Bildirim
Bulunduğum yerde hiç bir internet sağlayıcısı yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tt ye başvuru yap kutu çekiceklerde ooo
en az 6 ay -
istanbulun neresine taşındın öyle telefon hattı bile yok -
Avcılar. Buradaki binalar sıfır olduğu için hatları çekilmemiş. Bir de bu metronet diye bi şey duydum elektrik hatları üzerinden internet servisi veriliyormuş -
metronet ile tonlarca şikayet var forum içinde bilememde sözlükleri gezersen biraz son yorumların hepsi isyan noktasında ayrıca site ise daha çabuk çekilebilir belki hatlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylife07 -- 18 Ağustos 2013; 16:29:29 > -
Yapacak bir şey yok bana sınırsız intenet lazım. Uzun bir süre daha gelmeyecekse mecburen başvuru yapacağım.( 1 2 ay kadar beklerim gelmezse )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxcore -- 18 Ağustos 2013; 16:35:21 > -
sınırsız olur mu bilemiyorum da kesintisiz olamayacağı kesin gibi sistemi şuanki durumu içler acısı kullanıcılar açısından -
TTNET de kaydım duruyor. Hat geldiğinde arayacaklarını söylediler. Bakalım nasıl olcak metronet e baktım şikayetler baya var gibi. Umarım en kısa zamanda gelir telefon hattı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X