Şimdi Ara

Bulgaristanda yaşıyorum sorularınız varsa alayım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
22
Favori
62.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

internet 10 € olduğu için seni blokluyorum

Ben 10 dolar veriyorum 20mbps

ben 10 sterlin veriyorum 20 mbps icin
  • Bulgarca biliyomusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

Evet beyler, eğitim, gezi, kızlar v.s. hakkında merak ettiğiniz sorularınız varsa alabilirim

Neresindensin hemşerim :D
  • quote:

Plovdivte hiç hotellerde kalmadığım için hotel öneremem ama büyük hotel görünce seni cezbetmesin gereksiz pahalı oluyorlar, Shumen yada Burgas'a yolun düşerse hotel önerebilirim.

sagolun, ileride bu da olacak !
  • yeni bulgaristandan geçtim,benzin alirken yine kaziklandim,kredi karti veya para kartim çalismadi,nedense! euroyuda 1.95 ten bozuyorlar. Almanlarin adi Liddle magazalri açilmis. En azindan orada kaziklanmam diye sarap almaya gittim. Bulgar alkollu içecekler çok ucuz. 10 tl ye bile vodka var. Biralarda çok ucuz. Saraplarda 5 tl den basliyor. Fakat adi alman sosis,jambon ve sosisleri 10€ dan satiyorlar. Bulgarlar agizlari açik seyrediyorlar. Almak istedikleri belli ama onlar için çok pahali. ben 30 sise alkollu içecek aldim. Birazda peynir falan. Herkes bize bakiyordu bayagi utandim. avrupada yasayan birisi için bulgar yiyecek ve içecekleri komik bir derecede ucuz. Sanki avrupa degilde asyada bir ulkedeyim gibi geldi. Kizlari çok çarpici giyiniyorlar. Esmerleri hosuma gitti. alis veris yaptigim sehir vratze idi. Sehir sanki bosalmis bir havasi var. Buyuk eski fabrikarin hepside kapanmis. buda sehire ayri vir huzun veriyor. Bir dahaki sefere daha çok kalmak isterim eskisi gibi tehlikeli degil gibi geldi. Polislerde bayagi duzelmis. Gumruklerdede avrupa birligi araban var ise hemen geçiyorsun. Ah nerede eski bulgaristan. saatlerce beklemek ve butun arabadaki esyalari indirip bindirmek. Eskiden çok kazik yediigim için hiç bir yerde bulgardan alis veris yapmiyorum. Neden bulgarlar alis veriste hileye kaçarlar çozemedim. Zira insan en fazla 3 kere kaziklarsin. Sonra ne yapacan?

• @pcLog
    evet

@Dama124
    Burgas

@2000watts
    hocam benzin alırken nasıl kazıklandınız ? Hangi petrol şirketiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 26 Ağustos 2014; 0:21:46 >
  • Kazik derken para olarak kaziklanmak degil?. 20 kg teneke peynir almistim annem için. içinden sadece su ve tas çikmisti. Birkerede kasar peyniri almistim oda patates çikmisti. Bir kerede tahin helva aldim. içnde tahin yoktu! Yani kaziklanmak derken fazla para alirlar aminna. Ama bu resmen ,hirsizlik veya dahada kotu bir sey. Belki aynisini bazi afrika ulkelerinde bulursun ama avrupada boyle bir olay hiç bir baska ulkede olmaz!
  • runx89 kullanıcısına yanıt
    Bulgar firmasi idi mecburen girmistim. Fakat bu olay macaristan ve romanyada var. Euroyu çok dusuk aliyorlar. bankalar bile
  • @2000watts
    Ben hep süpermarketlerden alışveriş yaptığım için hiç öyle birşeyle karşılaşmadım ama pis millet, bakkallarda veya kırsal kesimde yaparlar. Vaktiniz varsa döviz işini komisyonsuz döviz bürolarında yaparsanız saha iyi olur. Avrupa Birliğine alınmaları zaten tamamen çıkar , genç iş gücünü çalma ve almanların buralarda daha rahat at koşturması için başka bir faydası yok. Benzin için Shell, Lukoil, ve Rompetrol önceliğiniz olsun, diğer küçük işletmelerin benzinine bende pek güvenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 26 Ağustos 2014; 0:40:42 >
  • bu fiyatlar kiltli gibi,minimum oynamalar olabiliyor.

1,00 € > 1,95 Λεβ

1,96 Λεβ > 1,00 €

ozel doviz burolarini tercih edin, perakende magazalarinda doviz kullanabilmek imkansiz gibi, halkpazarinda mumkun degil....
    BG guneyinde, kucuk bir kasabada, siradan vatandasta euroyu resmi kurdan sorunsuz degistirdim, dusuk onerseydi secenegim yoktu.
  • quote:

Evet beyler, eğitim, gezi, kızlar v.s. hakkında merak ettiğiniz sorularınız varsa alabilirim

Yunanistandan gümrük kapısı açılınca yunanistana ne olduğu belirsiz insanlar doldu :( Hırsızlık oranları neredeyse yüzde yüz arttı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar hocam.

Hollandaya gitmeyi düşünüyorum. Yasam,saglik,konaklanma kac euro eder? Fikriniz varsa cevap atarmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: WTF Viqqy

Yunanistandan gümrük kapısı açılınca yunanistana ne olduğu belirsiz insanlar doldu :( Hırsızlık oranları neredeyse yüzde yüz arttı.

yok oole bi sey, bu kapilar sayesinde ic turizmi tokezleyen yunanistan birazda olsa fayda gordu.
    en buyuk hareketlilik kavala bolgesi ve thassos adasi turkiyeli turist seyesinde gayet heyecanli.

yunanistanda kriz ile ayyuka cikan suc son 30 yilda oy ugruna cezai yaptirimlari korelten sozde sosyalist yonetim sayesinde yasaniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 26 Ağustos 2014; 23:43:24 >
  • ''YEDiKIZLAR'' burasi nasil bir yer, tarihcesi nedir ?

Bulgaristanda yaşıyorum sorularınız varsa alayım
  • quote:

Üniversite okuyor musun ?
    Ayrıca türk vatandaşlığın var mı , pm ile iletişime geçiyorum :)
  • @arel.gr
    Gitmedim

@crsytal
    Pm ile iletişime geçebilirsin
  • Kardes bnde yurt disinda oturuom turkiyeye arabayla gidip gelioz we bulgaristan uzerinden gidioz (yunanistan vizesi gec cikio) ordaki polislerin hepsi rüşvet istio bu rüşvetten kurtulmann yolu warmi

• quote:

@arel.gr
    Gitmedim

@crsytal
    Pm ile iletişime geçebilirsin

Sanırım profilin gizli ,göremiyorum.
  • @McWolff
    Aranızda bulgarca bilen yoksa rüşvetten kurtulamazsınız diye düşünüyorum. Nasıl istiyor rüşveti, bekletiyormu bi eksik sıkıntı olmadığı halde ?

@crystal
    Mesajımın sağ üstündeki PM butonuyla gönderebilirsiniz profile girmeden
  • bu urun nedir, farkli dillerde aciklama olmasi gerekmiyormu ?

Bulgaristanda yaşıyorum sorularınız varsa alayım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.