< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgax41 -- 26 Aralık 2020; 23:40:55 > |
Bulgaristan - Çifte vatandaşlık (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Metin beyin tavsiyesi üzerine kendi takipçisine arkadaşımı yönlendirdim. Kimsenin olmaz dediği vatandaşlığa ben yaparım dedi. Islemlere başladılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Extralarge
Metin beyin tavsiyesi üzerine kendi takipçisine arkadaşımı yönlendirdim. Kimsenin olmaz dediği vatandaşlığa ben yaparım dedi. Islemlere başladılar.Arkadaşınız adına çok sevindim, sonuçları da paylaşırsanız ilerki dönemlerde çok faydalı olur.
Tamam hocam. Paylaşırım. Ama bayagi maliyetli.olacak sanirim.
quote:
Orijinalden alıntı: bgax41
Hevesli insanlar boşuna heveslendiler eğer aileleri yakin zamanda yani 1980lerden sonra goc etmedilerse zorAraştırmadan yazmayın konu hakkında bilgisi olmayan insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
E-devlet alt/üst soy sorgulamasındaki tek Türkiye doğumlu benim. Yanlış bilmiyorsam ailemin Bulgaristan doğum belgeleri bile duruyor. Bu durumda süreç nasıl olur ya da daha önemlisi olur mu? 78 göçmenlerinden değiller, daha erkendi ama net tarihi şu an hatırlamıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: marslan1999E-devlet alt/üst soy sorgulamasındaki tek Türkiye doğumlu benim. Yanlış bilmiyorsam ailemin Bulgaristan doğum belgeleri bile duruyor. Bu durumda süreç nasıl olur ya da daha önemlisi olur mu? 78 göçmenlerinden değiller, daha erkendi ama net tarihi şu an hatırlamıyorum.
Göç tarihlerini yazarsanız yardımcı olmaya calisayim
Metin bey babannem 1951 23 Ocak göçmeni isim denklik belgesi aldık abim Ankara'ya gidecek işlerin daha hızlı hallolması için muhacir ve tebliye belgesi alıp gelecek sizce olur mu ne diyorsunuz çünkü bazı kişiler 1948-50 dışında kimsenin olmuyor dedi ben size sormak istiyorum sizce alabilir miyiz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: bariscanhdr@gmail.com
Metin bey babannem 1951 23 Ocak göçmeni isim denklik belgesi aldık abim Ankara'ya gidecek işlerin daha hızlı hallolması için muhacir ve tebliye belgesi alıp gelecek sizce olur mu ne diyorsunuz çünkü bazı kişiler 1948-50 dışında kimsenin olmuyor dedi ben size sormak istiyorum sizce alabilir miyiz ?1951 göç tarihi olduğu için uzun prosedüre tabidir. Bu yüzden ilk önce d tipi vize alması gerekir, daha sonra vatandaşlık işlemleri yapılacak, göç eden hayatta ise ve sağlık durumu elverisli ise işlemlere başlayabilirsiniz. Vatandaşlık alabilirsiniz ancak sabırlı olmanız gerekiyor
1938göç durumumdaki dedem vardı geçen sene vefat etti kendisi herhangi bir hak varmıdır? -
Vefat ettiği için malesef olmaz, eğer göç 1948-1950 arası olsaydı vefat etmiş olsa dahi alabilirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Trubetzkoy
1938göç durumumdaki dedem vardı geçen sene vefat etti kendisi herhangi bir hak varmıdır?Vefat ettiği için malesef olmaz, eğer göç 1948-1950 arası olsaydı vefat etmiş olsa dahi alabilirdi.
@metinvurgun Metin bey benim dedem 1935 yılında Bulgaristan’dan göç etmiş şuan hayatta değil.Dedem üzerinden anneme vatandaşlık almak istiyoruz forumda bikaç yerde eski göç tarihliler vatandaşlık alamazlar diye yazılar okudum ne derece doğru?
İsim denklik belgesi için başvurduk fakat Nüfus müdürlüğü bizden dedemin Bulgaristan’daki doğum belgesini istiyor.Sizin tecrübelerinize binaen bu konuda (Bulgaristan’dan doğum belgesini almak için) tanıdığınız veya tavsiye edeceğiniz bir aracı varmıdır? -
Annenizin doğum yeri neresi? -
İstanbul doğumlu -
Göç 1935 de olmuş ve göç eden vefat ettiği için malesef şu an ki kanunlar ile vatandaşlık alamazsınız. -
Anladım teşekkür ederim -
Metin Bey merhaba, benimde ananem 1940 da Bulgaristan doğumlu, dedem ise Türkiye doğumlu ancak dedem den önceki kuşaklar Bulgaristan doğumlu. Dedem de ananem de vefat etti. Annem için başvuru yapsak vatandaşlık alabilir miyiz?
-
Kaç yılında göç etmişler? -
1950 yılında göç etmişler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X