Şimdi Ara

Bugün Türkiye sunucusu açılıyor! [ AÇILDI !!! ANA KONU!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
4.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye sunucusunun ilgi görüceğini düşünmüyorum açıkçası anca yeni kayıt olanlar başlarlar oynamaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: express

çok köti ya banane ben tr de oynamak istemiyorum alın beni geri yaa alla alla

I HATE YOU League Of Legends

• quote:

Orijinalden alıntı: Bssrk

Türkiye sunucusunun ilgi görüceğini düşünmüyorum açıkçası anca yeni kayıt olanlar başlarlar oynamaya

Aslında hiç kimse oynamak istemiyor ama Riot Games çoğu oyunun yapmadığı şeyleri yaptı. Türk oyunculara özel bir sürü ses sanatçısı getirip oyunda ki sesleri Türkçe yaptı. İnanırmısın Crysis 2 ilk çıktığı zaman oyunda ki seslendirme Türkçe olduğu için sonuna kadar oynamıştım. Ama şu konuda haklısınız,çok ergen ve veled var. Yapacak bir şey yok , görmezden gelip devam edeceksiniz. Zaten herkes Türk olacağı için yakın zamanda iyi oyuncular birbirini tanıyıp,daha kaliteli maçlar çıkaracaklardır.
  • hayırlı olsun beyler açıldı
  • Bende Trdeyim ekleyen olursa maç yapalım :D Nick:Colovic
  • şaka maka açıldı valla. hala karar veredim tr sunucusunda mı kalsam geri dönsem
  • West'e geçebiliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 20 Eylül 2012; 10:27:54 >
  • İlk oyunumda 10 tane bruiser vardı, gülmekten oynayamadım :D S1in başındaki 1200 elo maçları gibi oyunlar. Herkes tank :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuKaHero -- 20 Eylül 2012; 10:36:41 >
  • fena maçlar oluyor ya,şu an itibariyle görebildiğim tek güzel şey:mobil ödeme yoluyla rp.eski servarlara dönünce onunda bir anlamı kalmayacak zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoonna -- 20 Eylül 2012; 10:43:51 >
  • Beyler ben giremiyorum servera şuan, id pass yazınca bağlanamadı diyor ?
  • beyler server transfer itemları 50.000 rp

size beleş geçiş hakkı sunucaz diye numara yapmışlar hepimiz artık ordayız gibi geliyor
  • türk sunucusundaki az önceki ilk oyunumda oyuna girer girmez karşı takımdan küfür nitelendireceğim bir msj atılması. sonrada neden türk server ında ne var dersiniz
  • Ben hesaba girerken türkiye serverında Başka bölgeye taşınmıştır diyor.Diğer Regionlara bakıyorum ordada taşınmıştır diyor kasıt banamı ?
  • beleş şampiyonlar farklı ya la burda
  • E ben geçmemişim kullanıcı adı şifre hatası var :/
  • 2. oyunum tr sunuca havada uçuşan küfürler hakaretler hayal gücüne sığmayacak derecede.. nasıl bir geçlik bu bizim toplumumuz.

DH olarak bi kılan kursanız da birkaç düzgün insanla oyun oynasak

3. oyuna giriyorum bu sefer ss alıcam küfürleri
  • Haha ben westteyim hala.
    Eyv Türkiye seviyorum sizi.
  • O değilde 30 level olmayanlar mesela ben için güzel oldu 30 günlük xp ve ip boots. Cok kısa sürede 30 olunur şimdi
  • 1 Maç attım. Fena derecede ezildiğimiz halde ne bizim takımda nede karşı takımda küfür, hakaret vb. davranışlar görmedim. Umarım böyle devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: express

2. oyunum tr sunuca havada uçuşan küfürler hakaretler hayal gücüne sığmayacak derecede.. nasıl bir geçlik bu bizim toplumumuz.

DH olarak bi kılan kursanız da birkaç düzgün insanla oyun oynasak

3. oyuna giriyorum bu sefer ss alıcam küfürleri

+1 seviyeli youn istiyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.