkadaşlar warsa kursu tarif edebilirim ortam manyak :) pm den ulaşabilirsiniz

ben de 1 aydır gidiorm cidden göründüğü gibi kolay deil hoca sadece sana gösterio senin çok çalışman lazım

şimdi ben klasik öğreniorm işte klasiği tamamen öğrencem seneye elektroya geçebilir miyim direk klasikten

elektroya geççem geçebilirim de mi ya tam bilmiom beni aydınlatın

bence direkt elektroya geç.bizimarkadaş öyle yaptı şu an elektronun pri oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.