Şimdi Ara

Bulk-Definisyon Kararsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 100 kilodan 66 kiloya düştüm. 1.74 Boyum var

Ama hala bir kararsızlık içindeyim 4 pack gözüküyor fakat alt karında hala yağ ve bir tık sarkma mevcut.

Siz ne önerirsiniz ? Six pack çıktından sonra mı bulk'a girilmeli yoksa şuan uygun mu ?

• hocam konu dışı olacak ama birkaç sorum var

Kaç Günde Düştünüz ?

Şeker ve Tatlı Krizlerinde ne yapıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

hocam konu dışı olacak ama birkaç sorum var

Kaç Günde Düştünüz ?

Şeker ve Tatlı Krizlerinde ne yapıyorsunuz ?
    Hocam ben 2 sene içinde zayıfladım ama malesef çok bozdum diyeti. Alkol kullandığım oldu çok pis beslendiğim oldu.(500 gram çiğ köfteyi lavaşlarıyla bitirmek gibi )

Hocam benim yapım değişik biraz.Birkaç gün zorlandım çok ama diyete uyunca uyum sağladım.İnan krize girme gibi bir şey olmuyor bende ama siz ufak kaçamaklar yapabilirsiniz eğer çok zorlanıyorsanız.Ben dozajını ayarlayamıyorum malesef.Onun için hep sıkı besleniyorum
  • Tarhana ve Rocknroll kullanıcısına yanıt
    Dozaj ayarlayamama sorunu bendede var bayramda kaçamak yaptım dozu ayarlayamayıp 10-15 baklava yedim bir günde

diyetisyene gittim sonunda geçen yıl 106 dan 91 e düşmüştüm sonra 3-4 ay diyet uygulamadım tekrar 105 e çıktım şimdi 1.5 aydır diyetteyim 102 kiloyum eskisi gibi sağlam veremiyorum o yüzden diyetisyene yakındım sert bir diyet verdi bi kaç gündür sürekli aç geziyorum salata ve domatese abanıyorum birde acıktıkça

metabolizması hızlı olup ne yesede kilo almayan tiplere hayranım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

Dozaj ayarlayamama sorunu bendede var bayramda kaçamak yaptım dozu ayarlayamayıp 10-15 baklava yedim bir günde

diyetisyene gittim sonunda geçen yıl 106 dan 91 e düşmüştüm sonra 3-4 ay diyet uygulamadım tekrar 105 e çıktım şimdi 1.5 aydır diyetteyim 102 kiloyum eskisi gibi sağlam veremiyorum o yüzden diyetisyene yakındım sert bir diyet verdi bi kaç gündür sürekli aç geziyorum salata ve domatese abanıyorum birde acıktıkça

metabolizması hızlı olup ne yesede kilo almayan tiplere hayranım
    Hocam ben o metabolizmam hızlı diyen insanlara pek anlam veremiyorum. Aynı işte ve sporsuz ben 2.000 kcal yakayım. O adam olsun 2.500 yaksın hadi.Bence yeterli yemiyorlar veya yediklerini sanıyorlar

Yağ olarak kilo aldığım zamanlarda günde 2 beyaz ekmek yiyen insandım Pilav-makarna abur cuburu saymıyorum

Kolay gelsin bu arada Bozmayın ve başarın

• Hocam 174 boyda 66 kilosun ve sarkman mevcut. Sen gidip definasyona girersen olan kasın da gidecektir. Senin yapacağın şey 80 kiloya kadar çık 5 6 aylık sürede idmanlara iyi asıl. Beslenmen asla boka sarmasın. Belli bir düzenin olsun. Kalori hesabı şart ve sağlıklı gıdalar.
  • Tarhana ve Rocknroll kullanıcısına yanıt
    Öyle diyen bir arkadaşı Yanıma aldım ben ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum diyordu gel ben ne yersem onu ye dedim
    kahvaltı yı normal yaptık ikimizde
    öğlen bir şey yemedik sadece öyle geçiştirdik
    akşam yurtta yemek yedik ardından tantuniciye götürdüm gittik tantuni yedik +kola içtik yanında çıktıktan sonra markete girdik çilolata tatlı vs. aldım orada da içecek aldım ardından biraz dolanıp 10 dk başka bakkala girdik oradanda abur cubur aldık ardından bime girip gel kaymak alalım şurdaki tatlıcıdan da tatlı alır yeriz bitiririz dedim çocuk pes etti vallahi ben sana yetişemem dedi o zaman bana yiyip yiyip kilo almıyorum deme sen yemiyorsun dedim bir daha bunu söyleyemiyor bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Definasyon kilo problemi
    geçen yıl açıldı
    definasyon beslenme programı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trespuanie

Hocam 174 boyda 66 kilosun ve sarkman mevcut. Sen gidip definasyona girersen olan kasın da gidecektir. Senin yapacağın şey 80 kiloya kadar çık 5 6 aylık sürede idmanlara iyi asıl. Beslenmen asla boka sarmasın. Belli bir düzenin olsun. Kalori hesabı şart ve sağlıklı gıdalar.
    Karın kaslarının tamamen kaybolması söz konusu olur büyük ihtimal hocam.Yağ oranım %20 yi bulursa tekrar definisyon mantıklı mıdır? Veya siz kaç yağ oranında bulk'ı kesiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuduğum bazı yazılarda vücut yağ oranınız %10-12 seviyesindeyken clean bulka başlayıp %17-18 seviyelerine gelince tekrar definasyon yapacak şekilde bir cycle düzenine girmeyi öneriyordu. ben o seviyeye inemediğim için yapmadım ama 15'de bulka girip 20'de definasyon yapmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.