Şimdi Ara

BUGÜN YTÜDE KİMİ GÖRDÜM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BUGÜN YTÜDE KİMİ GÖRDÜM?

BUGÜN YTÜDE KİMİ GÖRDÜM?

Kim olduğunu merak edenler aşağıdaki videoyu izleyebilir.

https://x.com/Haber/status/1741767140036768249

Meğer bu herif te yütülüymüş. vaybe.

Kendisinin Linkedin hesabını aşağıya bıraktım. Kendisi bir sene Gemi okuyup Elektrik bölümüne geçmiş. Notlarının çok yüksek olduğunu söyleyenler var lakin teyit edecek kaynak bulamadım.

https://tr.linkedin.com/in/egeakersoy

Linkedinde 2 sene önce mezun olduğu yazsa da Ege Akersoyun geçen sene 4. sınıfta olduğunu iddia edenler var. Bu iddia doğruysa muhtemelen bu sene, hapisteyken kaçırdığı derslerin tekrarını alıyor.

Kendisinin BOUNde staj yaptığına dair iddialar var ki bu iddia yalan. Staj yaptığı şirketin ismi Boğaziçi Elektrik Dağıtım ki bu şirket Cengiz Holdinge ait. Ama TÜBİTAK projesinde çalıştığı iddiaları doğru.

Olayı anlatayım kısaca: Herif yemekhaneden yüzü gülerek yürüyordu. Sol elinde telefon tutuyor, sağ elinde ise çiçek buketi taşıyordu. Bunun anlamı bariz zaten: Sevgilisinin yanına gidiyordu.

Beni de döver diye BUGÜN YTÜDE KİMİ GÖRDÜM? fotoğrafını çekemedim maalesef. Ama sizin için aşağıda örnek bir Paint çizimini bıraktım.

BUGÜN YTÜDE KİMİ GÖRDÜM?

Velhasılkelam, eğer Ege Akersoy 4. sınıf derslerini üstten alsaydı 1 senesini heba etmezdi. Aslında dayıya öyle vurmayacaktı da, neyse. Benim de başıma böyle bir şey gelebilir. Belki yolda Revizyonist Troçkist Menşevik Alaşımı Yeni Oportünist Cepheden birini görürüm ve onun yüzüne yumruk atmak isterim. Bu yüzden şimdiden tedbirini alacağım. Bölümü 3 senede bitirmeye kararlıyım yani.

Ayrıca: Ege Akersoyu bile gördüm, hala lememoyu göremedim. lememo, bunu okuduğunu biliyorum. Saklanma ve karşıma çık. Benden en az 2 yaş büyüksün. Korkmana gerek yok yani. Yemem seni.

• üzüldüm lan adama adam gibi eylem yapıyor essegin teki saldırıyor karşılık da vermemis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 29 Kasım 2024; 1:54:18 >
  • yok la ben dayı icin uzuldum

• yltyy kullanıcısına yanıt

BUGÜN YTÜDE KİMİ GÖRDÜM? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.