Şimdi Ara

Bülbülü Öldürmek romanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Okuyanınız var mı acaba? Başlamayı düşünüyorum. Kitap şuan elimde. Değerlendirmelerinizi almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz? Akıcı mıdır? Konusu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dünya çapında çok popüler bir kitap. benim de aklımda hatta yarın başlayayım ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

dünya çapında çok popüler bir kitap. benim de aklımda hatta yarın başlayayım ben de
    Olur, bitirince değerlendirmenizi buraya bırakırsanız cok iyi olur

• Up up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrDex -- 2 Haziran 2019; 1:4:27 >
  • Çok heves ve istekle Umberto Eco'dan Gülün Adı'nı almıştım. Tahminimden çok çok kalın olarak gelmesi nedeniyle cesaret edip de başlayamadım. Bülbülü Öldürmek kaç sayfadır peki bilgisi olan var mı? Başladığı kitabı bitirmeden bırakamayan biri olarak bu benim için fazlasıyla önemli

edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nghnygc -- 29 Haziran 2019; 9:11:48 >
  • 1950-60'lı yıllarda, annesiz küçük bir kızın gözünden, abisi ve epey yaşlı avukat babasının, siyahi bir adamın davasını üstlenmesi ve bu yüzden kasaba halkı ile karşı karşıya kalmalarını anlatan sade bir roman olarak okudum. Mükemmel diyemem ama sıkmadığını ve kendini rahatlıkla okuttuğunu ayrıca bir iki tane sürpriz sunduğunu söyleyebilirim. Çocuk kitabı gözüyle bakın ve beklentinizi ona göre belirleyin derim.

Nghnygc; kitap 350 sayfa civarında yanlış hatırlamıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 29 Haziran 2019; 3:13:50 >
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Biraz Green Mile kokusu aldım ucundan kıyısından azzzıcık. Okumayı düşünüyorum şu an konusu güzel geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölüm Dövüşü
    6 yıl önce açıldı
    Zindan Hikayeleri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben katıksız ırkçılık üzerine bir roman sanıyordum ve kitap hakkında edilebildiğim tek ön bilgi bundan ibaretti. Yazar kadın olunca ister istemez, biraz naif oluyor roman ama güzel diyaloglar ve öğütler var kitapta. Okumanı öneririm

• rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Yaptığın açıklamayla ben de öyle olduğunu düşünmüştüm. Bırakalım böyle kalsın aklımda, bakalım ben nasıl yorumlayacağım Teşekkür ederimm
  • Kitabını okuduktan sonra filmini de izlemenizi öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: erotikbrokoli

Kitabını okuduktan sonra filmini de izlemenizi öneririm
    Filmi de aynı isimle dimi hocam

• DrDex kullanıcısına yanıt
    Evet aynı isim ile bulabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.