Şimdi Ara

Bugün pingi diğer zamanlara göre düşük olan var mı?( SS VE RİOTTAN CEVAP GELDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normalde 70 ile filan oynuyordum. bugün en az 47 en fazla 49-50 ile oynadım. birkaç kişide daha bugün ping düşmüş onlarda 50de oynamışlar. sizde durumlar ne?

Edit: ss geldi ve bugün 45 pinge kadar düştü

Riottan cevap geldi

KADAJ Bugün saat 16:49
    Aşırı sunucu yoğunluğundan dolayı, internet sağlayıcıları yönlendirme noktalarındaki yoğunluğu da buna eklediğimiz zaman bir miktar gecikme süreleri artışı gözlemlemiştik. Çalışmalarımız bu yönde ve aralıksız devam ediyor. İçin rahat olabilir :) Eğer yardımcı olabileceğimiz bir sorunun olursa veya sormak istediğin bir şey, lütfen bizimle tekrar iletişime geçmekten çekinme.

Görüşmek dileğiyle.

Kadaj
    Riot Games Oyuncu Destek
     Bugün pingi diğer zamanlara göre düşük olan var mı?( SS VE RİOTTAN CEVAP GELDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra94 -- 10 Haziran 2015; 19:42:26 >

• Hayatımda ilk defa 59 oldu SS bile aldım normalde sabit 83
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarney Btinson

Hayatımda ilk defa 59 oldu SS bile aldım normalde sabit 83
    73 ile oynadım 5 saat. normalde 93-110 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norain

73 ile oynadım 5 saat. normalde 93-110 arası

Alıntıları Göster
    aynen bendede 46 48 arasıydı
  • 62 gorunce kapatıp tekrar actım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

62 gorunce kapatıp tekrar actım.
    Bence hileli yazıyorlar
  • evet 24 mbps fibernet kullaniyorum onceden 50 ping bile gormustum ama 2 3 aydir hep 100 ustuydu bugun 64 60 falan gordum.
  • Ttnet 25 Mbps fiberle oynuyorum normalde 80 pingi görünce gözyaşlarıma hakim olamayan ben bugun sabit 48te oynadim şok oldum.bir kere bile 49 olmadi 3 saat boyunca sabit 48..insallah hep boyle kalir
  • quote:

Orijinalden alıntı: askavcisiurgot

Ttnet 25 Mbps fiberle oynuyorum normalde 80 pingi görünce gözyaşlarıma hakim olamayan ben bugun sabit 48te oynadim şok oldum.bir kere bile 49 olmadi 3 saat boyunca sabit 48..insallah hep boyle kalir
    bendede öyle 68 sabit oynuyordum.Aslında geçen yaz 68 69 sabitti TR serverinde westte 80 küsürlerde takılıyordu 1 yıldır bu haldeydi sonradan 85+ oldu hepsi ama bugün eski haline döndü.
  • Sabit 60ti bende kac olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schrödinger Kedisi

bendede öyle 68 sabit oynuyordum.Aslında geçen yaz 68 69 sabitti TR serverinde westte 80 küsürlerde takılıyordu 1 yıldır bu haldeydi sonradan 85+ oldu hepsi ama bugün eski haline döndü.

Alıntıları Göster
    90-94 ping arası oynuyordum. Bugun 78 ping ile oynadım. Lakin bugun yeniden bağlanılıyor demeye başladı oyun esnasında. 3-4 saniyelik herkes hareket ediyor lakin ben oyun düşmüş gibi orda bekliyorum.
  • Aynen bende 103 sabitle oynarken 63 sabitle oynadim.bir gun icin degildir insallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallofsamurai

Aynen bende 103 sabitle oynarken 63 sabitle oynadim.bir gun icin degildir insallah :)
    ben de 95-100 ile oynarken sabit 70 ile oynadım hayatımda ilk defa
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanogluQ

ben de 95-100 ile oynarken sabit 70 ile oynadım hayatımda ilk defa

Alıntıları Göster
    54 ü gördüm sevinçten havalara uçtum
  • 100 ile oynuyorum normalde 69 u görünce gözlerim doldu
  • Vay anasını lan bende şaşırmıştım bayagı. Demek herkeste düşmüş
  • Ozel oyunlara sinirlama getirilmisti millet kafasina gore oyun kuramiyodu o etkili olmus olabilir
  • 44 gördüm superonline normalde 48-50

Edit:Lan neyi eksiliyosunuz kıskanç herifler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 10 Haziran 2015; 12:22:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC5775AB9

44 gördüm superonline normalde 48-50

Edit:Lan neyi eksiliyosunuz kıskanç herifler
    54 görünce uçtum sevinçten
  • hafta sonu pazar günü ilk kez 49 48 gördüm izmirden. genelde 54 56 oluyodu. süperonline fiber
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.