Şimdi Ara

Bulgaristan sinirini niye denemiyorlar? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
5
Favori
14.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesele ekmek deil. Hürriyet. Burada olmayan bişi. Anlayamazsınız. Bunlar gibi olmasada fırsatını bulsam ben burada bir saniye kalırmıyım sorusunu cevabını vermeden sorayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 3 Mart 2020; 10:10:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayihani K kullanıcısına yanıt
    Bizzatihi yaşadığım 2012 yılında Kilis'te yaşadığım bir durum var hocam.

Zygmun doğru demiş bana göre yanılmış değil.

Geçen hafta Samsun'da görece daha zengin suri'leri gördüm. Aynı zamanda yolda dilenenlerde vardı. Uçurum çok fazla. Hatta çiftlik caddesinin iki üst sokağına doğru gittim. Bir çok dükkan vardı. Berberi, kasabı, bakkalı hatta emlakçısı. Bu insanlar kendilerine bir yaşam kurmaya çalışmışlar.

Dün onların başına gelen şey yarın istanbul ve ankaraya iki balistik füze düşse bizim başımıza gelmeyecek şey değil.

Para ile vatandaşlık alma konusu yasalarla yapılıyor sadece suri'ler değil bir çok UAE ve diğer ortadoğulu insan da vatandaş oldu. Çoğu çifte vatandaş hatta.

Biz malta'dan şurdan burdan alınca oo mis onlar alınca tu kaka demek ne kadar doğru.

Benim eleştirdiğim şey, milyonlarca sığınmacıyı ülkenin genelinde serbestçe salmamızdır. Bu doğru değildi. Ama olan oldu bir kere.

Dünyanın en büyük mülteci ülkesi Türkiye oldu böylece.

• O degilde kikse neden bunu konusmuyor bag sinirlar acikinca bunlar ulkeyi aninda sattilar yarin allah muhafaza ulke savasa girse bunlar kimbilir neler yapar , allah bizim millete once akil fikir versin sonrada bu akli duzgun bi yerde kullanmayi , hadi suriyede savas var kactilar geldiler bize simdi ne olduda bizim ulkeden apar topar kacma sevdasina girdiler bi dusunun suriyeliden dost olmaz anlayin artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

bulgara giremez aramız ıyı onlarla
    saf mı değiştirdiniz? gördüğüm kadarıyla görüşleriniz farklılaşmış.son günlerde sürekli bir geri adım yapılıyor bazı kişilerde görüyorum.
  • Ohooo bulgar çoktan önlemini aldı! Kat kat tel örgü çit çektiler! 2017 haberleri...

Sabah
    Bulgaristan, Türkiye sınırındaki tel örgü inşaatını Mayıs'ta tamamlıyor
    https://m.sabah.com.tr/dunya/2017/03/19/bulgaristan-turkiye-sinirindaki-tel-orgu-insaatini-mayista-tamamliyor/amp

https://yesilgazete.org/blog/2017/06/14/bulgaristan-turkiye-sinirindaki-tel-orguler-hayvanlari-olduruyor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 3 Mart 2020; 10:49:46 >

• Para ve avrupalının karısı, kızı için gidiyorlar ne olacak daha biz burda çekemiyoruz bu asalakları bakalım avrupalı ne tepki verecek. Şaka bir yana avrupanında tadı kaçtı en iyisi Abd'ye gitmek. gidecen berlin, paris diye her taraf arap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithaunans -- 3 Mart 2020; 11:0:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

bulgara giremez aramız ıyı onlarla
    Doğalgaza zam suriyeliler yüzünden mi yapıldı diyorsunuz?
    Elektrik ve suya yapılan zamlar peki?

• Bu konu cidden arastirilip makale olarak ta hazirlanmalidir.

Kanimca, Bulgaristan iklimi biraz daha soguk olusu ve para birimi Avro degil Leva olmasi ile basit zekalari ile Bulgaristan i tercih etmiyorlar . Bulgaristan'da istihdam pek ideal degil Bulgaristanlilar bile ulkeyi terk etmistir maaslari cok dusuk orada .

Yunanistan bu aralar duzluge cikiyor akdeniz iklimi de var, Avro sisteminde ... Suriler icin kebap elbette :).
  • sınır ötesi operasyonlarda bulgaristan bize karşı tutum sergilemedi diye hatırlıyorum.
  • mültecilerin kafalarında mastika şisesi kırarlar
  • İkisini de dene tarafını seç

• Herkes bu hükümet değil kendi vatandaşından kısıp onu fakirleştirip bunları beslesin ! Beğenmediğimiz bulgarın yunanın hükümetleri bizden çok daha fazla kendi ülke vatandaşlarının geleceğini koruyor. Biz ise fakirleştikçe fakirleşiyoruz elalemin arabına 50 milyar dolar harcıyor ülkenin etnik yapısını bozuyoruz. Bir düşünün 50 milyar dolar cebimizde kalsaydı en basitinden şuan 400 lira ödediğiniz market alışverişine belki 150 lira ödeyecektiniz. Bu bir zincirleme etkidir farketmeden yıllarca yavaş yavaş hayat standardınızı düşürür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 3 Mart 2020; 19:1:0 >
  • Sirchade kullanıcısına yanıt
    ya şöyle hani 100 bilemedin 200 mesajın olsa anlarım da o kadar mesaj atmışsın ama bir küreğe sap olamayacak kadar işe yaramaz biri olduğunu bu mesajınla ispat etmişsin. öyle zannediyorum ki 18 yaşın altında, halen burnu akan süt çocuklarından biri olmalısın. akşamları sütünü içip de uyuyorsun belki de. forum çok kişi gördü ama senin gibisini görmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-472EA946E

sınır ötesi operasyonlarda bulgaristan bize karşı tutum sergilemedi diye hatırlıyorum.
    Şengen’e girmek için tc ile iyi geçinmek zorunda :)

Vizesiz abd hakkı kazanmak için tc nin yanında gözüküyorlar

• Navi kullanıcısına yanıt
    Sosyal devlet ve insan hakları. Cevap bu. Avrupa insana insan gözüyle bakıyor. Saydığınız Arap ülkeleri MS roma dan hallice

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Para gelsin ,açacaktır yine..Şu anda ve 2 yıl boyunca "para" daha önemli.Seçim olmayacak ki oy önemli olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

Millet zamanında çalışmış etmiş. Refahını yükseltmiş.
    Sen elini kolunu sallaya sallaya gel ortak ol.
    Çalışmış etmiş derken sömürerek demek istedin herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

Bence esas geçişler kapıların olmadığı yerden oluyor mantıken. Kimse göstere göstere kapısını açmaz açamaz zaten biz hariç

Kapıyı açtığını düşünsenize o zaman yerli yersiz herkes gider zaten. Aslında plan güzel işliyor gibi herkesin dikkati bu kapılara çekiliyor sanki sadece buradan geçiliyor izlenimi veriliyor ama tabi ki esas geçişler diğer noktalardan. Sonuçta heryerde tel ya da asker yok karşılarında denizden geçenleri saymadım bile
    ben dün mü bugun mü izledim hatırlamıyorum adamın teki yürüyerek meriç nehrinden karşıya geçti.
    bir başka video'da tekneler vızır vızır işliyor bir TR bir yunan git gel yapiyorlar.

youtube'da meriç nehri yazın kısaca son güncel videolar düşüyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.