Şimdi Ara

Bugün okuldan kaydımı sildirdim ama e-kayıt yaparken bir sıkıntı çıkıyor bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet bugün gittim kaydımı sildirdim diplomamı aldım geldim e-devlete girip yeni kazandığım üniversiteye kayıt yaptırmaya çalışıyorum fakat şöyle bir uyarı geliyor

quote:

Yükseköğretim Bilgi Sistemi'nde yerleştiğiniz programa denk (lisans-lisans veya önlisans-önlisans) örgün bir programda kaydınız bulunduğundan, e-kayıt işleminiz yapılamamaktadır. Kaydınızın bulunduğu üniversite ile irtibata geçip Yükseköğretim Bilgi Sistemi'nden kaydınızı sildirmeniz durumunda e-kayıt işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Öğrencilik kaydınız olduğu sürece kayıt işleminiz yapılamayabilir. Yerleştiğiniz üniversiteden konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kaydımı sildirdikten bir süre sonra mı YÖKSİS'e yansıyor ? Bu durumu yaşayan veya bu durum hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycosthene -- 12 Ağustos 2016; 21:32:47 >

• Bence yarın sorununuz çözülmüş olur dediğiniz gibi biraz gec bildiriliyor sildirme işlemi ben bu gibi degil ama buna benzer bir durum yasadım eğer yarında sorun çözülmezse Pazartesi okulunuzu arayıp öğrenin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • Ben bu sabah sildirdim, 15.00 civarına kadar bende de öyleydi. Okulun sistemden kaydınızı silme hızına bağlı olarak değişiyor bu süre. Ama çok uzun sürmez gibi. 2-3 gün sonra da silinmezse okulu biraz zorlar süreci hızlandırırsınız en kötü.
  • Yenilmez Armada 1905 kullanıcısına yanıt
    Ya diplomayı alana kadar canım çıktı bi ilgisizlik özensizlik, dilekçeyi verdiğim ilk sekreter gerekli yere dilekçemi gönderiyor 10 dakika içerisinde ardından tam 5 saat boyunca tek bir kişi yüzünden ortalıkta dolanıyorum , daha sonra sürekli sormama dayanamayan öğrenci işlerinden birisiyle gidiyoruz o bekleten şahsa 10 dakika içinde evrakları gönderiyor teslim alıp gidiyorum madem bu kadar kısa sürede halledeceksin neden bekletiyosun anlamıyorum , Pazartesi kayıtlara başlıyorlar o güne kalmaz inşallah yoksa sıkıntı
  • Pazartesi günü de okulda kayıtlar başlayacak inşaallah o güne kalmadan hallolur
  • Lycosthene kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam 12-16 Ağustos arası e-kayıt hocam. Salı gününe kadar şansınız var, halledersiniz sorununuzu.
  • Yenilmez Armada 1905 kullanıcısına yanıt
    Umarım hallolur
  • Hocam ben kaydımı tercih sonuçları açıklanmadan önce sildirdim, vakit daralmasın diye.Lise diplomamı alıp kaydımın silindiğini söyledikleri andan 15 dakika sonra e-devlettende kaydım silinmişti.Bence okulunuza gidip bu konuyu takip edin, zaman daralıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.