Tamirci electrolux bulaşık makinesinin beyninin bozulduğunu söylemiş.Parçanın fiyatı TC'de pahalıymış.Babam yurtdışında ucuz olabilir ordan getirtelim diyor.Yurtdışından akrabamız gelirken getirecek.Tabiki bulabilirse..Sizce mantıklı mı bu iş?Nereden bulunur bu parça?
Merhaba, ben Almanyadan çok eşya getiriyorum.Electrolux Alman zaten bu yüzden ordan arasanız daha iyi sonuç alırsınız. birde ebay.de dende bulabilirsiniz.Modeli yazarsanız yardımcı olan çıkabilir.
Yurtdışında parça satan site çok. makinenin kodunu google'da aratırsanız bu sitelerin hepsine ulaşmanız mümkün. Mesela ESF5643 olsun (atıyorum) ve motor lazım, Google'da ESF5643 motor diye aratın hepsi çıkar. Parçaların hangi modele uyduğu da yazar sizdeki makinenin modeli yazıyorsa hiçbir sorun olmaz.
Electrolux bulaşık makinesi
model esf641
prod no 9114664-10 seri no 40651036
type A 120
Bu modelin "beyni" tabir edilen parçasını getirebilecek olan var mı?Ya da ben kendi akrabama getirtecek olursam nereden aldırayım?Cevaplarınız için teşekkürediyorum..
yani bozulduğu söylenen ve "beyin" diye tarif edilen parçanın elektronikte asıl adı nedir?Google da ne diye aratmalıyım?model no ile birlikte ne yazmalıyım google a?teşekkürler