Şimdi Ara

Bükülme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eminim benim yaşadığım problemi birçok kişi dile getirmiştir burda ama acele bir şekilde araştırma yapmadan konu açıyorum. Kusuruma bakmayın.

Bugün koruma kılıfı olduğu halde Hollandadan aldığım iphone 6 plus telefonum büküldü. 2016 Ocak ayında 1 yıllık garantim doluyor.

Değişim kapmasına giriyor mu benim telefonum ? Yada değişim diye birşey var mı ? Varsa Fatura gerekiyor mu ? Randevu almam gerekiyor mu ?

İzlemem gereken süreçleri yazarsanız çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• aga ne yapıyorsunuz bu telefonlara da bükülüyor ya. ben telefona kılıf falan hiçbirşey takmadan kullanıyorum gıdım çizik bile yok. arka cebe koyup üstüne mi oturuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1000

aga ne yapıyorsunuz bu telefonlara da bükülüyor ya. ben telefona kılıf falan hiçbirşey takmadan kullanıyorum gıdım çizik bile yok. arka cebe koyup üstüne mi oturuyorsunuz

Yok hocam asla arka cebe koymam hep ön cebimde duruyor ve kılıfıyla muhafaza ediyorum. Nasıl oldugunu anlamadım bile bi bakayim dedim tel yamulmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,199 TL ödeyip yenisi ile değiştirebilirsiniz.

Randevu almanız gerekiyor, fatura gerekmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kararma sorunu?
    14 yıl önce açıldı
    Sertleşme sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.