Şimdi Ara

Bugün trafikte gaz pedalım takılı kaldı araç kesiciye girene kadar gaz verdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: G7*

Kutu icimi acik havami takildi tam modeli nasil geciyor internet uzerinde linki varmi

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-filitre-jsv-krom-x-power-tuning-148953090/detay

buyur hocam ürün bu burda ufak göründüğüne bakma baya büyük bişey :)

• Bulurum piyasadan bunu hocam sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G7*

Bulurum piyasadan bunu hocam sagol

memnun kalırsın hocam ses cidden harika. ben bu kadarını beklemiyordum açıkçası
  • Buna benzer bir sorun da benim başıma gelmişti geçen sene.
    78 model mercedes'im vardı 6 silindir, egzoz sesi çok güzeldi. Dip gaz yaptığımda kafa kaldırır gibi oluyordu neredeyse..
    Bir süre sonra gaz kendi kendine takılmaya başladı.. İlk seferlerde kaza atlattım bir iki kere sonrada takılcağnı anladığım anda ayağımla sertce pedala vuruyordum düzeliyordu. Sonra sattım arabayı, satarkende sorunu olduğunu söyledim sonra ne oldu ne bitti bilmiyorum.. :)
  • Bende soyle bisey duymustum. Cok fazla dipgaz yapip arabayi bagirtirsan araba bi zaman sora bmwye donusuyomus. Sizde durum nedir?

• Ertelemeyin bu sorunu siz biliyorsunuz olurda siz harici biri kullanır ise aracı sizin kadar soğuk kanlı olamaya bilir
  • Hocam o hava filtresi her arac icin uygunmu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Bende soyle bisey duymustum. Cok fazla dipgaz yapip arabayi bagirtirsan araba bi zaman sora bmwye donusuyomus. Sizde durum nedir?

bu soruyu kime sorman gerektiğini söyliycem şimdi olmıycak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Hocam o hava filtresi her arac icin uygunmu acaba

evet hocam universal bi filtre boğaz genişliği uyuyorsa olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

quote:

Bende soyle bisey duymustum. Cok fazla dipgaz yapip arabayi bagirtirsan araba bi zaman sora bmwye donusuyomus. Sizde durum nedir?

Takiliyorum usta rahat ol sikinti yok

• 29 liraya mi aldiniz cok ucuz degilmi acik hava filtreleri daha pahali olmuyor mu? Bir de egsoza herhangi bir mudahale yapmadan mi ses aldiniz benim 2000 model 1.6 ibizaya olur mu acaba

• quote:

quote:

quote:

o zaman tamam panpa sıkıntı yok ama fena ötüyor ya

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

29 liraya mi aldiniz cok ucuz degilmi acik hava filtreleri daha pahali olmuyor mu? Bir de egsoza herhangi bir mudahale yapmadan mi ses aldiniz benim 2000 model 1.6 ibizaya olur mu acaba

işçiliğiyle birlikte 40 lira verdim. zaten evime yakın dükkan. egzosa vs hiçbişeye müdahale ettirmedim sadece filtre ama ses beklediğimden çok fazla değişti. İşin güzel tarafı da düşük devirlerde yani ani dip gaz yapmadığım zamanlarda ses gayet normal ama dipgaz yaptığım an hooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bir kükremeye başlıyor araba kaldırımda yürüyenler kafasını çevirip bakıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman tamam panpa sıkıntı yok ama fena ötüyor ya

Acik filtre guzel ama motora biseylet kacar su girer bisey olur diye korkuyorum. O yuzden hic bulasmadim. Ama cigerden geliyor ses. Guzel oluyor

• hocam fiyat baya uygun nerede taktirdiniz istanbulsa bende taktirayim dezavantaji varmi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

hocam fiyat baya uygun nerede taktirdiniz istanbulsa bende taktirayim dezavantaji varmi acaba

istanbul sefaköy beşyolda hocam. istanbul aydın üniversitesi var onun olduğu caddenin üzerinde shell hemen yanında ben 2 gün bi sıkıntı yaşamadım gaz telimi biraz hırpaladım ama benim hatamdan dolayı o da :) minibüsçü gibi aragaz verince dayanmadı tabi
  • aynen o ses bitiriyor beni zaten. ama çok pis gaza geliyor önceleri aracımda 3000 i nerdeyse hiç geçmezdim. 2 gün hep 5-6000 lere çıktım :) yakıtı da arttırdım tabi :) ama olsun kulağım şenlendi :)
  • quote:

aynen o ses bitiriyor beni zaten. ama çok pis gaza geliyor önceleri aracımda 3000 i nerdeyse hiç geçmezdim. 2 gün hep 5-6000 lere çıktım :) yakıtı da arttırdım tabi :) ama olsun kulağım şenlendi :)

Filtrenin, motorun bakimini yagini suyunu unutma bak. Gaza gelip fazla basiyorsun. Sora motoru kucaklama

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Allah'tan aracınız düz vites. Yoksa...

1- benim şuanki aracım da dipgaz yapınca paspasa takılıyordu. Daha önce dsg jettam vardı. Hep merak etmişimdir bu durumu. Gaz takılı kalsa ya da konum sensörü arıza yapsa gaz kesmese ne olur diye. ?

2. sorum birgün jetta ile mazotum bitmek üzereydi, otobandaydım ve yakınlarda hiç petrol yoktu, elim hep viteste gittim olur da silkelerse hemen boşa alırım diye. Asıl sorum diyelim ki 120 ile gidiyoruz otomatik vitesle, motor aniden söndü, şanzuman kesin dağılır mı ? motorun bununla ilgili bir önlemi var mı ? ya da bazen direksiyonda kalp krizi geçiriyor adam o anda bi yere çarpıyor ve motor sönmüyor ancak araç viteste , ne olur ? Sen yetkili bir abiye benziyon

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Allah'tan aracınız düz vites. Yoksa...

1- benim şuanki aracım da dipgaz yapınca paspasa takılıyordu. Daha önce dsg jettam vardı. Hep merak etmişimdir bu durumu. Gaz takılı kalsa ya da konum sensörü arıza yapsa gaz kesmese ne olur diye. ?

2. sorum birgün jetta ile mazotum bitmek üzereydi, otobandaydım ve yakınlarda hiç petrol yoktu, elim hep viteste gittim olur da silkelerse hemen boşa alırım diye. Asıl sorum diyelim ki 120 ile gidiyoruz otomatik vitesle, motor aniden söndü, şanzuman kesin dağılır mı ? motorun bununla ilgili bir önlemi var mı ? ya da bazen direksiyonda kalp krizi geçiriyor adam o anda bi yere çarpıyor ve motor sönmüyor ancak araç viteste , ne olur ? Sen yetkili bir abiye benziyon

felaket tellalı mısın sen ya

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.