Şimdi Ara

Bugün Türkiye sunucusu açılıyor! [ AÇILDI !!! ANA KONU!] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
4.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: * KıL

Oynanmaz tr sunucusunda anca haftaiçi gece 3 ve sonrasında rahat olur okula gidenler uyudukları için.

Alıntıları Göster
    Kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stoonna

türk arkadaşların olduğu,samimi,sıcak bir oyun ortamı olmuş.

Alıntıları Göster
    Launcher hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Two Stroke

Launcher hata veriyor

Alıntıları Göster
    east veya west e geçiş yapabilen oldu mu ? ben o aktarım itemlerine tıkladığımda pencerenin arkasında kırmızı bi yazı çıkıyor ama okunamıyor ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbuzerGulmez

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinu -- 20 Eylül 2012; 21:59:56 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ben hep derim bir oyun Türkiyeye özel server açıyorsa tek amacı vardır.
    Türk oyuncuları hapsetmek ve oyunlardan uzaklaştırmak.
    Bir kere EU Server girme şansımı buldum kötü oynayan oyuncuya rastlayamadım. Yok bildiğiniz yok.
    Gayetde haklılar herşeyin içine ediyorlar.
    Ben Karthus ile ile ortada dururken Adam Volibear ile ortada kasmaya çalışıyor.
    Yetmezmiş gibi cevap vermeyip kuleye atlıyor Her seferinde küfür ediyor birde.
    Çok kalitesiz bir oyuncu yapısı var Türkiyenin.
    Avrupada en azından adam takıma yararlı olmaya çalışıyor oynamayacaksak olursa Sebep belirtiyor ve uzaktan dalıyor.
    Suçu takım arkadaşlarına atmıyor.
    Şimdi daha yeni bu 2 hafta sonra Metin 2 gibi olacak o zaman görün siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 20 Eylül 2012; 22:56:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Ben hep derim bir oyun Türkiyeye özel server açıyorsa tek amacı vardır.
    Türk oyuncuları hapsetmek ve oyunlardan uzaklaştırmak.
    Bir kere EU Server girme şansımı buldum kötü oynayan oyuncuya rastlayamadım. Yok bildiğiniz yok.
    Gayetde haklılar herşeyin içine ediyorlar.
    Ben Karthus ile ile ortada dururken Adam Volibear ile ortada kasmaya çalışıyor.
    Yetmezmiş gibi cevap vermeyip kuleye atlıyor Her seferinde küfür ediyor birde.
    Çok kalitesiz bir oyuncu yapısı var Türkiyenin.
    Avrupada en azından adam takıma yararlı olmaya çalışıyor oynamayacaksak olursa Sebep belirtiyor ve uzaktan dalıyor.
    Suçu takım arkadaşlarına atmıyor.
    Şimdi daha yeni bu 2 hafta sonra Metin 2 gibi olacak o zaman görün siz

Alıntıları Göster
    ranked takımımdan şimdi çıktım . ne zamana geçirirler acaba tr serverına

• quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

ranked takımımdan şimdi çıktım . ne zamana geçirirler acaba tr serverına

Alıntıları Göster
    Ben daha Türk serverına geçiş yapamadım Katarina skin kodunu kullanamıyorum,Riot bu sefer sınıfta kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Ben daha Türk serverına geçiş yapamadım Katarina skin kodunu kullanamıyorum,Riot bu sefer sınıfta kaldı.

Türk sunucusunda kullanılabiliyor sadece katarina kodu.
  • quote:

quote:

Geçiş yaptığımda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 20 Eylül 2012; 23:20:06 >
  • quote:

quote:

quote:

Geçiş yaptığımda ?

TÜrk sunucusuna geçiş yaptığında kullanabilirsin tekrardan west'e döndüğünde hesabında kalır gitmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Geçiş yaptığımda ?

TÜrk sunucusuna geçiş yaptığında kullanabilirsin tekrardan west'e döndüğünde hesabında kalır gitmez.

Ne kadar mantık hataları var bu işte çözemedim gitti,herkesde Brolaf,herkesde Katarina Sandstorm olunca ne gibi bir espirisi var bu işin.

Bilgi için saol.

• gireyim dedim yeni hesap oluşturdum ilk maçtan seviyesizlik. Kendini mükemmel oynuyor sanma.Başkalarına hakaret. Ap ashe gördüm flame yapıyordu ana avrat gidiyor millete. Ya hani yeni başladın belki ap builde bişey demiyorum ama kendini iyi oynuyor sanma nedir? Başklarına flame nedir? Biride desinki ben yeniyim ne item alayım bilmiyorum yardım edin. ama yok illa küfür illa küfür. AFK dolu server şuan zaten orası ayrı, ileride düzelebilir.

Durum beklediğimiz gibi yani 2 aya bu serverın yaş ortalaması 14. queque süresi 5dk+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 20 Eylül 2012; 23:31:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

gireyim dedim yeni hesap oluşturdum ilk maçtan seviyesizlik. Kendini mükemmel oynuyor sanma.Başkalarına hakaret. Ap ashe gördüm flame yapıyordu ana avrat gidiyor millete. Ya hani yeni başladın belki ap builde bişey demiyorum ama kendini iyi oynuyor sanma nedir? Başklarına flame nedir? Biride desinki ben yeniyim ne item alayım bilmiyorum yardım edin. ama yok illa küfür illa küfür. AFK dolu server şuan zaten orası ayrı, ileride düzelebilir.

Durum beklediğimiz gibi yani 2 aya bu serverın yaş ortalaması 14. queque süresi 5dk+
    atar yapıpı f4 yapan çok kişi var,bari maçın sonuna kadar savunma filan yapta öyle çık,bizde kalıyoruz sap gibi ortada yada afk kalıyorlar. böyle işmi olur ya

• quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

atar yapıpı f4 yapan çok kişi var,bari maçın sonuna kadar savunma filan yapta öyle çık,bizde kalıyoruz sap gibi ortada yada afk kalıyorlar. böyle işmi olur ya

Alıntıları Göster
    Şimdi ben Türk serverına geçiş yaptım ama euro nordic east'a nasıl dönücem ? 2600 riot points istiyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    bi biz giremedik oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

O değilde 30 level olmayanlar mesela ben için güzel oldu 30 günlük xp ve ip boots. Cok kısa sürede 30 olunur şimdi

30 level değil xd noob
  • IHebele kullanıcısına yanıt
    O zamanlar değildim qnq sebebi durmadan account acıyodum niye yapıyodum bilmiom Ranked a zaten bu sene başladım gold oldum. sezon 1 den beri ranked oynayıp silver- bronze olanlara ders olsun

edit: düzseltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 11 Aralık 2013; 16:36:51 >
  • quote:

O zamanlar değildim qnq sebebi durmadan account acıyodum niye yapıyodum bilmiom Ranked a zaten bu sene başladım gold oldum. sezon 1 den beri ranked oynayıp silver- bronze olanlara ders olsun

edit: düzseltme

Bence bir daha düzelt
  • IHebele kullanıcısına yanıt
    haha üşendim bi daha değiştire basmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: IHebele

quote:

O değilde 30 level olmayanlar mesela ben için güzel oldu 30 günlük xp ve ip boots. Cok kısa sürede 30 olunur şimdi

30 level değil xd noob

1 senelik konuyu niye hortlatıyosun banlayın şunu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.