Şimdi Ara

Bugün trafikte gaz pedalım takılı kaldı araç kesiciye girene kadar gaz verdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
7.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @coderadam dediginiz yeri cok iyi biliyorum dukkan ismi soylerseniz cok sevinirim ve pazar gunu aciksa haftaya ordayim taktirayim hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gizli beygirler

• sana güzel bir beddua etmişler birde utanmadan bağırttırıyorum demişşin
  • Gazteli tel tel kopmaya başlamş muhtemelen kopan parçalar takılmaya neden olabilir.

Hava filterni güle güle kullan bu tip abarth egzos ve spor hava filtresi yakıtı arttırır haberin olsun.
  • az daha Kobra Takibi filmini yaşayacakmışsın
  • bir kere benimde başıma kamyonette gelmişti. gaz pedalı paspasi delip takılmış oraya. araba deli gibi bagarip son gaz gidiyordu. o birkaç saniye ne yapacağınızı bilmiyorsunuz kabus olmasını diliyor insan. geçmiş olsun kazasız belasız atlatmissiniz.
    teknoloji çok gelişti diyoruz ama hala herşey fazlasıyla ilkel

• aynı olay ford taunus ile başıma gelmişti kontağı kapatmıştım
  • kilitlimaşa kullanıcısına yanıt
    utanıcak ne var pardon? Parasını verdim taktırdım aracım da ötüyor bağırtıyorum ne var bunda ?
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    x-power tuning. pazar günleri de açık ama 12 den sonra falan açıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: Z-DGİ

quote:

Allah'tan aracınız düz vites. Yoksa...

Neden ?

Otomatik araçlarda fren pedalı bulunmuyormu?

Peki sizce fren gücü motorun tüm gücünü kesmeye yetecek mi? Bir gün aracınızla dipgaz yaparken ayağınızı gazdan çekmeden frene basın. Bakalım araç yavaşlama eğilimine mi girecek yoksa hızlanmaya devam mı edecek?
    Toyota'nın 4 milyon aracını geri çağırmasına neden olan, bir sürü kişinin ölmesine sebep olan bir sorun.
    Suddenly Unintended Acceleration veya Runaway Toyota diye aratabilirsiniz.

Sonrasını okumadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

utanıcak ne var pardon? Parasını verdim taktırdım aracım da ötüyor bağırtıyorum ne var bunda ?

Parasını verdin taktırdın.. Yaptığın yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 24 Mart 2014; 10:41:29 >
  • Parasıynan değil mi gardaaş, parasını verdim arabaya zoba borusu taktım. Öttürüyom.

Yasal limitler dahilinde ise diyecek lafım yok da, yasal limitler dışındaysa temennim ilk farkına varan polisin ceza yapıştırması şeklinde olur.

Bir de tabi dikiş makinası motoru ile sürekli redline spec. caddede gezmek bana çocukça ve son derece gereksiz geliyor. Devir artıyorsa hız olacak, hakkını vereceksin. Ama cana kastetmeden. Hız varsa şehirde olmayacak. Bitti gitti. Ankara'da çok sık başıma geliyor. Görüntüsü gelmeden sesi gelen zibidi arabaları bağırta bağırta 40'la geçiyor. Arkadaşlarla geberiyoruz gülmekten. Ben o gürültüyü 57 Chevrolet ile yapsam 110 ile gidiyor olurum. Öyle gürültülerden bahsediyorum. Adam 40'la geçince bunun havası nerede anlayamıyorum.

Bir de flash patlatan farlar, altını aydınlatan ışıklar, panjurda ledler falan olursa dadından yinmez. Tam dalga geçmelik oluyor.

• Başıma gelse herhalde o anki telaştan durduramazdım.Otomatik aracım birde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Allah'tan aracınız düz vites. Yoksa...

Neden ?

Otomatik araçlarda fren pedalı bulunmuyormu?

Peki sizce fren gücü motorun tüm gücünü kesmeye yetecek mi? Bir gün aracınızla dipgaz yaparken ayağınızı gazdan çekmeden frene basın. Bakalım araç yavaşlama eğilimine mi girecek yoksa hızlanmaya devam mı edecek?
    Toyota'nın 4 milyon aracını geri çağırmasına neden olan, bir sürü kişinin ölmesine sebep olan bir sorun.
    Suddenly Unintended Acceleration veya Runaway Toyota diye aratabilirsiniz.

Sonrasını okumadım.

Ah be azizim, 2 satır daha okusan, araştırman gereken sözcükler vardı. Yani bitmişti yazı. Dur ben yardımcı olayım.

Belki yüzlerce kişi ölmedi, sizin için 8-9 kişi az olabilir. Ancak saatte 200 km sür'atle seyrederken hiç bir yavaşlama gücünüzün olmadığını bilmek harika bir duygu olsa gerek.
    Ayrıca sadece Toyota'nın değil pek çok aracın başına gelmiş bir olay.

http://en.wikipedia.org/wiki/Sudden_unintended_acceleration
    http://en.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80%9311_Toyota_vehicle_recalls

• Otomatik araclarda böyle bir durumda N yemi almamiz gerekiyor

• Hocam işte öyle tavsiye ediyorlar da, sanıyorum ki vites geçmiyor ya da o panikle akla gelmiyor.
  • O arabayı bağırttırınca nasıl zevk alıyorsun. Herkesin sana dönüp : "vay be şoföre bak, ne şahane araba kullanıyor." dediğini mi düşünüyorsunuz.

Evlerinde uyuyanları, hastaları düşünmüyor musunuz.

Beddua almışsınız....

• geçmiş olsun...
  • ya ben gaz takılı kaldı diyorum ordan çıkıp yok niye bağırtıyorsun yok beddua almışsındır hastası olan vardır sanane kardeşim seni mi tuttu derdi. ayrıca ona ceza yazıcak bi polis yok çünkü polis olduğu yerde öttürmüyorum rahat ol sen. ben neden olmuş olabilir diyorum filtre sesimi eleştiriyorsunuz niye kıskanıyorsunuz anlamıyorum parasıyla değil mi verdim taktırdım ötüyor mu evet ötüyor çok ta güzel ses çıkarıyor ben seviyor muyum evet seviyorum ee derdi kimi gerdi?
  • Çok kıskandım, keşke benim de olsa , çevredekileri rahatsız edebilsem. :)
    Polisin olduğu yerde öttürmüyorum ne demek :)

Sen bildiğini yap, polis ceza yazabilir, gürültü KİRLİLİĞİNDEN dolayı ceza yazma hakkına sahip.
    Polisin olmadığı yerde gürültü kirliliği yapman seni haklı çıkarmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.