Bildirim
BUGÜN YENİ ARABA ALDIM 2.EL
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı olsun güle güle kullan kardeş -
kardes mod etcemiz araçta olmusken renault olsun dedik bunu önerdiler aldım hemen mod desteği beklerim tesekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: inteldualcore
kardes mod etcemiz araçta olmusken renault olsun dedik bunu önerdiler aldım hemen mod desteği beklerim tesekkürler
Renault etkisini bakalım tuningde nasıl göstercek resimleri en kısa zamanda bekleriz kardeş -
dedimya foto makinem yok alır almaz hem benim canavarı(megane) hemde bunu modlayıp çektiğim resimleri yollarım -
quote:
Orjinalden alıntı: inteldualcore
dedimya foto makinem yok alır almaz hem benim canavarı(megane) hemde bunu modlayıp çektiğim resimleri yollarım
telefonun kameralı ise onunla çekersin ama pek net olmuyor boşver en iyisi ikimizde bi şu makinayı alalımda gerisi gelir forum şenlenir -
mesine çekerim 6600 marka telim var ama foruma nasıl akatrcam yani pc ye -
Hayırlı olsun.. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.. -
bu topice ne olmuş böyle herkes uzaklaştırma almış haydaaaaaaaaaaaaaaa
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız bindirsin dostum -
BU TOPİC E UĞRAMAYIN LANETLİ ARKADAŞLAR GELEN CEZA ALIYOR.BEN ABDEST Lİ GELDİM BANA BAKMAYIN SİZ.
bu arada CoReDuO64 senin sınırsız ban almana hiç üzülmedim.(başka nickle gelip mutlaka burayı okuyacağını biliyorum!) -
velsatis olayından şüphlenmiştim bende ama dile getirmemiştim :) -
şıracı bozacı olayı
şıracı= inteldualcore
bozacı=CoReDuO64
http://forum.donanimhaber.com/m_9689884/mpage_1/key_//tm.htm#9689884
şıracı=bozacı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cncrd -- 7 Ekim 2006; 14:46:23 > -
hayırlı olsun inşallah bi sorun olmaz modlu foto bekelriz -
Hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah.
Zamanında hatırlarım amcam daha lise talebesiydi ve okula diplomasını almaya gitmiştik, flaslar o zaman 1700cc diye herkesin hayalini süslerdi tabi biz daha toyduk 1700cc nin o zamanlar neyi ifade ettiginden haberim bile yoktu.Yani kral arabaydı vesselam... -
ALDIĞIN ARAÇ PAHALI DEĞİL Mİ BEN 95 MODEL FLAŞ S İ 4.250 YTL ZOR VERDİM -
Ya araban kaç kilo?Kötülemek gibi olmasın ama bi zamanlar bunlara uçan teneke diyorlardı. -
arkadaşımında vardı flash 1.7 ye dereceli egzantırık,turbo ve nos uygulaması yapmıstı.. -
quote:
Orjinalden alıntı: cncrd
şıracı bozacı olayı
şıracı= inteldualcore
bozacı=CoReDuO64
http://forum.donanimhaber.com/m_9689884/mpage_1/key_//tm.htm#9689884
şıracı=bozacı
NE DEMEK İSTİYORSUN KARDES BEN NE YAPMIŞIM Kİ
-
bu arada diğer arkadaşlara tesekkür ederimemeğinize saygı bazı kardesler anlayamadığım nedenlerden dolayı bana gıcık kapmışlar ve banlatmaya çalışıyorlar hayırdır inşallah naptım ki -
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım aslında flash 1.7 motoryla yer uçağı ve çok güzel bir araba
Benzer içerikler
- mapa baskı balata yorumları
- megane 2 enjeksiyon arızası
- lastik ömrü kaç km
- renault l423 hangi model
- silecek motoru çalışıyor ama su atmıyor
- 2020 model clio
- yeni renault 5
- 2024 clio
- renault kadjar en dolu modeli hangisi
- renault 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X