Şimdi Ara

Bugünkü MERKEZ BANKASI faiz kararı öncesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugünkü MERKEZ BANKASI faiz kararı öncesi Doların durumuyla ilgili tahminlerinizi paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy_76 -- 24 Ocak 2017; 12:0:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşecek

• Düşer gibi de. Burası Türkiye her an herşey olabilir. Genel bekletinin tersi olur çoğu zaman.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 23 Ocak 2017; 23:9:4 >
  • .50-.75 arttıracak diyorlar.

dolar artar. son senelerde hep ters tepki veriyor
  • 3.82 ile girmiştim bugün için ne yapmalıyım fikri olan var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düşmesi lazım daha fazla. aslında bizde 3,70 altına inmesi gerekiyordu, diğer ülkelerde daha fazla düştü.
  • 3.74 ten çıkmak mantıklı mı peki?

• MB faizleri 50 baz puan düşürecek (içime doğdu 6. his)

dolar 3,82 ye atar kendini.
  • 0.50-0.75 gibi bir faiz geleceği söylentileri çok var. Piyasa bu değerlere alıştı zaten. Hiç mi fark etmez? Tabi ki fark eder. Ama düşüş kısa süreli ve az olur. Dolar endeksi yukarı hareketlendiği an burada da kur yine zıplar. Ama 1.50+ gibi radikal faiz arttırımı olursa kısa vadede doların ateşini söndürebileceğini düşünüyorum. Fakat bu faiz arttırımı zaten zorda kalmış inşaat sektörünü daha da zora sokar. Fitch için de zaten herkes puan indirimini fiyatlandırdı. Onun çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Puan indirmeyip sabit tutarsa bizim yararımıza olur zaten. Asıl önemli olan Merkez Bankası şu an için. Son zamanların en zor dönemlerini yaşıyor sanırım Merkez Bankası. Üstündeki baskı çok fazla. Kolaylıklar dilerim. Umarım ülke için yararlı bir karar alınır.
  • Yerimizde durmak mantıklı diyorsunuz yani

• Hiç tahminde bulunmayın arkadaşlar, yarın çıkar malum şahıs ekrana "Ey, merkez bankası, sen kim oluyorsun da faizi arttırıyorsun," diye gürlerse, dolar yine zirve yapabilir, ben o sebeple tetikte bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjoy_76

3.82 ile girmiştim bugün için ne yapmalıyım fikri olan var mı?

Reisin sözünde çıkma hemen bozdur onu. Duyarsa çok kızar

• Ekonomiden anlayan birisi olarak yükselecek diyorum.

Ancak şunu da diyim 0.50 gibi bir oran yükselirse o saatlik dolarda gevşeme olur ve o saate alanlar akşama kar etmeye başlar. Çünkü piyasalar en az 100 baz puan bekliyor ve bu olmazsa suni dolar düşüşü olur 1 haftaya da dolar tl 4 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 24 Ocak 2017; 11:50:7 >
  • 4TL felan da beklemiyorum da eşeklik ettiğim alımdan zararsız çıkıyım da başka bir şey beklemiyorum

• özür dilerim
  • 3.70 in altına inmesini bekleyenler heralde 300 baz puan faiz artışı bekliyor ?

25 50 puan gibi komik faiz arttırımlarına dolar kılını bile kıpırdatmaz. 1-2 saat düşer gibi yapar sonrasında daha da yukarı çıkar haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 24 Ocak 2017; 13:5:14 >
  • fiyatladı zaten faiz arttırımını.
    faiz arttırmazsa 3.80e yol alır
  • Düş Ey $..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.