Aralıkta felaket zam gelmiş kaça aldınız Hocam? |
BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ??? (821. sayfa)
-
-
Hocam bayiden aldım 23 bin tl. Başka bir bayi 30 bin tl fiyat çekmişti. -
-
Hocam eski makineyi gelen servise verin olmadı. Yaparlar belki. -
Onu THH’den çıkacak karar için tutuyorlar sanırım.. -
2024 11.ay Yeni üretilmiş -
Memnun değillermiş 3 çekmeceli imiş altına sığmıyormuş 2 çekmeceli 81T alacakmış 3 çekmeceli almayacaklarmış yer kaplıyor makineyi daraltıyormuş aşağısı geniş olmuyor yüksek tencere koyamıyorlarmış
çekmeceli biliyorum bende yukarı aşağı iniyor diye asansörlü
Acaba diyorum onlar mı kullanmayı beceremedi pratik yolları kullanım kolaylığı adına tavsiyeleriniz var mı yoksa haklılık payları var 14 günlük iade süreleri bitmeden geri iade etmeye mi çalışsınlar dersiniz.. -
Hocam yeni makinelerin geneli biraz böyle ufak. 2 çekmecelilerde de uzun tencere sıkıntı yapabiliyor. Eskisi gibi geniş yüksek makine hooverda var sanırım. Hoover büyük kazan diye pazarlıyor makineyi.
En iyisi iade etmeden tencereyi alıp mağazaya gidip 2 çekmecelide denesinler olmadı mağazada, çünkü ona da sığmayabilir. Benim eski arçeliğe ve siemense sığan uzun tencerelerim, daha yeni seri boscha ve arçeliğe rafları yatırsam bile eskisi gibi rahat sığmıyor. 2 çekmeceli boschda da arçeliktede alt mesafe eskisi gibi yüksek değil gibi ama en yeni makinelerde son durum ne bilmiyorum.
Hareketli üst raflarda sarkma ve pervaneye çarpma olabiliyor. Ondan ölçmek yerine en iyisi tencereyi alıp gidip denemek. -
Hocam bizde tencere vb. sığdırmak sorun olmadı. Büyük tencere de koyuyoruz. Ama tabi ne kadar büyük bir tencere olduğu da önemli. Çok yüksek bir tencere ise sığmayabilir belki. 3. çekmeceyi çıkarmak, orta çekmeceyi yukarı kaldırmak çözüm olabilir. -
Ben de ilk aldığımda aynı şeyi düşünmüştüm, özellikle bardaklar için sonra kullandıkça alıştım, orta sepette sağ tarafı katladım ve bardaklara fazladan sıra açılmış oldu. Kullandıkça eski makineme göre aslında daha fazla şey sığdırabildiğimi anladım, onda üçüncü sepet yoktu orası baya kullanılıyor, ve en alt sepette arkada fazladan katlanıp açılan şeyler yoktu, tabak kısmı da daha aralıklıydı. Diğer arkadaşların dediği gibi diğer makinelerde ekstra bir fark olacağını sanmıyorum, genel olarak yeni nesil tasarımlar bu şekilde gibi. Orayı burayı katlayıp denesinler, diğer markalarda da pek fark edeceğini sanmıyorum.
-
Ben kendilerine söyledim şanslısınız ki internetten aldığınız için 14 günlük cayma hakkınız bulunmakta iyice düşünün taşının ona göre cayma hakkınızı kullanacaksanız da kullanın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 11 Aralık 2024; 13:58:0 > -
Hocam bendeki 2 sepetli boschda alt sepet teli-pervane ortasındaki çıkıntı arası 28,5cm. Alt sepet telinden pervaneye olan mesafe 29-30cm civarı imiş. Eski bombeli bekoda üst pervane düz ve tele mesafe 30cm. Çok fark yokmuş. Sizdeki makineleri de olmadı telleri katlayıp bir metre yardımıyla ölçebilirlerse kıyaslayabiliriz.
LG de ne kadar fark var acaba? Ölçüp bakabilirler aslında. Ölçerek karar vermeleri daha makul olacaktır. Hareketli üst sepetli yeni makineler geneli bu şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 11 Aralık 2024; 14:36:4 > -
Merhabalar. Uzun suredir bulasik makinesi olaylarina uzağım. Yaklaşık 15 yıldır arcelik kullanıyordum. Yavas yavas makine teklemeye başladı.
30bin liraya kadar önerebileceğiniz hangi makineler var? -
merhabalar
anneme alacagim 15-20K arasinda cok programli olmasina gerek yok, ne onerirsiniz acaba ?
-
Tekrar merhabalar bu App’te Daha önce program çalıştırılmış mı yoksa makine sıfır mı ona nereden bakacaklardı. Heryerine baktım öyle biryer bulamadım. Bildirimlerde zaten ben yükledikten sonrasını gösteriyor diyorlar da.. -
Merhaba. Ayarlar bölümünde, ev aletine dair bilgiler kısmında başlatılan programlar kısmı var. Başlatılan program sayısını gösteriyor orada. -
Arkadaşlar 20 bine kadar arçelik bulaşık makinesi tavsiyeniz var mı ? Kullanan var mı tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
-
Merhaba arkadaşlar, mevcut makinem 15 yıllık falan olunca ve hem içindeki raflar paslandığı hem de tabak çanağı kirli çıkardığı için yeni yıla da girmeden yeni bir makine bakayım dedim ve Hepsiburada'da 10k-12k aralığında makineler gördüm, çok da büyük beklentilerim yok makineden, yani sonuçta bulaşığı güzelce yıkasın, f/p bir şey olsun derdindeydim ama buradaki yorumları okuyup bana yüksek gelen 40k, 50k gibi meblağları görünce sizlere danışmak istedim. Şimdiye kadar hep beyaz eşyalarımız şükür 15+ sene dayandı, o yüzden ucuz diye alıp birkaç seneye makineyi ıskartaya çıkarmak da istemiyorum ama bu gördüğüm meblağlar da gözümü korkuttu açıkçası. Acaba uygun fiyatlıları hiç düşünmemeli mi? Alınabilecek en f/p ürün ne olabilir acaba? Şimdiden teşekkürler.
-
Hocam makinelerin geneli 2-3 yıl garanti, 10 yıl kullanım ömrü prensibine dayalı tasarlanıyor. İstediğinizi alabilirsiniz. -
Hocam 15k'ya kadar olan modellerden önerebileceğiniz bir makine var mı acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X