< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 7 Kasım 2024; 14:58:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? (816. sayfa)
-
-
Arçelik 6220 FT model bulaşık makinem var hortumu su akıtıyordu değiştirmek için yeni hortum aldım ancak hortum gömülü sanırım arkayı açmadan çıkaramıyoruz? Denedim ancak vidalar paslanmış banamısın demiyor açılmıyor. Ne yapsam bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 9 Kasım 2024; 0:34:46 > -
-
-
Bosch istiyorsanız alın hocam fiyat iyi duruyor. Silenceplus makineler en iyi yalıtımlı makineler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 10 Kasım 2024; 15:30:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her biri icin max 20 bin tl butceli camasır bulasık makinalrı tavsiye edebilirmisiniz? bosxhtan bakıyorum wga242z0tr ama biraz sikayet var gibi
-
Hocam günaydın, bu haftasonu bulaşık makinesi almayı düşünüyorum bütçe 16-17 bin , Grundig gpdf 6732 gözüme çarptı nasıldır yada daha farklı marka model önerebilir misin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok marka detay bilmiyorum ancak grundig, arçelik grubu olması sebebiyle servis/parça imkanı sebebiyle tercih edebilirsiniz. Makine bozulunca en azından tamiri kolay.
Mevcut makine Arçelik 6220 t modeli artık iyi yikamiyor diye alacağım
Neden iyi yıkamıyor hocam?
Bilmiyorum eskidi herhalde
O modellerin pervanesi yandan açılıyor zamanla. Pervane açılınca basınç kaybı oluyor. Hatta su falan kaçırıyor dışarı. Pervaneyi kontrol edin isterseniz. O makinede diverter yok, o sebeple motoru yeni makinelerden daha güçlü. Baya iyi yıkaması lazım normalde.
Birde deterjanlarda perkarbonat içeriği baya düşürüldü. Sanırım şu anda birtek fairy platinum kaldı %15-30 perkarbonatlı. Deterjanlarda haliyle zayıfladı biraz.
Bakayım hocam pervanesine dediğin gibi olabilir çünkü bulaşıklar ıslak kalıyor bittiğinde
Hocam bak mavi sıvıyı kaldırmışlar demekki herkeste leke yapıyor
Emine DeligozyoutubeBulaşık makinesi tablet olarak kullandığım sorulduğu için bende elimde olanları da sizlerle paylaşmak istedim. Beğendiğim ve mutfak eşyamı mahvedenleri sizlerle paylaştım. Hepsini tek tek etkisini aldığım kadarıyla paylaştım. Teşekkür ederim. PR & İş Birliği İçin: yalcin171717@gmail.com İnstagram https://www.instagram.com/eminedeligozz/ #bulaşıkmakinesitableti #bulaşıkmakinesi #bulaşıktabletönerisi #finish #bridtablet #finishtablet #keşfet #eminedeligöz #pratikbilgiler #bulaşıklarmakinedenedençizilir #bulaşıkmakinetabletierimiyor #bulaşık #nasılyapılır #temizlik #temizlikvlog #kendinyap #temizlikvideolarıhttps://www.youtube.com/watch?v=lfWupLjL-90
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 17 Kasım 2024; 0:42:46 >
-
Dostlar merhaba LG hakkında genel düşünceniz nedir alınır mı ? Alınmaz mı ? Vestel ile ortak üretim duydum Türkiye için ne derece doğru fikrim yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O yüzden mi mavi sıvılı olanı amazonda 284 TL idi bende iki paket aldım
Arkadaşlar Bosch sms4eki62t modelini satın alalı 1 ay oldu. Alırken internette gördüğüm hiç geçmeyen ağır plastik kokusu ve bulaşıkları ıslak bırakma gibi şikayetlere rağmen fiyatı bence güzel bir rakama denk geldiği ve Arçelik hiçbir şekilde pazarlık yapmadığı için almıştım. Meran eden olursa 21.000 TL
1 aylık kullanım sonucunda izlenimim şu şekilde;
- Hiç geçmeyen plastik kokusu denilen şey neredeyse kalmadı diyebilirim. İlk yıkamada gelmişti ama şimdi hiç yok denecek kadar az.
- Bulaşıkları ıslak bırakma konusuna gelince bugüne kadar içinden hiç ıslak bulaşık çıkmadı, gayet güzel kurutuyor.
- Oldukça sessiz çalışıyor, alman üretimi silence plus olanlar evde hiç yok gibidir herhalde, eğer gerçekten daha sessizlerse. Ama makina oldukça sessiz
- Bulaşıkları oldukça güzel yıkıyor
Eksi yönleri ne derseniz;
- Eski makinenin iç hacmi daha büyüktü. Bu nispeten daha küçük. Üst çekmece en üst konumdayken bile alt kat daha sınırlı bir yükseklikte kalıyor. Ancak bunun bir artısı da eski makinada üst rafa tabak koyma imkanı yokken bunda üst rafa da tabak koyulabiliyor.
- Deterjan koyma yerinin kapağı çok zenne. Zorla kapatabiliyorum, çok uzun ömürlü olmayacak gibi bir hissiyatı var. Normalde sürgülü gibi bir yapısı var, ancak sonuna kadar sürsemde kilit mekanizması bir türlü kapağı tutmuyor ve geri atıyor. 2-3 sefer denemeden kapanmıyor.(Diğer makinalar da böyle midir yoksa benimkinde mi arıza var bilemedim, mümkün olan ilk fırsatta başka bir makinanınkini deneyeceğim)
Almak isteyene bu fiyat bandında önerebileceğim bir makina oldu benim için
-
iade et kalitesiz ürün
-
Herkese selam. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Eski bosh makinamın (sms6002) program ayar tekerleği bozuldu yetkili servis parçasının olmadığını söyledi. Yeni bir makine almaya karar verdim. Servis ve parça sıkıntısı olmayan standart özelliklere sahip (bir arçelik mağzasında alt rafları yatıp tencere için yerleşimi kolaylaştıran bir model gördüm hoşuma gitti. O özellik olursa iyi olur omasa da olur :) ) Program sayısının önemli olmadığı bulaşık makinası önerilerinize talibim. Bütçe 18. Teşekkürler
-
Hocam makineniz baya eski makine sanırım. 6002 modeli bulamadım, ancak benzer 6062, 6082 kodlu makineler var sanırım. Eğer bu modellerden biriyse tamir yoluna gitmeniz daha mantıklı olabilir. Yenileri bunlar kadar kaliteli değil malesef. Eski makinenizin parçası belki özdur teknikte vardır, isterseniz arayıp danışabilirsiniz. Yetkili servislerin parça bulundurma süresi 10 yıl, sonrasında parçaları piyasadan veya yetkisiz servisler vasıtasıyla bulmanız gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 24 Kasım 2024; 14:44:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X