Şimdi Ara

Bugün Türkiye sunucusu açılıyor! [ AÇILDI !!! ANA KONU!] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
4.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • brolafı alsam kafi de,nasıl alıyoruz
  • çok fena oyunlar dönmeye devam,bir support alıyım dedim ve(evet,tr serverında bunu yapmak-şu an için-büyük hataydı).süper ad carrymizin cümlesi:''0 minyonun var farkındasın dimi''
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbuzerGulmez

çok fena oyunlar dönmeye devam,bir support alıyım dedim ve(evet,tr serverında bunu yapmak-şu an için-büyük hataydı).süper ad carrymizin cümlesi:''0 minyonun var farkındasın dimi''

ben 1 maç yaptım ve terkettim orayı

2 support 2 ap carry birde xin zhao ları olan takıma yenildim pro team sayesinde direk kaçtım yani

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 20 Eylül 2012; 12:02:44 >
  • Benim account daha geçmemiş, smurf'ü orda tutup 1.liğe oynamayı planlıyorum :o pro gamer olacam
  • Şuan Westteki geçicek olan tüm acc lar geçti mi TR ye ? Benim hesap halen Westte.Bir daha geçmiyecek mi yoksa gün içerisinde geçer mi hesabım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Şuan Westteki geçicek olan tüm acc lar geçti mi TR ye ? Benim hesap halen Westte.Bir daha geçmiyecek mi yoksa gün içerisinde geçer mi hesabım?

ben weste geri dönmeden önce,tr serverında bir uyarı vardı hesap aktarımını teknik bir sebepten dolayı şuanlık durdurduk bla bla diye.
  • "islamgunesi" şeklinde ilginç nickler görmye başladık şimdiden
  • Beyler geçemeyen var mı halen? Acaba diyorum ben hesabı alırken Türkiye'yi seçmemek gibi bir hata mı yaptım
  • Arkadaslar benim east west ve na daki uyeliklerimin sifre ve kullanici isimleri ayni, benim durumum ne olacak? Supporta yazdim fakat donus olmadi.. :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben yeni hesap açmak istiyorum ve eski hesabımıda almak istiyorum ne yapmalıyım ? ve türkiye lolde ücretsiz oyna butonunu bulamadım yardım edermisiniz ?
  • Ben Brolaf skin falan istemiyorum West'te kalmak istiyorum geri dönüşü var mıdır?
  • Beyler hesabımı aktarmışlar ama hemen weste gecmek istiyorum tıklıyorum ama olmuyor sorun mu var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

Ben Brolaf skin falan istemiyorum West'te kalmak istiyorum geri dönüşü var mıdır?

alışveriş kısmında "diğer" kategörisinde 1 ip ye alıp diğer serverlara geçmek için bir item mevcut fakat şuan çalışmıyor denedim
  • küfür hiç görmedim şu ana kadar ama çıkan ergenleri çok gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: express

quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

Ben Brolaf skin falan istemiyorum West'te kalmak istiyorum geri dönüşü var mıdır?

alışveriş kısmında "diğer" kategörisinde 1 ip ye alıp diğer serverlara geçmek için bir item mevcut fakat şuan çalışmıyor denedim

Evet az önce bende denedim ve ip/xp boost 30 günlük olayı benim açımdan hiç iyi olmadı ygs yüzünden pcye belirli aralıklar ile giriyorum o vaktimi de LoL'e harcayamam keşke 50 wins falan olsaydı.
  • Benim geçmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

küfür hiç görmedim şu ana kadar ama çıkan ergenleri çok gördüm.

Bugün Türkiye sunucusu açılıyor! [ AÇILDI !!! ANA KONU!]

bende görmemeyi çok isterdim
  • hani brolaf vereceklerdi oda yok
  • türk arkadaşların olduğu,samimi,sıcak bir oyun ortamı olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.