Şimdi Ara

Bugün ranked girmeyin (TR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasin trdeki hesabiyla bi ranked gireyim dedim ama veledin biri geldi pick ekraninda gayet düzgün seçimler yapildi kavga olmadi. oyun basladi ve aynen sunu yazdi " yarin okullar açiliyor zaten çara giremicm fedleyimde kaybedin .d.d".

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asıl bugün şansım yerinde 3 streak yaptım. Fazla görülmez bu bende
  • o degilde 15dkdır bulmuyor oyun
  • Ben ip boozt alıcam kahvaltıdan sonra durmadan normal game atıcam 1500 ip lazım gelcek vamrı ? TR deyim.
  • Bu akşam 9-10 gibi son banyolarını yapcaklar
  • Kesinlikle katılıyorum 7 streak bozuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Ben ip boozt alıcam kahvaltıdan sonra durmadan normal game atıcam 1500 ip lazım gelcek vamrı ? TR deyim.

Ekle HitTheLights

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • varya tr dekiler için bu gece tam oyuna girme saati ama dünya şampiyonası var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok mal dolu bugün. hele gold V tekiler veya silver V tekiler için tam eziyet "nasıl olsa 0 puandayım xd"
  • Hangi takıma daha az ilkokullu gelirse o takım kazanır. şansa bağlı. şansınıza güveniyorsanız girin bugün

• Çok iyiymiş ya, saat 10'da son banyodan sonra TR Serverı cennete dönüşebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Expungee

Çok iyiymiş ya, saat 10'da son banyodan sonra TR Serverı cennete dönüşebilir.

yarim saat oyun arar ama olsun

• Bu gece 6 streak yapmıştım o zaman şimdi normal gireyim de lose streak yapmayalım.
  • geceleri rahatız artık
  • Hehehe yarın okullar açılıyo feedleyelim hep beraber .s.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

çok mal dolu bugün. hele gold V tekiler veya silver V tekiler için tam eziyet "nasıl olsa 0 puandayım xd"

gold en azından iyidir silver çok kötü bro adam thresh alıyor hiçbir şey yapmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Ben ip boozt alıcam kahvaltıdan sonra durmadan normal game atıcam 1500 ip lazım gelcek vamrı ? TR deyim.

Hocam ben ranked girmeyeli 3 ay oluyo ful normal oyundayım ekleyin QenwiR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

quote:

çok mal dolu bugün. hele gold V tekiler veya silver V tekiler için tam eziyet "nasıl olsa 0 puandayım xd"

gold en azından iyidir silver çok kötü bro adam thresh alıyor hiçbir şey yapmıyor

goldun farkı yok emin ol
  • quote:

quote:

quote:

goldun farkı yok emin ol

az önce oyuna girdim adam adc alıp afk olup feedliyor böyle bir şey yok ya bronzdan betermiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

goldun farkı yok emin ol

az önce oyuna girdim adam adc alıp afk olup feedliyor böyle bir şey yok ya bronzdan betermiş

O zaman Silver = Bronze'un görünmeyen yüzü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.