Şimdi Ara

Bulgaristanda yaşıyorum sorularınız varsa alayım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
22
Favori
62.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    - 1 LT Jack Daniel's ( Kişi başı 1 LT idi enson)
    - Kaşar Peyniri
    - Zakuska, Fafla, Menekşe Şekeri

Diğer ürünler için buradan bakıp seçim yapabilirsin.

http://www.rumelisarkuteri.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcancan

Nerede yasiyorsun? Plovdive gidicem bende gezmeye, tek basima hic birsey bilmeden. Sabah 4te orada olucam aksam 10da geri donucem Turkiye'ye yaklasik 17-18 saat vaktim var, rotam belli hemen hemen plovdiv kucuk bir yer, ucuz ulasim ile gecis yapabilcegim sehir var mi? sofia dusundum ama sanirim otobus biletleri pek uygun degil.

Birde Turkiyeye gelirken ne aliyim ordan? var mi onerecegin ozel lezzet vs?

Plovdiv bulgaristanın en büyük ikinci şehridir başka yere geçmene gerek yok :D

Damak tadı insandan insana değişir , ben sana uygun fiyata alabileceklerini söyliyeyim, envai çeşit et ürünü var onlardan alabilirsin ama hemen hemen hepsinde domuz var domuzsuz olanlardan almak istersen üzerinde sadece "телешки" yazanlardan almalısın, içkiyle aran varsa onların fiyatı uygun, diğer uygun fiyatlı alabileceklerinde gofret, abur, cubur, kaşar ürünleri, fiyat performans ve en kolay bulabileceğin market zinciri LIDL'dır. Sınırda içki getirme limitine bak ama sonra el koymasınlar fazlasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 12 Ağustos 2014; 19:54:37 >

• Kim se de sormamış herhalde internete aylık kaç para ödüyorsun paket bilgileri falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

Kim se de sormamış herhalde internete aylık kaç para ödüyorsun paket bilgileri falan

Şuanda Türk parasına vurduğumda ayda 26 tl ödüyorum 50 mbit fiber paketi ama hızı 60-70 mbit arasında oynuyor, kota, adil kullanım cart curt diye birşey yok aynı paraya 100 mbit internette bulunur başka sağlayıcıdan ama kopma oluyor bağlantıda, ben iyi hizmet veren yerden kullanıyorum.
  • türkiyeye gelmeyin mümkünse geçen bi dayıyla karşılaştım ay biz bulgardayka şunu yapardık,şunu içerdik şunu tövbe yaa dedim gelmeseydin o zaman kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

quote:

Kim se de sormamış herhalde internete aylık kaç para ödüyorsun paket bilgileri falan

Şuanda Türk parasına vurduğumda ayda 26 tl ödüyorum 50 mbit fiber paketi ama hızı 60-70 mbit arasında oynuyor, kota, adil kullanım cart curt diye birşey yok aynı paraya 100 mbit internette bulunur başka sağlayıcıdan ama kopma oluyor bağlantıda, ben iyi hizmet veren yerden kullanıyorum.

hocam sıkıntı olmazsa servis adını yazar mısın girip bi bakalım sonra kafamızı duvarlara vuralım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

quote:

quote:

hocam sıkıntı olmazsa servis adını yazar mısın girip bi bakalım sonra kafamızı duvarlara vuralım

servis adı burgasnet
    internet fiyatları aslında ülkenin ekonomisine göre pahalı bile sayılabilir, asıl anlamadığım Türkiye gibi kalabalık ve işlek bir ülkede internet fiyatları nasıl hâla fahiş anlamıyorum

• runx89 kullanıcısına yanıt
    şöyle düşün yalan dolanla sınırsız internet diye millete kotalı net sat devlet de buna göz yumsun millet zaten ne versen yiyo soran sorgulayan yok sen de verdiğin hizmetin bence en az 5 katı ücret alıyosun deli gibi para kazanıyosun daha niye altyapı yatırımı yapıp fiyatları indiresin ki dün akşam bi ara ne donanımhabere ne facebook a girebildim resmen çöktü internet superonline da bu aralar olmaya başladı

edit:
    88 liraya 1 gbps hız veriyolar kafa atıcaktım monitöre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mode03 -- 13 Ağustos 2014; 21:23:04 >

• 4 kişilik bir ailenin kira dahil maksimum aylık harcama gideri ne kaç euro acaba ortalama fazla saçmadan standart bir yaşam yani
  • 1000 euro civarına 4 kişi kirada fazla saçmadan yaşayabilir, şehir merkezine yakın olarak, Türkiye hesabına göre 2000 lira maaşla kirada yaşayan 4 kişilik bir aileye tekabül eder, arabada alırım kullanırım dersen aylık bi 100 euro daha eklemek gerekir o hesaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 25 Ağustos 2014; 20:17:22 >
  • bu tuz zehiri, cesnili peyniri tuketemeden attim.
    nasl yenebiliridi ?

Bulgaristanda yaşıyorum sorularınız varsa alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 25 Ağustos 2014; 23:57:09 >
  • Onu içkinin yanında meze diye götürürler ama tuzlu şeylerle ilgilenmediğim için hiç tadına bakmadım ne kadar çok tuzlu tahmin edemiyorum /:
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

türkiyeye gelmeyin mümkünse geçen bi dayıyla karşılaştım ay biz bulgardayka şunu yapardık,şunu içerdik şunu tövbe yaa dedim gelmeseydin o zaman kardeşim

dayi ozlem duymakta hakli gonzales, bosver arzusunca ifade olsun, bg'da senin bilemeyecegin cok seyler var.
  • Hocam annem yurtdışına Bulgaris tana gitcek ne isteyeyim ? Teknolojik alet fiyatları falan nasıl birde orda burda olan ne yok kız kuzenime hediye göndermek istiyorumda yardımcı olursan sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Onu içkinin yanında meze diye götürürler ama tuzlu şeylerle ilgilenmediğim için hiç tadına bakmadım ne kadar çok tuzlu tahmin edemiyorum /:

tuzlu meze sempatizaniyim ama bundaki oran bi baskaydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whici

Hocam annem yurtdışına Bulgaris tana gitcek ne isteyeyim ? Teknolojik alet fiyatları falan nasıl birde orda burda olan ne yok kız kuzenime hediye göndermek istiyorumda yardımcı olursan sevinirim

Teknolojik aletlerin fiyatı hemen hemen aynı %5 oynar en fazla, garantisi türkiyede geçmeyeceği için küçük rakamlar için riske girilmez, burda olup Türkiye'de olmayan marketlerdeki abur cubur, et ürünleri v.s'dir en fazla. Düşük fiyatlı birşey istersen alkol tütün ürünleri parfüm daha ucuza gelir, tekstil ürünleri daha pahalıya gelir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tcancan

Nerede yasiyorsun? Plovdive gidicem bende gezmeye, tek basima hic birsey bilmeden. Sabah 4te orada olucam aksam 10da geri donucem Turkiye'ye yaklasik 17-18 saat vaktim var, rotam belli hemen hemen plovdiv kucuk bir yer, ucuz ulasim ile gecis yapabilcegim sehir var mi? sofia dusundum ama sanirim otobus biletleri pek uygun degil.

Birde Turkiyeye gelirken ne aliyim ordan? var mi onerecegin ozel lezzet vs?

Plovdiv bulgaristanın en büyük ikinci şehridir başka yere geçmene gerek yok :D

29 agustos 4 eylul 2014 plovdiv fuarini ziyaret etmeyi dusunuyorum.

http://www.fair.bg/en/

30€ civarlarinda, temiz, merkeze yakin otel onerebilirimisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 26 Ağustos 2014; 0:56:43 >

• Adam akk yok diyor 26 lira diyor 50 60 mbit diyor ben kafamı duvarlara vurayım en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 koli sigara alinca zippo hediyemi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plovdivte hiç hotellerde kalmadığım için hotel öneremem ama büyük hotel görünce seni cezbetmesin gereksiz pahalı oluyorlar, Shumen yada Burgas'a yolun düşerse hotel önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 25 Ağustos 2014; 23:22:35 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.