Şimdi Ara

Bulgaristan sinirini niye denemiyorlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
5
Favori
14.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ironi yaptıydım anlamamışsınız galiba... vaktiyle merkel de demişti, mekkeye değil de bize geliyorlar diye... aslında nedenini biz biliyoruz ama islam dünyasının sorgulaması lazım bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Kara sınırında devriyeler geziyor, denizde de sahil güvenlik rahat bırakmıyor. Mülteci almaya hiç niyetleri yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yunanistan da bizden çok mülteci var bu arada. Qlmazlar diyorsunuz ama yunanistanda bazı adalarda neredeyse iç savaş oldu yunanistan vatandaşları kendi ülkemizde azınlık olduk diye ayaklaniyor. O yüzden bu insanları istemiyor. Amaç yunanistan da değil yunanistandan başka yere geçmek zaten. Bir başka konuya gelecek olursak güya bu insanlar işsiz güçsüz parqsizlar sonuçta mülteciler. Ama gel görelim ki ülkede suriyeliler yaşadıkları kesimdeki halktan daha zengin gibi valla. Ben yunanistan olsam kapıyı açardım bi gram birşey vermezdim. Bakalım orda duruyorlar mi. Yav biz iş bulamayız Vs diye şu ülkede il değiştirmeye korkuyoruz adamlar ülke değiştiriyor. Bu insanlar gerçekten zor durumda olsaydilar biz sınırları acmasak bile kaçak gocek giderlerdi.bence burda başka bir oyun var ya hadi hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Bu mesaj silindi.
    Konuş hadi bekliyoruz.

• Millet zamanında çalışmış etmiş. Refahını yükseltmiş.
    Sen elini kolunu sallaya sallaya gel ortak ol.

• Navi kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim de buydu zaten.

Bazıları da "konuş hadi" diye provokatif laflar ediyorlar.

Bunu en güzel özetleyen Zygmun Bauman olmuş;

• Bulgaristan denilen köye gidip napsinlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedefleri Avrupa’nın iç kesimleri İtalya, Almanya, Belçika, Fransa, İngiltere neden Bulgaristan’a gitsinler? Yunanistan bile Avrupa’nın fakiri iken Bulgaristan’ın nasıl bir yer olduğunu düşün işte. Eğer bu göçmenler toplu halde ısrarcı bir şekilde zorlamaya devam ederlerse, Yunanistan’ın çok fazla dayanacağını sanmıyorum. Zaten 1 ay boyunca sığınmacıları hiçbir şekilde almayacağız diye açıklama yapmış Yunanistan yani bu süreç biraz zaman alacak. Tabi sığınmacılar pes etmezse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 2 Mart 2020; 12:37:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Bulgaristan denilen köye gidip napsinlar
    Orda kalmayacaklar zaten. Bunu bilmeyen var mi?

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman gittinde konuşuyorsun ? Git gör oradaki doğayı sonra konuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Orda kalmayacaklar zaten. Bunu bilmeyen var mi?

Alıntıları Göster
    Transit geçiş yok bulgardan.Bunu bilmeyen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Ne zaman gittinde konuşuyorsun ? Git gör oradaki doğayı sonra konuş.
    Gittim güzel aynı bizim köyün 30 sene öncesine benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 2 Mart 2020; 12:49:32 >
  • Bulgaristan sınırından kaçak olarak giriş yapma ihtimalim nedir sizce dostlar? Dereköy sınır kapısını mı Kapıkule sınır kapısını mı deneyeyim?

• Kesinleşmiş AB ülkesi degil bulgaristan yani diger komşulara sınır kapısında kontrol var geldigi yere geri gönderir ! Yunanistan üzerinden çogu italya yapıyor italya da kimlik kontrolü yok italyadan herhangi ab ülkesine langırt dalabilir ! Bulgaristan üzerinden Ab ülkesi olmayan ülkeleri geçmek zorundalar O taraftan daha sıkı kontrol var tampon bölgeler var
  • Neden sınır kapısı ? Dağdan taştan girebilirsen girersin adam seni kapıdan niye alsın :)
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Evet, haklısın.

• Sınırın %90 ı mayın olduğu için oradan geçemiyorlar.
  • Orada gaz, dayak, kurşun yeme ihtimalinden düşük.
    Ama bazı mülteciler gibi, "Türkiye'de duracağıma denizde boğulurum" diyorsan, şansını denersin...

• enizam E kullanıcısına yanıt
    İlk cümle de ne demek istediğini anlamadım hocam. Aslında Türkiye'de durmak istiyorum ama belki yeni bir hayata başlayabilirim diye kaçmak istiyorum. Kararımı vereceğim yakın zamanda...

• Navi kullanıcısına yanıt
    Avrupaya gittikten sonra bir şekilde karınlarını doyururlar, hiç bir avrupa ülkesi kamera karşısında açlık ve susuzluktan ülkesinde ölen bir mülteci videolarından sorun yaşamak istemez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.