Şimdi Ara

Bugunluk yeter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karccahanninal -- 6 Temmuz 2018; 15:11:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam geçen de açmıştın konusunu cidden takma kafaya bak ciddi diyorum böyle insanlar ıslah edilemez, en iyi ceza umursamamaktır
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Gorsun hocam millet. Ben aldandim millet aldanmasin. Allah bin turlu belasini versin. Kardesinin teli elimde ablasinin ne bok oldugunu anlaticam daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Karccahanninal

Gorsun hocam millet. Ben aldandim millet aldanmasin. Allah bin turlu belasini versin. Kardesinin teli elimde ablasinin ne bok oldugunu anlaticam daha
    Hocam ciddiyim takma kafana değmez, ben de kaç tane böyle kız tanıdım başta kızdım sonra acımaya başladım, en sonunda tamamen iletişimi kesip kendi hallerine bıraktım, en iyisi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Hocam ciddiyim takma kafana değmez, ben de kaç tane böyle kız tanıdım başta kızdım sonra acımaya başladım, en sonunda tamamen iletişimi kesip kendi hallerine bıraktım, en iyisi bu

Alıntıları Göster
    Allah hepsinin belasinı versin. Bana namuslu yaklasti forumda bir ton bokunu buldum. Onu gectim eski sevgilisiyle neler yapmis bu sahis. Bana inat olarak ciplak erkek fotosu atiyordu bide ustune seni seviyorum diyordu. Bu bana o kadae koydu ki 1 bucuk senem gitti icime oturdu tıp okuyorum notlarim 3.25'ken(oldukca zordur bu ort)bu sene 2.01 e dustu bunun yuzunden. Allaj binbir turlu belasini versin. Yedigi ictigi bogazinda kalsin

• Sorun nedir

• quote:

Allah hepsinin belasinı versin. Bana namuslu yaklasti forumda bir ton bokunu buldum. Onu gectim eski sevgilisiyle neler yapmis bu sahis. Bana inat olarak ciplak erkek fotosu atiyordu bide ustune seni seviyorum diyordu. Bu bana o kadae koydu ki 1 bucuk senem gitti icime oturdu tıp okuyorum notlarim 3.25'ken(oldukca zordur bu ort)bu sene 2.01 e dustu bunun yuzunden. Allaj binbir turlu belasini versin. Yedigi ictigi bogazinda kalsin

Alıntıları Göster
    Hocam anlıyorum merak etme, ben sevgili olarak değil de ortam, site vs. bir sürü gördüm bunlardan, sık takıldığım bir sitede örgütlenmiş haldeydiler, bunların ifşa olması yetiyor zaten rezilliklerini göstermeye, başka yol da olmaz zaten bunlar psikolojik sorunlu tipler, anlatsan anlamaz, yalan söyler arkandan vurur, en iyisi kısasa kısas yapmak, dök her şeyini ortaya bırak olay kendiliğinden gelişsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YETER LAN BU DERSLER NE
    2 yıl önce açıldı
    Yeter artik
    10 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam anlıyorum merak etme, ben sevgili olarak değil de ortam, site vs. bir sürü gördüm bunlardan, sık takıldığım bir sitede örgütlenmiş haldeydiler, bunların ifşa olması yetiyor zaten rezilliklerini göstermeye, başka yol da olmaz zaten bunlar psikolojik sorunlu tipler, anlatsan anlamaz, yalan söyler arkandan vurur, en iyisi kısasa kısas yapmak, dök her şeyini ortaya bırak olay kendiliğinden gelişsin

Alıntıları Göster
    Aileme anlattım ben bu kızı lan. Buraya girip milletin fotolarina bakiyormus megersem. Bir ton kisiyle konusmus faceden. Aileme anlattim ya ona yaniyorum

• Okumadım okumam da

• quote:

Aileme anlattım ben bu kızı lan. Buraya girip milletin fotolarina bakiyormus megersem. Bir ton kisiyle konusmus faceden. Aileme anlattim ya ona yaniyorum

Alıntıları Göster
    Hocam böyle rezil insanlar çok fazla maalesef, kötü şeyler yaşayıp böyle sorunlu tipler olup çıkıyorlar, kısaca hasta bunlar cidden hasta, ne kadar öyle olsa da yaptıkları yanına kalmamalı, ifşa edip bırakmalısın, ama okulunu mahvedecek kadar takma, bırak allahından bulsun.
  • Trol konu ama yinede yazayım.Madem öyle bir şey var ispatla yazışmaları.Koy buraya bekliyorum.
  • Kanıt yoksa iftiraya girer haberin olsun

• problem nedir gardaş?
    heeğ tagaşi
    heeğ mahad
    ne lağn sizin derdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77BA090AF

Sorun nedir
    Sorunu yazdım canım kardesim. Allahından bulacak olan bir kız burada milletle afedersin seks konusup benim hakkıma girmiş yüzüme bakıp gülmüştur. Budur sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Trol konu ama yinede yazayım.Madem öyle bir şey var ispatla yazışmaları.Koy buraya bekliyorum.
    Kanit eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-77BA090AF

Kanıt yoksa iftiraya girer haberin olsun
    Kanitım bir ton var birisi de eklendi ve kendisi tarafindan kabul edildi. Benim hakkıma girildi gururumla oynandı ve hepsi ben varken oldu. 2 senemi yedi bitirdi

Edit: O sahis suan bunlarin hepsini okuyor. Söylemek istediginiz varsa sövmek dahil.söyleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karccahanninal -- 6 Temmuz 2018; 15:2:12 >
  • quote:

Kanitım bir ton var birisi de eklendi ve kendisi tarafindan kabul edildi. Benim hakkıma girildi gururumla oynandı ve hepsi ben varken oldu. 2 senemi yedi bitirdi

Edit: O sahis suan bunlarin hepsini okuyor. Söylemek istediginiz varsa sövmek dahil.söyleyin

Alıntıları Göster
    Hocam sansürlenmişsiniz de bende dahil sansürden önce gören çoğu kişi anladı o üyenin kim olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 6 Temmuz 2018; 15:2:32 >
  • quote:

Hocam sansürlenmişsiniz de bende dahil sansürden önce gören çoğu kişi anladı o üyenin kim olduğunu

Alıntıları Göster
    Neyse ne hakkını helal etsin. O cocuk da kullanılmis bugune kadar. Beni anliyor allah razi olsun. Forumda yayılsın kaldiracagim zaten hepsini. Sonra da gidip hesap soracagim yoldayim.suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karccahanninal -- 6 Temmuz 2018; 15:4:37 >
  • quote:

Neyse ne hakkını helal etsin. O cocuk da kullanılmis bugune kadar. Beni anliyor allah razi olsun. Forumda yayılsın kaldiracagim zaten hepsini. Sonra da gidip hesap soracagim yoldayim.suan

Alıntıları Göster
    Hocam forumda fazla yayılmaz bence, fakat yaymak istiyorsanız çeşitli yöntemlerim var burada yazamam pm'den ulaşabilirsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.