Şimdi Ara

Bugune kadar kullandiginiz en masrafsiz ve masrafli araba? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
9.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En sorunlusu 2006 model peugeout 206 1.4 x-desing, (242.000 km’de) en sorunsuzu 2012’de sıfır aldığım hyundai ix35 1.6 gdi stlyle plus aracımdı. (98.000 km’de) Ve hala daha kullanmaktayım rutin bakımları hariç daha triger bile değiştirmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyota dan baska bir arabaya binmedim, hicbiri periyodik bakımı hariç bir masraf cikarmadi.
  • Enki kullanıcısına yanıt
    Sivas'ta çok iyi Mazda ustası var, Sedat Yıldız. Yıldız Kardeşler Mazda Servisi diye aratırsanız çıkar. Babadan oğullara Mazda ustaları. Bir telefonla ulaşıp destek almayı deneyin. Muhtemelen aracı götürmeniz gerekir ama eminim %100 çözüme ulaşıp rahat edersiniz. Özellikle 2000 öncesi Mazdaları çok iyi biliyorlar.

• Eşsiz lezzet değişmeyen gizli tarif babadan oğula Mazda ustası :)

• Bugüne kadar hiç masrafsız arabam olmadı.

En masraflisi da e38 7.50 idi. V12 olduğu icin Motorda herşeyden ikişer tane vardı. Cifte masraf. Degismedik sensörü kalmadiydi. Soğutma sistemini komple yenilemistim vs...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Sivas'ta çok iyi Mazda ustası var, Sedat Yıldız. Yıldız Kardeşler Mazda Servisi diye aratırsanız çıkar. Babadan oğullara Mazda ustaları. Bir telefonla ulaşıp destek almayı deneyin. Muhtemelen aracı götürmeniz gerekir ama eminim %100 çözüme ulaşıp rahat edersiniz. Özellikle 2000 öncesi Mazdaları çok iyi biliyorlar.
    Çözemezsek sorunu bulup arayacağım. Teşekkürler hocam.

• 2006 Astra 1.3 CDTI en sorunsuzu.belkide ilk aracım olması sebebiyle acemilik dönemine denk gelmis olabilir bu araç.
    Ondan sonraki araçlarımin hepsi yürütmesi bakımı oldukça para yediler.
    2009 Insignia 1.6 turbo sport,
    2004 2.0 sonata
    2005 Volvo S60 2.0 t
    2007 Passat 2.0 TDI(şuan)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 honda civic 1.6 ies (2014 aralık-2019 nisan)
    180.000 -247.000.. (20.750₺ - 37.500₺)

her sene cam sileceği degistirmekten bıkmıştım :)))

şu an arabasızım, nasıl da özledim

• quote:

Orijinalden alıntı: IOserI

En masraflısı 2006 model land cruiser, astra h 20010 ise en masrafsızı. Toyota perte gitti, hayatımı kurtardı. Astra ise beş para etmez ustalar yüzünden soğudum sattım.
    pradoya nasıl masraf ettın hocam merak ettım.

2009 range rover sport-2006 land cruiser prado.
    hangisi masraflı yazmama gerek var mı?
  • Bu ülkede 130bini geçmiş araba a lın maz

Eskiden bilinçli kullanıcı bilinçli kullanıcı diyorduk artık bu kategorideki insanlar bile arabayı satmayı kafaya koyduysa ya bakımı hiç yapmıyor ya da geciktirip yan sanayi kullanıyor

Beyler bayanlar Romalılar bakım herşeydir.Yok yıldız bu suyunu mazotunu koy bişey olmaz, yok bu alman panzeri, japon agbi bu bakım yapma 200bin bile gider diye gaza gelirseniz sanayi de bi köşede oturup ağlarsınız

• En masraflısı e36 320i di.Kendisi 3 yıllık kullanım sayesinde Bmw mühendisi olmamı sağlamıştı.Birde 1.9tdi passat vardı.Yakıtı çok ideal ve konforlu bir arabaydı ama enjektör,pompa,yağ kaçakları,saçma yerlerden gelen trim sesleri beni kanser etmişti.Sırf sattığım kişinin günahını almayayım diye tüm ağır bakımlarını yapıp 4-5 bin eksiğine vermiştim arabayı.

Sorunsuz araba olarak 2012 model 1.3 multijet dobloydu.Arkadaş bu arabayla yapmadığım şey kalmamıştı.200bin km sorunsuz kullandım.1 defa yolda kaldım onda da elektriksel bir sorun olmuştu 300 liraya halletmiştim.

• asdaswass kullanıcısına yanıt
    Yalniz 37500 e guzel saplamissin kerize tebrik ederim

• En sorunlu 2005 Laguna 1.6 tüplü
    En sorunsuz 2012 punto pop dizel
  • Peugeot 308 en masrafsizi idi. Bakimi ucuz, yakıt tüketimi düşüktü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.