Şimdi Ara

Bulgaristanda yaşıyorum sorularınız varsa alayım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
542
Cevap
22
Favori
62.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam dün haberlerde gördüm burgasta sel olmuş, durum nedir. Çok mu yağmur yağdı ?
  • @arel.gr
    Ürün pişmiş köfte içinde de eritme peyniri var , içindekiler kısmı arka tarafta kaldı herhalde ama %99 domuzdur orada kullanma talimatı yazıyor sadece, ürünler sadece bulgaristanda satılacaksa başka dilde yazı yazmaz üzerinde

@StoryLine
    çok uzun süre yağmadı ama çok şiddetli yağdı 25 yıllık hayatımda gördüğüm en şiddetli yağmurdu, bir kızla bir kadın selde vefat etti.
  • Peki Burgasa giderken ulaşım olarak neyi tavsiye edersin 2 tane küçük çocuğum var uçak yok galiba Türk hava yollarının Ankara'dan geleceğim arabamda yok en rahat nasıl ulaşabilirim Burgasa.Bide bu gümrüktekiler İngilizce veya Türkçe biliyorlarmı hiç bulgarcam yok çat pat ingilizce var biraz gümrükte ne gibi bi sorun yaşarım acaba ?
  • orda kızlar teklif ediyormuş doğrumu :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofsayt_osman

Peki Burgasa giderken ulaşım olarak neyi tavsiye edersin 2 tane küçük çocuğum var uçak yok galiba Türk hava yollarının Ankara'dan geleceğim arabamda yok en rahat nasıl ulaşabilirim Burgasa.Bide bu gümrüktekiler İngilizce veya Türkçe biliyorlarmı hiç bulgarcam yok çat pat ingilizce var biraz gümrükte ne gibi bi sorun yaşarım acaba ?

Rüşveti Türkçe istediklerinde anlarsınız Türkçe bildiklerini
  • @ofsayt_osman
    Uçak istanbuldan var diye biliyorum sadece haftada bir kere uçağa hiç gerek yok EuroMetro otobüsleri ile gelebilirsin en kaliteli hizmet veren o
    Gümrükte herhangi bir dil bilmene gerek yok türk tarafında herkes otobüsten inip pasaportlarını mühürletip otobüse geri biniyor sonrada bulgar tarafına geçince aynı işlem yapılıyor o kadar

@DaNq3rB0y
    evet ediyor bana bu sene en az 10 kişi teklif etmiştir yarısını sigara içtiklerinden dolayı geri çevirdim bir tanesi bulgar olmadığımı anlayınca kendi ettiği teklifi geri aldı diğerleriyle güzel anlar yaşadık, tipim ortalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 13 Eylül 2014; 0:30:36 >
  • blizoo adlı internet firmasından 400€ gibi bir fiyat gelme ıhtımalı nedır ? gercekmı degılmı bılemıyorum ne muhur var ne isim birtek No yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: samimm01

blizoo adlı internet firmasından 400€ gibi bir fiyat gelme ıhtımalı nedır ? gercekmı degılmı bılemıyorum ne muhur var ne isim birtek No yazıyor

400€ fatura mı geldi ? Burada euro ile fatura gelmezde, kime nasıl gelmiş onu anlat hele sahtedir o.
  • Yeşil pasaport alma arefesindeyim. En yakın bulgaristan var. 2-3 gün gitmeyi düşünüyorum. Biraz ingilizce var belki gidene kadar gelişir de. Sağı solu gezmeyi düşünüyorum bunun için merkezi olarak tavsiye edeceğin bir yer var mı? Öğrenci olarak uyguna gezebilir miyiz? Akşamları bi bara, discoya gitsek sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Yeşil pasaport alma arefesindeyim. En yakın bulgaristan var. 2-3 gün gitmeyi düşünüyorum. Biraz ingilizce var belki gidene kadar gelişir de. Sağı solu gezmeyi düşünüyorum bunun için merkezi olarak tavsiye edeceğin bir yer var mı? Öğrenci olarak uyguna gezebilir miyiz? Akşamları bi bara, discoya gitsek sıkıntı olur mu?

Varna'da istediğin türden yere gidebilirsin şu aylarda gidersen konaklama masrafı ucuz olur ama ortam ölüdür, haziran da gidersen cıvıl cıvıl olur ama konaklama masrafları yükselir karar senin artık. Kur farkına rağmen eğlence işini Türkiye'den biraz daha ucuza getirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Yeşil pasaport alma arefesindeyim. En yakın bulgaristan var. 2-3 gün gitmeyi düşünüyorum. Biraz ingilizce var belki gidene kadar gelişir de. Sağı solu gezmeyi düşünüyorum bunun için merkezi olarak tavsiye edeceğin bir yer var mı? Öğrenci olarak uyguna gezebilir miyiz? Akşamları bi bara, discoya gitsek sıkıntı olur mu?

Varna'da istediğin türden yere gidebilirsin şu aylarda gidersen konaklama masrafı ucuz olur ama ortam ölüdür, haziran da gidersen cıvıl cıvıl olur ama konaklama masrafları yükselir karar senin artık. Kur farkına rağmen eğlence işini Türkiye'den biraz daha ucuza getirebilirsin.

Valla hocam yaza kaldı zaten pasapırtta sorun çıktı yada ekim, kasım gibi gideceğim.

• Arabayla gidersek ne tür sorunla karşılaşırız ? Ehliyet sorununu nasıl halledebiliriz ?
  • En kötü özelliği bence şehirler arası yolda geceleri 0 ışık insan her 500 m bir direk koyar bari.

• AlleinMann A kullanıcısına yanıt
    Türkiyeden Türk plakalı arabanla geleceksen ehliyetini cebine koy , sınırda yeşil sigortanı yaptır, Bulgar tarafından da kalacağın süreye göre vignette alıp cama yapıştır , sıfır sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR.DONATELLO

En kötü özelliği bence şehirler arası yolda geceleri 0 ışık insan her 500 m bir direk koyar bari.

yerlesim birimleri olmadikca bunun ornekleri nerde var ?
  • bulgaristanin lidl marketleri satilan urunu bir aylik sure zarfinda kasa fisi ibrazi ile iade kabulu varmi, eger varsa parayi iade ediyorlarmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

bulgaristanin lidl marketleri satilan urunu bir aylik sure zarfinda kasa fisi ibrazi ile iade kabulu varmi, eger varsa parayi iade ediyorlarmi ?

Bilmem hiç iade yapmadım, sitesinde de birşey yazmıyor, müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin 0800 14141
  • neden baraj kapaklarını açıp edirnedeki insanları sel altında bıraktınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: ofsayt_osman

Peki Burgasa giderken ulaşım olarak neyi tavsiye edersin 2 tane küçük çocuğum var uçak yok galiba Türk hava yollarının Ankara'dan geleceğim arabamda yok en rahat nasıl ulaşabilirim Burgasa.Bide bu gümrüktekiler İngilizce veya Türkçe biliyorlarmı hiç bulgarcam yok çat pat ingilizce var biraz gümrükte ne gibi bi sorun yaşarım acaba ?

ankara - istanbul - otobus ucak
    istanbul - burgaz - metro turizm :)
  • Bende burgaz (aytos)lı Sayılırım.
    Amcamlar akrabalar işsizlik çok diyor doğrumu maaşlar ne kadar ortalama

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.