Şimdi Ara

bugün saat 8de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:24:47 >

• Ben varım..
  • Ben ders caliscam bu aralar :D bilgisayari acarsam girer teste yardimci olurum hatta sen beni yalniz birakirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:24:57 >
  • Herhangi bir yamuk olursa yerin yurdu belli olum zaten telefon numaran da var ona göre...
  • gelirim ama beni bilirsin test felan beceremem
  • lineage2de olmayan balansı arayan adminler :D kolaygelsin
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:25:13 >
  • sen önce beyinde balance işini hallet sonra l2dekine yorum yaparsın
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:25:37 >
  • Kirpik diplerim ağrıyor.
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:25:48 >
  • Başarılar ne diyeyim,Zamaninda bi tane hight rate server vardi ismi L2 Certus ve 1k+ playeri vardi,2 Sene önce hatirliyan varmidir bilmiyorum şimdi Aynı featurese benzer bir şey yani kafamdaki bilgileri o server featuresiyle kiyasliyarak L2Enrya sahibine söyledim Kendisi yunan ddoserlerden birisi serverini kapadi beni dinliyerek ve yeniden dediğim features ile başka bir server açacak L2OFF'a benzer bi features verdim ona.Sanada verirdim ama Sen kafana projeni oturtmuşsun ve uygulamışsın gibi geldi.Hayırlısı Olsun.Ama sana tavsiye bu featuresle 60-70 playerdan fazla alman zor.Ozellikle yabancı interlude oyuncularının kafalarındaki özellikler tipki benim o adama verdiğimle tipa tip ayni.Yinede görmek istiyorsan benim vereceğim featuresi PM atabilirsin.250 + player durumuna gelince Makineyi nerden aldiniz acaba? Çok kötü bir makine olsa gerek herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~SiD~

Başarılar ne diyeyim,Zamaninda bi tane hight rate server vardi ismi L2 Certus ve 1k+ playeri vardi,2 Sene önce hatirliyan varmidir bilmiyorum şimdi Aynı featurese benzer bir şey yani kafamdaki bilgileri o server featuresiyle kiyasliyarak L2Enrya sahibine söyledim Kendisi yunan ddoserlerden birisi serverini kapadi beni dinliyerek ve yeniden dediğim features ile başka bir server açacak L2OFF'a benzer bi features verdim ona.Sanada verirdim ama Sen kafana projeni oturtmuşsun ve uygulamışsın gibi geldi.Hayırlısı Olsun.Ama sana tavsiye bu featuresle 60-70 playerdan fazla alman zor.Ozellikle yabancı interlude oyuncularının kafalarındaki özellikler tipki benim o adama verdiğimle tipa tip ayni.Yinede görmek istiyorsan benim vereceğim featuresi PM atabilirsin.250 + player durumuna gelince Makineyi nerden aldiniz acaba? Çok kötü bir makine olsa gerek herhalde.
    Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:26:6 >

• umarım hakkıyla üstesinden gelirsin her türlü yardım etmeye hazırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kezbaneu

umarım hakkıyla üstesinden gelirsin her türlü yardım etmeye hazırım
    Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:26:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

quote:

Orijinalden alıntı: kezbaneu

umarım hakkıyla üstesinden gelirsin her türlü yardım etmeye hazırım

eyvallah, şimdilik sadece test playerları lazım class balanceında sorun varmı yokmu bi bakıp teyit etmemiz gerek

pek anlamasamda o işlerden elimden geldiği kadar yardımcı olurum
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:26:25 >
  • Şimdi reklamlar.
  • Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 19 Temmuz 2020; 19:26:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.