Şimdi Ara

BULUNDU - KAGITHANEDE CALINAN MOTOR 07.01.2018 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
13.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
649 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu halimize bak. Biz nereye gidiyoruz böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

Geçmiş olsun.

O kadar polis neden işe alıyorlar merak ettim. Her yerin güvenlik kamerası ve akıllı telefonla dolu olduğu günümüzde görüntü bulamamak imkansız. Buna rağmen insanlar korkmadan hırsızlık yapabiliyor...

Güncel polis işe alım ilanı :

Aranan özellikler : Siyah cam filmi kontrol elemanı.

Ve bir aranan özellikte

ŞEHİT olacak

Bü ülkeden neden doktor hemşire devlet memuru ögretmen işini yapmadıgında polis kadar irdelenmeyip eleştirilmiyor.

Polis cam filmi kontrol etmiyor sadece bilin diye söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalığa bak çalınan bir şeyi bulmak, hırsızı yakalamak vatandaşın görevi mi ?

• İmzamdaki siteden de ilan olusturabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun
  • quote:

Geçmiş olsun.

O kadar polis neden işe alıyorlar merak ettim. Her yerin güvenlik kamerası ve akıllı telefonla dolu olduğu günümüzde görüntü bulamamak imkansız. Buna rağmen insanlar korkmadan hırsızlık yapabiliyor...

yazın kağıthane karakola 300mt mesafede bir tanıdığın aracının gündüz vakti camları kırıldı içerdeki eşyalar çalındı
    karakola gidiyorlar polis diyor yapacak bişey yok giden gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: senpaituyun

quote:

Geçmiş olsun.

Ve bir aranan özellikte

ŞEHİT olacak

Bü ülkeden neden doktor hemşire devlet memuru ögretmen işini yapmadıgında polis kadar irdelenmeyip eleştirilmiyor.

Polis cam filmi kontrol etmiyor sadece bilin diye söylüyorum.

Tartışma yaratmak istiyorsun gibi ama öncelikle şöyle söyleyeyim akrabalar ve arkadaşlar arasında çoğunlukla bu meslekten olan var.

- Doktor olmak ile polis olmayı bir tutma istersen insanlar sabah akşam ders çalışıp bu unvanı alıyorlar. (Doktorlara alan dışı bir görev verilirse onuda es geçmeden konuşmak lazım.)

- Öğretmenler çok uzun süre meslekte kalıyorlar. Jenerasyon (kuşak) değişim olmadan bu mesleği düzeltmek imkansız. Değişim de kaliteli eğitim almış insanlar ile olacağı için bu alan dipsiz bir kuyu. (Özel üniversitelerin her köşe başına açılması)

- Polislerin görevlerinden birisi "cam filmi kontrol etmek" olmasına değinmek istedim. Böyle saçma bir konu meclis gündemi bile oldu sabah akşam televizyonlarda bu saçmalıkları halka izlettiler...

Bahsettiğin şehit olmak görev dışı bir durum değil. Bu görevi/mesleği seçerken insanlar bunu bilerek seçiyorlar. Polis olduktan sonra kim demiş ben silah kullanacağım hayatımı riske atacağımı bilmiyordum ? -yani bunlar bu mesleği seçerken düşünülmesi gereken durumlar.

Polis ya da asker gibi meslekler sadece maaş için seçilecek meslekler değil. Saçma sapan görevlere atanacak mesleklerde değil.

Ayrıca bu mesleklerin çok iyi yönetilmesi gerek. Çok erken yaşlarda mezun olan genç arkadaşları belli bir yaşa kadar özel programlarda eğitmek gerekiyor. Hemen mezun olup ülkenin ekonomisine göre çok yüksek bir değerde maaş ile işe başlayıp üzerine üniforma giyip beline de silah takınca zaten genç olan ve kişiliği oturmama ihtimali çok yüksek olan kişilerde sorun yaratabiliyor.

Bu mesleği seçen insanlara halkın saygı duyduğundan emin olabilirsin.

Ama bu sistemi yönetenler saygı ve itibar kaybetmeleri için onlara saçma sapan görevler yüklemekten vazgeçmiyorlar.

• Geçmiş olsun kardeşim inşallah bulursun
  • umarım bulunur geçmiş olsun.

• çok büyük geçmiş olsun. yalnız anlamadığım polis size neden kağıt veriyor ki kendisinin izlemesi gerekmiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outformer10

çok büyük geçmiş olsun. yalnız anlamadığım polis size neden kağıt veriyor ki kendisinin izlemesi gerekmiyor mu ?

Bende oyle biliyodum ama onceki mesajlari diger hirsizlik olayi yasayan kisilerin baslarina neler geldigini okursaniz işleyisi ogrenebilirsiniz ama pazartesi sabahi okumanizi pek onermem

• Motorun var derdin var bu ülkede. Çalındı mı acaba diye düşünmekten kafayı yedirtir insana
  • Ben motor için ip kamera takıcam. Bu kameralarda harekete duyarlı alarm özelliği var, benim torrent için kullandığım devamlı açık olan bilgisayara bağlayıp alarm sesi duyduğum an balkondan (1. kat ve kamera sadece motoru görecek şekilde ayarlı olacak) adamın tepesine atlamayı planlıyorum. Nasıl işe yarar mı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

Ben motor için ip kamera takıcam. Bu kameralarda harekete duyarlı alarm özelliği var, benim torrent için kullandığım devamlı açık olan bilgisayara bağlayıp alarm sesi duyduğum an balkondan (1. kat ve kamera sadece motoru görecek şekilde ayarlı olacak) adamın tepesine atlamayı planlıyorum. Nasıl işe yarar mı sizce?

atlayıp kendinizi yormanıza gerek yok silahla vurun sonra bi yere gömün gitsin, bi pislikten kurtuluruz
  • more34 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

Ben motor için ip kamera takıcam. Bu kameralarda harekete duyarlı alarm özelliği var, benim torrent için kullandığım devamlı açık olan bilgisayara bağlayıp alarm sesi duyduğum an balkondan (1. kat ve kamera sadece motoru görecek şekilde ayarlı olacak) adamın tepesine atlamayı planlıyorum. Nasıl işe yarar mı sizce?

Hiçbir işe yaramaz, benim spy5000 vardı. Alarm sesi ve anahtarlık titredi. Maksimum 20 saniye sonra motor gitmişti. Arkadan arabayla takip ettim ama nafile. Sokak arasında kaybolmuşlardı.

Bu arada Kağıthane karakoluna daha önce kaza geçirdiğimde gitmiştim, içeride bir bağırış çağrış komiser bir adamı dövmekten beter ediyordu. Adamın suçu Kağıthane ilçe emniyete gidip karakolu şikayet etmiş.

Hakkınızı emniyet Genel müdürlüğüne veya bimere yazarak arayabilirsiniz. Daha etkili emin olabilirsiniz.

• Hocam, gelişme var mı?
    Emniyetten bir haber geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: --kemal--

Hocam, gelişme var mı?

malesef hocam, geçen gün tanıdık bi arkadaş tekirdağ edirne ve izmite çalıntı motorları yükleyip suriyelilere falan veriyolarmış yakalnmışlar dedi ama bizimkinden ses seda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: more34

quote:

Orijinalden alıntı: --kemal--

Hocam, gelişme var mı?

malesef hocam, geçen gün tanıdık bi arkadaş tekirdağ edirne ve izmite çalıntı motorları yükleyip suriyelilere falan veriyolarmış yakalnmışlar dedi ama bizimkinden ses seda yok

İnşallah bulunur hocam.
  • motosikletim bulundu ilk mesaj güncel
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.