Şimdi Ara

Bulgaristanda yaşıyorum sorularınız varsa alayım (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
22
Favori
62.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avrupa birliğinden para dağıtmışlar bulgarıstana diyolar doğrumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delikli Nane

Tr ye ne zaman geliceksiniz @runx89

Aşağı yukarı her ay geliyorum bazen ayda iki defa ne oldu ? :D

mention]iso227
    Maaşallahları var kızların ama zevkleri çok garip, kel toparlak kafalı biraz kas yapmış çirkin adamları beğeniyor geneli.Bu tipler beş parasız halde rüyanda göremeyeceğin kızları... .Veya kel göbekli 150 kg luk zengin gorilleri beğeniyorlar. Türkiyede o televizyona çıkınca kızların ölüp bittiği tipler pek işe yaramıyor.

@Tw Scott
    vatandaşlığın yoksa vatandaşlık alacaksın sonra pasaport kolay 2 günde teslim 89 BGN, 1 ayda teslim daha ucuz şuan bilmiyorum.

@asdasdqwertyveyaalxyvance
    evet sürekli para dağıtıyor avrupa birliği, ama ihtiyacı olan yerlere birşey ulaştığı yok mafyavari devlet adamları ve bir takım insanlar Mercedes S Class, villa, hotel olarak çatır çatır yiyor o paraları [

• Leş bi ülke leş bi millet arkadaş çok abartıyor türkiye de ki bazı iller daha güzel daha iyi daha büyük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallaha bulgarıstanı yatırımlarla dubai gibi yapıcaklar diyolar ne kadar doğru bilemem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

vallaha bulgarıstanı yatırımlarla dubai gibi yapıcaklar diyolar ne kadar doğru bilemem :D

alakası yok bi b** yapmayacaklar afedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

vallaha bulgarıstanı yatırımlarla dubai gibi yapıcaklar diyolar ne kadar doğru bilemem :D

öncw istanbul dubai olacak!
  • Nasıl gittin ve ben de gelebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Nasıl gittin ve ben de gelebilir miyim?

Gitmedim hep buradaydım zaten, annen veya baban bulgaristan vatandaşıysa gelir vatandaşlık alırsın , yoksa yatırım yapmak lazım değişik yatırım türleri var en düşük miktar 500.000 BGN ticari yatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 27 Ocak 2017; 2:48:40 >
  • Bende çifte vatandaşım kırcaaliden yazları gidiyorum ama kırcaalide bi cacık yok pek

Burgas ve varna çok iyi diyorlar bulgarca bilsem takılıcam da oralara hiç bulgarcam yok :)

Acaba arkadaşımla gitsek sıkıntı çekermiyiz 1 hafta 10 gün falan tatile burgasda mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Bende çifte vatandaşım kırcaaliden yazları gidiyorum ama kırcaalide bi cacık yok pek

Burgas ve varna çok iyi diyorlar bulgarca bilsem takılıcam da oralara hiç bulgarcam yok :)

Acaba arkadaşımla gitsek sıkıntı çekermiyiz 1 hafta 10 gün falan tatile burgasda mesela

Biraz İngilizce biliyorsan turistik yerde sıkıntı çekmezsin hotel kaydı, restaurant bar disco vs. yerlerde siparişini verebilirsin. Ama dediğin yerlerde en iyi kısımlar olmasına rağmen bana sorarsan yine bi cacık yok, Bulgarlar'da marmaris diye sayıklıyor paso
  • Orda kızlar eve atıyormuş dogrumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • runx89 kullanıcısına yanıt
    Bu bulgarda bi cacık olan yer yok mu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

Bu bulgarda bi cacık olan yer yok mu ya

Var ama buranın adamı olmadan giremezsiniz o yerlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüneyKampüs

Leş bi ülke leş bi millet arkadaş çok abartıyor türkiye de ki bazı iller daha güzel daha iyi daha büyük

zaman tünelinde bir çok gelişimden mahrum kalınmış, fakat disipline kurala duyarlılar.
    izdiham boyutunda kalabalıklardan, parlamaya hazır, beklenmedik gelişme beklentisi oluşmuyor.
    trafikte kuralsızlığından ikaz edilen amok olmuyor.
    en hırpana, komforsuz yerde bile olması gerektiği gibi kahveni, biranı alabiliyor, rahat oturup zamanını geçirebiliyorsun.
    sigara yasağına genelde iyi uyuluyor.
    sözde itibar, artistik laubalilik yok.
    çok yerde yemekte lezzet, şekil beklentiyi karşılamıyor ama porsiyonlar kahve fincanı tabağında değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

Annem babam 91'de bulgaristandan buraya göç etti.Ben burda doğdum.Ama çifte vatandaş oldum.Bu ne demek oluyor.Hem Tr hem bg vatandaşımı oluyorum.Yarın savaş çıksa Tr'de bg'de istediğim kadar kalabilir miyim.Devletin her türlü imkanından faydalanabilir miyim.Bilginiz var mıdır

Bu ne demek ya. İnsan az utanır. Doğduğun doyduğun ülkeyi savaş olursa bırakıp kaçacaksın demek. Hem neden savaş çıkıyor kimle çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

konuda yazılanları okuyunca bide önceki bildiklerimi düşününce sanki bulgaristan Amerika kıtasında veya Türkiyeden binlerce kilometre uzaklıkta olan bi ülke diye düşünüyor insan... oysa yanı başımızda komşumuz olan bi ülke bulgaristan ama hayat şartları bi tarafa şu benzin + internet + vergiler türkiyeden kat ve kat daha ucuz sonra gelde isyan etme.

ek olarak 1 leva 2.11 lira
  • Kiz arkadasim bulgaristan vatandasi. Dogma buyme ank da yasiyor. Evlenince bende oraya yerlesmeyi dusunuyorum, ulkenin gidisatina bakarsak iyice yobazlasiyoruz. Kolay uyum saglayabilirmiyim? Is bulabilirmiyim? Evlendikten sonra bende bulgar vatandasi olucam

• runx89 kullanıcısına yanıt
    vay be türklerin hiçmi şansı olmaz bulgaristanda doğmamışız
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

quote:

Orijinalden alıntı: Delikli Nane

Tr ye ne zaman geliceksiniz @runx89

Aşağı yukarı her ay geliyorum bazen ayda iki defa ne oldu ? :D

mention]iso227
    Maaşallahları var kızların ama zevkleri çok garip, kel toparlak kafalı biraz kas yapmış çirkin adamları beğeniyor geneli.Bu tipler beş parasız halde rüyanda göremeyeceğin kızları... .Veya kel göbekli 150 kg luk zengin gorilleri beğeniyorlar. Türkiyede o televizyona çıkınca kızların ölüp bittiği tipler pek işe yaramıyor.

@Tw Scott
    vatandaşlığın yoksa vatandaşlık alacaksın sonra pasaport kolay 2 günde teslim 89 BGN, 1 ayda teslim daha ucuz şuan bilmiyorum.

@asdasdqwertyveyaalxyvance
    evet sürekli para dağıtıyor avrupa birliği, ama ihtiyacı olan yerlere birşey ulaştığı yok mafyavari devlet adamları ve bir takım insanlar Mercedes S Class, villa, hotel olarak çatır çatır yiyor o paraları [

gelirken alkol sigara felan isteyecektim eğonomimiz ciğ iyi burda bi tane kendine bi tane devlete almam zorundayız ya

• Burgas cok guzel bir yer, morska gradina gibi bir yer Ist da olsa adim atacak yer olmaz heryer cer cop piknik alani olur. Icim ferah bir sekilde gezmistim yazin, sahile indim ustsuz guneslenenler falan rahatlik guzel :) Gecen sene sunny beach te magaza acmistim cok guzel 4 ay gecirdim bu sene ordayim yine insallah.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.