Şimdi Ara

Bugün hayatımda bir ilki gerçekleştirdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşler bugün üniversiteye gitmek için dolmuşa binmeye gidiyordum.O sırada baktım sıra çok uzun ilk defa böyle bir şey görmüştüm.Tam o sırada benle birlikte sıraya giren bir kız vardı.Kıza bu dolmuş sırası mı diye sordum.Böyle soruları rahatça sorarım ama bu kez kız bana baya baya açıklamalar yapmaya başladı.işte şurdan şöyle gidersin,burdan böyle yaparsın filan.Şaşırmıştım kızlar genelde kısa cevaplar verip uzaklaşıyordu benden.Sonra sohbet etmeye başladık.Kız çok tatlı bişi.Sonunda sıra bize gelmişti,dolmuşa bindik.Dolmuşta da konuşmaya devam ediyorduk.Ama içim içim yiyo o sırada numarasını istemem lazım yoksa bir daha hayatta göremem.Nasıl sorucam nasıl edicem filan derken saçmasapan bir bahaneyle numarasını istedim.Başta vermek istemedi ben tamam deyince neyse verim dedi.Bendeki mallığa bakın o kadar kişinin içinde numaranı söyle diyorum,kız ver yazim dedi filan.Bakalım hayırlısı olsun.içimde garip duygular var.Bu da böyle bir anımdır.İlk defa hiç tanımadığım birinin numarasını aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Jr -- 9 Ekim 2014; 17:59:43 >

• Okuyun temiz.

Edit: Okumayın adam mal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Molotov Cocktail -- 9 Ekim 2014; 18:00:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni tanıdığı başkalarına yönlendirmiş olmasın
  • tanımadığın değil tanıştıktan sonra almışsın.
  • Zebani yok mal var

• quote:

Orijinalden alıntı: Molotov Cocktail

Okuyun temiz.

+ verdim.
  • İyi yapmışsın hocam ama işin içinde mallıkta var tabii. Sık sık rahatsız etme hanımefendiyi uzaklaşabilir
  • Keşke zebani olsaydı dedim bi an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CORNHOLIO -- 9 Ekim 2014; 18:08:12 >
  • Konu % 100 csb dostum ince detaylardan yakalanmissin

• C

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben'de o ana kadar geliyorum sonra kendine iyi bak diyip kalkıyorum tabii yaş'dan dolayı birazda.
  • Keşke zebani olaydı da bunları okumayaydım

yazık günah lan adam saf

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lindegaard

İyi yapmışsın hocam ama işin içinde mallıkta var tabii. Sık sık rahatsız etme hanımefendiyi uzaklaşabilir

eyvallah dostum 2-3 gün sonra filan mesaj atmayı düşünüyorum
  • Em onu.
  • Böbrekleri gazeteye sar uğraştırma kızı.
  • Bugün sana numara veren yarın beklerken başkasına da verir

• quote:

Okuyun temiz.

• quote:

Okuyun temiz.

Okumadan nasıl temiz olduğunu anlıyorsun yada sonradan fikrini mi değiştirdin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.