Şimdi Ara

Bugune kadar kullandiginiz en masrafsiz ve masrafli araba? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
9.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1985 reno9 11 sene. 1996 reno 19 tam 21 sene ve sonolarak 2009 clio3 ü de 2 senedir kullanıyorum.hepsinede rutin bakımlar, akü ve lastik değişimleri hariç hiç masraf etmedim diyebilirim.milletin kötülüdeiklerinin aksine renault arabalar gerçekten sorunsuz ve masrafsız araçlardır.
  • Laguna 2 sanayide Fuat ustanın yerinde yatağım yorganim vardı.

Şuan b8 Passat var. 0 dan 61 bin km a kadar servise sadece bakıma gittim.

Çok şükür Allah kimseyi sanayiye adliyeye hastaneye düşürmesin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla çok araba geldi geçti elimden lakin bu zamana kadar hiç masrafsız aracim olmadı.

Belki de ben kaşınmayı seviyorum galiba :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford Connect 2013
    VW Caddy 2014

İkiside manuel hiç sorun çıkarmadılar. Caddy duruyor, Ford u sattık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En masrafsızlar 2010 honda civic ve 2008 bravo multijet

En masraflılar 2010 mercedes c180 ve peugeot 307 CC

• En masraflı palio 1.6 hl ve doğan slx.. En masrafsiz linea 1 3 multijet ve dacia logan dci ( 11 kaza ve ağır hasar kayıtlı olmasına rağmen)

• ntticaret N kullanıcısına yanıt
    Aveo motor bakımından sıkıntılı bir araç, lpg ye gelmiyor bizim de en masraflı aracımız sayılır.

• Sadece masraflıyı belirtsem olur mu? Fiat Brava Hatırlamak dahi istemiyorum ama çeşitli konular hatırlatıyor böyle.

• En masrafsız : Pejo 301
    En masraflı : F10 520d
    En yorucu : Ford Mondeo mk4
    En keyifli : Scirocco GTS
    En mantıklı : 508 mk1 1.6 d/o
    En ilginç : Dodge Caliber
    -
    hedef; Fiat Freemont ve Jaguar XF inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeblood6 -- 11 Şubat 2020; 18:3:30 >
  • Bu ülkede Tofaş ve Renault haricinde araba alınmaz, alınsa da altından kalkılmaz. Hyundai, Honda, Toyota da dahil...

Ticarilerde; Transit, Doblo.

Kamyon olarak da, uzak ara Ford Cargo

• japon + guney koreliler masrafsiz digerleri sorunlu

• İlk arabam Fiat Punto 1.3 Multijet, 73.000 km de almıştım, 103.000 km de sattım, 3,5 sene kullandım rutin yağ filtre değişimleri haricinde hiç sıkıntı çıkarmadı sağolsun.
    Şimdiki aracım Fiat Egea 1.4, sıfır aldım, 8250 km oldu, çok şükür onda da sıkıntı yaşamadım.
  • Son kullandığım aracım haricinde bugüne kadar kullandığım en masrafsız araçlar: Hyundai Accend Admire 1.3 Otomatik ve Renault Clio3 1.5 DCİ 2011 Model.

En masraflı ve hala lanet ettiğim araç Opel Astra 2005 Model
  • 3 yıl içinde 206 dizelde maf sensörü-yakıt dönüş horumu haricinde bakımdan bakıma gitti aracım.295.000km olmak üzere.Kronik olarak saat gösterigesinin lambaları patlar,kendim değiştirdim.Aldığımda güneşlikler yerinde durmuyordu onları sıfırladım.4 kapının fitillerini değiştirdim.Biraz hobi gözüyle bakıyorum.Geçen hafta havalandırma ızgalarını söküp,temizleyip iç ızgaralarını düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 30 Mart 2020; 22:5:52 >
  • En masraflı ilk üç arabam R-19 Megane-2 Clio-4 Masrafsız olarak Honda Jazz şimdi de bir ay önce Toyota Auris aldım
  • 4 sene boyunca kullandığım Auris'e rutin bakımlar hariç 1 TL harcamadım.En maaliyetlisi ise şuan kullandığım 207 GT CC.Sürekli sorun çıkıyor.Bu arada çok daha büyük motorlu,parçaları kat kat pahalı,ilk alım maaliyeti kat kat pahalı araçlar da kullandım fakat bu 207 GT CC illallah ettirdi...

• IOserI I kullanıcısına yanıt
    toyotalar sağlamlığı ile bilinir hele ki land cruiser. ...belki de km. çok yüksekti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruhumun

Sadece masraflıyı belirtsem olur mu? Fiat Brava Hatırlamak dahi istemiyorum ama çeşitli konular hatırlatıyor böyle.

1.6 atmosferik motor muydu hocam

En masraflısı: 2002 Doblo 1.6 atmosferik. Arabada doblo parçası yok arkadaş. Bütün Fiat grubundan toplandığı için her parçası hamdi beyin kutusu. Baskı balatası orjinali 1000 euro'cuk. Başka yazmama gerek yok.

En masrafsızı: 2017 Fiorino 1.3 multijet. Aldığımdan beri sadece 2 periyodik bakım yaptım. Silecek suyunu masraf olarak görürsek 20-25 lirayla gidiyor. Silecekleri bile fabrikasyon hala.

İki arabayı da 0 km aldım. İkisini de hala kullanıyorum. Şirket aracı hariç iki ucu da aynı markada yaşıyorum.

• İ20 var dizel 5 senedir bende 100bin km de 2011 model hiç arızalanmadı:)

• ghostiki kullanıcısına yanıt
    Toyota demiyelim land cruiser bambaşka birşeydi. 155bin kmde saat gibiydi ama yürütme maliyeti çok yüksekti en ufak arızası bilr binleri buluyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.