Şimdi Ara

Bugün Türkiye sunucusu açılıyor! [ AÇILDI !!! ANA KONU!] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
4.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: express

quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

küfür hiç görmedim şu ana kadar ama çıkan ergenleri çok gördüm.

Bugün Türkiye sunucusu açılıyor! [ AÇILDI !!! ANA KONU!]

bende görmemeyi çok isterdim

• katarina ve skini için kod geldi bana arkadaşlar kodu ben aktif ettim ama sizde deneseniz sizede karakteri verirmi acep :D

TRKTNA3JW26NPQ
  • Maillerinizi kontrol edin. (Geçiş yapamayanlar)
  • hiçbir bilgi yok,mail gelmemiş,katarina kodu gelmiş kullanılamıyor westte olduğum için.hay yapcağınız işi
  • Geçtim skinide aldım ama isim değiştiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExodusDZ

hiçbir bilgi yok,mail gelmemiş,katarina kodu gelmiş kullanılamıyor westte olduğum için.hay yapcağınız işi

Bende nordic eastda kullandım kabul olmadı,Türk serverında herkesde katarina sandstorm olsa ne fark eder olmasa ne fark eder
  • gereksiz bir sürü başlık açılmış arkadaşlar,isterseniz bu başlıkta toplanalım.
  • ben hala banlıyım
  • westte kullandığım ismi başkası kullanıyormuş alamadım, başka isim aldım. weste geçtiğim zaman tekrar eski ismimi kullanamayacak mıyım şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StalkerTR

westte kullandığım ismi başkası kullanıyormuş alamadım, başka isim aldım. weste geçtiğim zaman tekrar eski ismimi kullanamayacak mıyım şimdi?

büyük ihtimal en son aktif olarak kullandığın ad ile devam edersin west'te. bunu istemiyorsan eğer gir weste şuan trdeki isminle aynı bir hesap aç tekrar weste geçtiğinde bu ad var der yeni isim ister, eski ismini alır devam edersin. çare tükenmez :D
  • Benim ismim değişmedi hacı dayanılmaz ben west gidiyom ranked kasıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

quote:

Orijinalden alıntı: StalkerTR

westte kullandığım ismi başkası kullanıyormuş alamadım, başka isim aldım. weste geçtiğim zaman tekrar eski ismimi kullanamayacak mıyım şimdi?

büyük ihtimal en son aktif olarak kullandığın ad ile devam edersin west'te. bunu istemiyorsan eğer gir weste şuan trdeki isminle aynı bir hesap aç tekrar weste geçtiğinde bu ad var der yeni isim ister, eski ismini alır devam edersin. çare tükenmez :D

haklısın, olmadı öyle yapayım :)
  • bune yav feed dolu,adam 5 kere öldü mid de. aşşağıdan yazıyoz git diyoz yok,hiç bişi de yazmıyor.deli oldum. bi kendini bilmez yüzünden maç gidiyo. harbi dayanılmaz,eu nordic e akacam bune yav
  • brolaf ne oldu yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big-Brother

brolaf ne oldu yahu?

2 hafta sonra verilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSpiRiT -- 20 Eylül 2012; 19:55:05 >
  • Malesef Türkiye sunucusu falan yok ortalıkta KBT gibi tamamen east sunucularından oynuyoruz, bir iş yapıyorlar bari düzgün yapsınlar istanbula alsınlar sunucuyu, 20-30 ping ile oynama keyfini bizde yaşayalım.
  • Saatlerdir oyuna giremiyorum önceden 800-900le indirdiğim launcher sanırım yoğunluktan 180le indi zar zor onu kurdum şimdi de launcher yükleme yapıyor 30kb ile 2 saat de onu beklicem
  • Westte 50 ping

Türkiye server +65 ping
  • O hiçbir şey ifade etmiyor emin olabilirsin.
  • Oynanmaz tr sunucusunda anca haftaiçi gece 3 ve sonrasında rahat olur okula gidenler uyudukları için.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.