Şimdi Ara

Bülent Arınç'tan Melih Gökçek'e çok sert sözler:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisine yönelik sözlerine cevap veren Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, "Bu terbiyesizce bir açıklamadır. Arkadaşlarım muhatap almayın, Gökçek kim siz kimsiniz diyenler oldu. Benim görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli bir insan değildir. Ben görevimin başındayım. Beni görevden almak için birilerine çağrıda bulunmak senin haddin ve hakkın değil" dedi. "Gökçek, bu yazdıklarıyla oğlunun vekil adaylığını garantilemek istiyor" iddiasında bulunan Arınç, "Gökçek Ankara'yı parsel parsel satmıştır" diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada Melih Gökçek'in kendisine yönelik ifadeleri için "Bu terbiyesizce bir açıklamadır. Arkadaşlarım muhatap almayın, Gökçek kim siz kimsiniz diyenler oldu. Benim görevden alınmamı isteyecek kadar haysiyetli bir insan değildir. Ben görevimin başındayım. Beni görevden almak için birilerine çağrıda bulunmak senin haddin ve hakkın değil" dedi.

Arınç, "Melih Gökçek benimle ilgili tweetler atmış. Bu terbiyesizce bir açıklamadır. Benim görevdem alınmamı isteyecek kadar haysiyetli bir insan değildir. Gökçek, bu yazdıklarıyla oğlunun vekil adaylığını garantilemek istiyor. Ahmet Hakan gazetecilik yapıyor, Gökçek'in yaptığı tetikçilik. Melih Gökçek seçim döneminde bu parelel yapının kucağında oturmuştur. Gökçek bu yapıya Ankara'yı parsel parsel satmıştır" diye konuştu.

KAYNAK: CNNTURK
    http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/bulent-arinc-aciklama-yapiyor

• Yolsuzlukların itirafı mı bu? Öyleyse Gökçek yargıya hesap vermeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinus67

Bülent arınç ihaneti görüyor bence,ama bir faydası olur mu,hiç sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Alıntıları Göster
    umarım bu ülkede şerefli savcı kalmıştır hala. Arınç açık açık yolsuzluk yaptı dedi bakalım zaman gösterecek .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Alıntıları Göster
    ağlamadıysa dikkate almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

umarım bu ülkede şerefli savcı kalmıştır hala. Arınç açık açık yolsuzluk yaptı dedi bakalım zaman gösterecek .....

Kalmiştir ama yolda
  • aralari bozulunca hemen pisliklerini nasil döküyorlar :D
  • Gökçek in hanımı diyince ana avrat küfür ederek sandım.
    Gerçi sövse hafif kalırdı.
  • Ankara parsel parsel satıldı dedikten sonra savcılar harekete geçmiyorsa bu ülkeden medet ummayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

Ankara parsel parsel satıldı dedikten sonra savcılar harekete geçmiyorsa bu ülkeden medet ummayın.
    Gökçek taş attı Arınç bazukayla girdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

Alıntıları Göster
    Sosyal medyada henüz harekete geçmemiş bir guruh. Ekşide olsun twitter da burada bir sessizlik hakim. Talimat gelsin, kimin tarafında olacaklarını bir duysunlar, görün o zaman buraları nasıl şenleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

Ankara parsel parsel satıldı dedikten sonra savcılar harekete geçmiyorsa bu ülkeden medet ummayın.
    Haysiyetsizliklerinizi dökün ortaya dökün. Ama bu halk anlamaz koyun gibidir ver makarnayı kömürü iki din sömürüsü yap yine paşa paşa gider oyunu verir. Melih Gökçek Ankara'yı parsel parsel sattıysa sizde ülkeyi parsel parsel satıyorsunuz. Eğer bu ülkede vicdanı hür olan savcılar, hakimler kaldı ise günü geldiğinde tek tek hesabı sorulacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Haysiyetsizliklerinizi dökün ortaya dökün. Ama bu halk anlamaz koyun gibidir ver makarnayı kömürü iki din sömürüsü yap yine paşa paşa gider oyunu verir. Melih Gökçek Ankara'yı parsel parsel sattıysa sizde ülkeyi parsel parsel satıyorsunuz. Eğer bu ülkede vicdanı hür olan savcılar, hakimler kaldı ise günü geldiğinde tek tek hesabı sorulacaktır.

Alıntıları Göster
    gökçek telekinezi yöntemiyle paraleller tarafından ele geçirilmiş kesin bilgi rt pls

gülerek izliyoruz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börte Çene -- 23 Mart 2015; 19:44:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LaGarba

Sosyal medyada henüz harekete geçmemiş bir guruh. Ekşide olsun twitter da burada bir sessizlik hakim. Talimat gelsin, kimin tarafında olacaklarını bir duysunlar, görün o zaman buraları nasıl şenleniyor.

Alıntıları Göster
    AKP'liler birbirinin kirli çamaşırlarını ortaya döküyor kişisel çıkarları uğruna. Çok mutluyum. AKP savunucularının yüz ifadesi görmek için neler vermezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Alıntıları Göster
    Bütün bildiklerini anlatsa neler olur kim bilir
  • Bi yandan bakıyorsun halat yüzünden kendini sorumlu tutup intihar eden Japon mühendis bi yandan da melih gökçek e bakıyorsun ülkeden utanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Yolsuzlukların itirafı mı bu? Öyleyse Gökçek yargıya hesap vermeli

Bülent Arınç da hesap vermeli. Yolsuzluğu görüp müdahale etmiyorsa en az onun kadar suçludur.

Bu arada bu lafların 10 da birini bana söylese insan içine çıkacak yüzüm olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

HEADSHOT!
  • YoK kullanıcısına yanıt
    Bu Gökçek herkese dava açıyordu bakalım açabilecek mi bu sefer.Gerçi o laflar dava ile örtülmez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.