Şimdi Ara

Bulaşık Makinası 450 - 600 TL - Bu Sitelerden Hangisi Güvenilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Profilo BM2002E A 2 Programlı Bulaşık Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/bulasik-makinasi/en-ucuz-profilo-bm-2002-fiyati,170676.html

bu sitelerden hangisi güvenilirdir siparişi ona göre vereceğim çünkü...

Profılo BM 2002 ya da 3003 bu iki modeli arasında çok fark var mı eger dıse ete dokunur aman aman bir fark yoksa 2002 almayı düşünüyorum, anneme hediye alacağım...

bir de bu regal var yorumlarda genelde memnunlar ama...
    http://www.hepsiburada.com/Liste/regal-1002-2-programli-bulasik-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=mtreg1002&categoryId=22156

• 3003 modelinin artıları:

-Alt sepette tencerelere yer açmak için katlanabilen tabaklık bölümü
    -Yarım yük yıkama tuşu
    -Acil durumlar için 65'C de A sınıfı yıkayan ekspress 55 dakika programı
    -Daha sessiz çalışma

Bence farka değer.

Regal'i bulaşık makinesinden bile saymayın, paranıza yazık.
  • hmm evet 55dk programı bile tercih etmem için yeterli...
    yalnız dediğiniz express 55' ibaresini hiçbir yerde göremedim ben?

şimdi bu akakce de bulunan sitelerden hangisinden almalıyım makinayı olay oraya geldi, hangisi güvenlidir? hepsiburada

• Ben beyazeşyamdan bir çok kez alışveriş yaptım, oraya güvenebilirsiniz. Sadece ürün almadan önce telefon açıp stok sormanızı öneririm. Tekçarşıyı da forumda tecrübe etmiş üyelerimiz var. Bimex'in de yerinden alınabilir en kötü

Makine hakkında detaylı bilgi burada.

http://www.profilo.com.tr/BM3003.html
  • hocam nerede oturuyorsunuz ?
  • Ben 2002 E modelini bugün tekcarsı dan almıstım.

Hepsiburada 575 TL tekcarsı da havale ile 480 TL. arada muazzam fark vardı. Telefon ettim ve stok da oldugunu öğrendim sipariş ettim.

Telefon da ahım şahım ilgilenmediler ama en ucuzu tekcarsıdaydı. Sorun değil önümüzdeki hafta en geç salı günü elim de olur. Ücretsiz olarak profilo servisi de gelip kuracak.

Daha ne isteyim. Hem 3 AAA dalda tasarruflu bir ürün hem de kdv kargo herşey dahil havale ile 509.00 TL ödedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ProXy

hocam nerede oturuyorsunuz ?

istanbulda oturuyorum da tekirdağa yollatacağım makineyi...

@momentmc

hocam ben de aradım konuştum cuma günü, kargosu da 50 tl tutar diyince tek çarşı bir düşüneyim dedim h.sonu... kargo dahil mi 509 a geldi sizin? sanırım ben de p.tesi vereceğim siparişi , taban ile ilgili bilgileri bulamadım polinok mu çelik taban mı profiloyu da aradım sordum çelik dedi telefondaki kız ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum...
  • Profilo'da BM6224 ve BM6284 modelleri haricindeki tüm modellerin tabanı polinox, mikrofiltreleri ise çeliktir.
  • bosch makineler sağlamdır
  • riske girip Hızlı program 40°C 30´ özelliği var diye regal 1004 marka bulaşık makinası aldım henüz kurmadık bakalım nasıl çıkacak. Birde makinan içi çelik değil umarım paslanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Profilo'da BM6224 ve BM6284 modelleri haricindeki tüm modellerin tabanı polinox, mikrofiltreleri ise çeliktir.

profilo 6284 teki yük sensörü ne işe yarar bilginiz var mı?
  • Yük sensörü bulaşıklardaki miktar farklılıklarına göre tüketim ve sürelerde değişiklik yapar. Makinenin elektronik kartı su ısıtma süresini, aquasensör de yıkama suyundaki bulanıklığı dikkate alarak makinenin içindeki bulaşık miktarını ve tipini tespit eder. Az dolum miktarında tasarruf edilmesini sağlar.

Yarı yük tuşu ise yarım dolumda süreden maksimum düzeyde tasarruf etmek içindir. Hem program hızlandırma, hem de ½ tuşlarına basıldığında süre iyice kısalıyor.
  • Şimdi gece gece konuyu hortlatmış olacağım ama, ilk maaşımla valideye aldığım bu bulaşık makinası hala çalışıyor, hala kullanıyor vay arkadaş...

Profilo'da BM6224 

Baya reklam gibi oldu  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.