Şimdi Ara

Bulgaristan sinirini niye denemiyorlar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
5
Favori
14.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bulgaristan'da bulgarla bile durmuyor ki, genç nüfus yok gibi birşey, gençlerin hepsi ingiltereye çalışmaya gidiyor
  • Navi kullanıcısına yanıt
    Uç örnekler vererek söylediğinizin doğrulunu ispatlama çabası içerisindesiniz,şu an, avrupa ülkeleri bunlara ne en iyi yemeği verecek, ne de en iyi işlerde çalıştıracak, ne de sıkıntıları telafi edecek ama ülkelerinde açlıktan ölen mültecilerin videolarını dünya basını ile paylaşacak onlarca kişi var, sorun girene kadar, girdikten sonra venedikte sokakta ölen 300 mülteci olmayacak mutlaka bir kuru ekmek ve su verilecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çünkü sen Yunan'la hüsumetlisin onla sürtüşmek hoşuna gidiyor ha bu olay bir alacağım var bakın salarım noktasında arada da işte Yunan'la sürtüşüyordun zaten durumdan belli yoksa Bulgar tarafından geçiş AB'ye daha kolay

• Bilal'in gemiciklerine bindirip İtalya'ya bıraksınlar.

• Bulgaristan Avrupa'da kişi başına en fazla polisin düştüğü ülke. Bu yüzden kaçak geçen birinin yakalanma olasılığı daha fazla. Diğer tarafta Yunanistan'da ben daha polis görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_298 -- 2 Mart 2020; 16:7:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba türkiye kara ticaretinin bulgar sınırından aktığından olmasın o iş? Şimdi bunlar sınıra yüklenince buradan bulgara ne tır geçer ne birşey. Aynı şekilde oradan da gelemezler.
    Gümrük ve polis tır ve kamyonlarla mı uğraşsın yoksa sınıra dayanmış 100 bin göçmeni mi kovalasın?
    Gitsinler bulgar sınırına bu iş türkiyeye pahalıya patlar. İhracat yapamayız.
  • Bulgatistandan geliyotum kapıda kimse yok sadece uzun tırlar var mülteci yok tayyip hepsini yunana atıyor

• Pasharfi P kullanıcısına yanıt
    Romanya-Avusturya ne zamandan beri sınır?
  • krıtoz kullanıcısına yanıt
    anlatmak istediğim o kadar da karışık değil ama anlatamıyorum sanırım. mesele karın doyurmak, açlıktan ölmemek ise türkiye'de de kimse açlıktan ölmez ama onlar çok daha fazlasını umuyorlar. ben de umduklarını bulamayacaklar diyorum. kucaklarını açmış beklemiyor avrupa.

• astegon kullanıcısına yanıt
    Buna acak Kadir İnanır.
    Zaten Suriye Veya başka bir ülkenin iyi eğitimli insanları akreditasyon vb ile kendilerini kabul ettirdi. Mülteci olmasına gerek yok. Sadece Avrupa da değil üstelik. Zengin olana da hava hoş, onlar da kendini kabul ettirdi, ettirmesi bile ülkede gününü gün ediyor. Hatta bilmem kaç paraya konut alıp vatandaşlık alanlar oldu.
    Suriyelilerin geneli bizim piyasamızda vergisiz sigortasız ucuza çalışmak koşuluyla iş bulabildi.
    Zygmun pis yanılmış.

• Navi kullanıcısına yanıt
    Mesele sadece karın doyurup açlıktan ölmemek olsa zaten burda kalırlar daha fazlasını bulma umudu, standartlarının yükseleceğini ummak, 100 tl kazanacağına 100 euro kazanma hayali, bunları 1.000 kişiden 100 tanesi gerçekleştirecek, onlarda o 100 kişiden biri olma çabası içerisindeler.

• Kusun nefretinizi kusun.

Gören de diyecek ki astegon nargileci suri'leri savunuyor.

Kusun iyice. Boşaltın midenizi...

Söylediklerimi anlamayan, insan olmayı beceremeyen user'lar sizi...
  • Tamamen bizim insiyatifimiz mültecilerin Yunanistan sınırına yigilmalari.. Bulgaristan ile ilişkiler iyi artı ticaret daha çok Bulgar gumruklerinden yürüyor. Ticaretimizin sekteye uğramasıni istemeyiz ???

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.