Merhaba millet anlatmaya deger biseyleriniz varsa sahneye alalim sizi. |
Bugun yaşadığınız ilginç bişi var mi ?
-
-
Yok -
Yok -
arabanın plakalığı düşmüş onu yapıştrdm
-
Bende bugün rüyamda İnek gördüm. Küçük çimenliğe götürüp otlatıyordum. -
Olaysız geçmeyen az günüm var yanlışlıkla birini dolandiriyordum, hiperaktif teknoloji manyagi bir taksiciye denk geldim yolda birlikte mıknatıs nasıl yapılır izledik falan diğer taksicilerin ubere başvurusunu yaptı
Edit: bazı haftasonları sakin geçiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanta_resmi -- 6 Ekim 2022; 0:23:3 > -
Cevaplariniz icin tesekkurler -
Benim önceden olmuştu bu forumada açmıştım konusunu. Bir sabah alarm çalmıştı okula gidecektim. Alarmı kapamak için kalktım gittim masaya kapadım ulan halen çalıyor diyorum buga falan girmiştim halen denemeye devam ediyorum. Sonra gözlerimi bir açtım halen yataktayım ve yeni uyanmıştım
Ama o kadar gerçektiydi ki yataktan kalkışım gidip alarmı kapatışım... Halen düşünüyorum ne yaşadığımı orada. Acaba neydi o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 6 Ekim 2022; 8:41:6 >
-
Arada bir sakinlik de iyidir hocam onu da ihmal etmemek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsAtakan24 -- 6 Ekim 2022; 8:42:46 > -
Bişi oldugunu dusunmuyorum.uykudan olsa gerek
-
Saçımı vurdurdum -
Bugün hiç sebep olmaksızın birdenbire sinir bastı garip birşeydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 6 Ekim 2022; 16:49:13 > -
Kurufasulye yedim. Annem de güzel yapmış sağolsun. -
3 4 saatlik iş gereği şehirdısına gittim.. Eve gece 4 te geldim.. Sabah saat 7 de aradı,Uykulu uykulu manittanın bağırtısını dinledim.. Uykumun içine etti.. Geri uyudum -
Ya aynen bende bunda çok mistik bir sebep aramıyorum ama çok da ilgincime gitti. O ilk uyandığımdaki suratımı görmeniz gerekiyordu öyle bir mala dönmüştüm ki
-
Est hocam 😁
Konuyu onemseyip cevap yazan veya yazmayan herkese tesekkurler
-
Selam gencler sahneye alalim sizi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
arabanın plakalığı düşmüş onu yapıştrdm |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X