Şimdi Ara

BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? (817. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.449
Cevap
194
Favori
2.582.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar, tercihen 4 programlı fiyat performans bir makina arıyoruz. uçmasına kaçmasına, internete bağlanmasına veya transformers olmasına gerek yok. tercihimiz bosch/siemens'in alman üretimleri. sms4eki62t paylaşılmış mesela önceki sayfada, fiyatı da uygun geldi ama alman mıdır+alınabilir mi ?

• villager V kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ithal bosch’lar uçup kaçtıkları için maalesef uygun fiyatlı değiller ama transformersta patladım..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaç liraya kadar uçtular hocam ?

• villager V kullanıcısına yanıt
    İndirim ile yakalarsan 30+ İndirimsiz 40+ senin aklında olduğu gibi 20’lere ancak yerli bulabilirsin..

• RockEvi kullanıcısına yanıt
    Acaba bu makinelerde inverter motor var mı 6167 ye göre hani aralıktalar ,kasım fırsatları varken bende alayım bir makine diyordum 20000 tl ye kadar öneriye açığım marka model farketmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01halil -- 26 Kasım 2024; 17:43:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arçelik 6688 DI önerir misiniz? bakıp inceleyen oldu mu?

• 01halil kullanıcısına yanıt

6047 ve 6842'de var diğerinde yok, grundig 11853 de bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StG 44 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler listeme aldım bunları inşallah kampanya vs düşürürüm

• StG 44 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Grundig 11853 sanırım sadece inox olarak var (GPDF 11853 I). Benim için sorun değil, keza muadil Arçelik ve Beko cihazların

yanında fiyatı en makul bu gibi. Malzeme, işçilik vs olarak aralarında büyük farklar olacağını hiç zannetmiyorum açıkçası.

Ancak online satış yapan hiç bir yerde yok gibi, bu model halen piyasada bulunabiliyor mu?

Arçelik/Beko bayilerinde satılıyor mudur(pek Grundig bayisi görmedim bugüne dek)?

Gerçi garip bir şekilde muadil gibi görünen makinelerin de (örneğin Beko 6147, 6247 gibi) pek adı sanı geçmiyor (Arçelik'in

sitesinde 6567 modelleri var, ama tıklayınca 404-Sayfa Bulunamadı hatası veriyor, şaka gibi ).

Benzer ürünlerin birden yok olması garibime gitti, model değişim zamanı falan mıdır? Ya da bilinen bir sorundan üretimler falan

mu durduruldu acaba  . Şaka bi yana Grundig 11853 için yorumlarda bazı kişilerin cihazlarının kapaklarının eski modeller gibi

geldiği (sitedeki ve satış için konulan görsellerden farklı olduğu ) iletilmiş. Elde ne varsa birleştirip makine mi yapıyorlar artık???

Son olarak, Grundig özelinde bir defa rastladım ancak genel olarak grubun inverter motorlu cihazlarının bir kısmında garip, rahatsız

edici derecede tiz bir ses geldiğinden bahsedilmiş. Bu yaygın bir sorun mudur?

Hoover'ın H-DISH 700 serisi ( Hf 5B2S1PX-17 ya da HF 5B2S1PW-17 ) makineleri hakkında tecrübesi olan var mıdır, kağıt üstündeki

verilerine göre bunlar da fiyat performans ürünü gibi görünüyor. Ancak içi/tabanı çelik midir, sepetleri vs. kullanışlı mıdır hiç bir yerden

bilgi edinemedim.

Herkese ilgilerinden dolayı şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepher -- 28 Kasım 2024; 22:54:17 >

• grundigden konu açılmışken Grundig Gpdf 6732 modelini Gpdf 6842 den ayıran ciddi fark varmı mesela teknolojisi enerji vermliliği gibi; kağıt üstünde inverter dışında fiyat farkına değer mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki yorumlara göre Grundig inverter makinelerden birini alacaktım fakat hem koçtaş'ta taksit seçenekleri yetersizdi hem de bizim için beyaz renk uygundu.

Beko 6047 aldım. Kimileri alt pervanesini vurma sesi yapıyor demiş. 6147 wifi özelliği olan yeni bir seriymiş. Wifi özelliği değildir diye düşündüm. 2.500 civarı daha uyguna geldi 6047.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 18yusuf 1 kullanıcısına yanıt
    Ne kadara mal oldu onu da belirtebilir misiniz? Beko ve arçelik bir senede ürettiği mallara yüzde yüze yakın zam yapmış, yakın zamanda bir buzdolabı aldım bekodan fakat kalanı için şubatı bekleyeceğim; gördüğüm kadarıyla senelik fiyat güncellemelerini Aralık ayında yapıyorlar.

• Merhaba arkadaşlar altus al 445 nx 10450 tl profilo bm6320ma 13350 tl sizce hangisini almalıyım.

• The Beatles kullanıcısına yanıt
    20.500'e aldım hocam.

• 18yusuf 1 kullanıcısına yanıt
    Şimdiden yüzde 10 koymuş 23 bin bandına gelmiş fiyatlar.

• Merhaba arkadaşlar,

Maksimum 19-20 bin TL'ye kadar makine öneriniz olur mu? Arçelik 6433, 6444 vs. nasıldır? Vestel'den alternatifler var mı? Kendime değil, anneme alacağım ve çok fazla akıllı, programlı, bozulacak cinsten antin kuntin bir cihaz olmasın mümkünse.

Her ay başı yeni ay zammı yapıyorlar ay sonuna doğru düşebiliyor fiyatlar fakat tabi bazen ay sonu düşse de yine önceki aydan pahalıya geldiği zamanlar çoğunlukla..

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Arcelik 9144 i az ònce 20800 etiketle yakaladım, fiyat güncellendi diyip kasada 24800 çıkardılar, abicim yüzde 20 zam yapmak bu kadar basit mi...

Fotoğraf ve videolar ile belki Ticaret bakanlığına başvuru yaparsanız mahkemeyle onla bunla uğraşırım derseniz haklı çıkma şansınız olabilir ama ben tavsiye etmem biraz daha yıl sonu indirimlerini takibe alın derim..

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Gerek yok istesem ben harcarım.

• 
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.