Şimdi Ara

Bulunduğum yerde hiç bir internet sağlayıcısı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul'da yeni taşındığım yerde ne fiber hattı var ne de telefon hattı. Ne yapmalıyım sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxcore -- 18 Ağustos 2013; 15:54:11 >

• tt ye başvuru yap kutu çekiceklerde ooo
    en az 6 ay
  • istanbulun neresine taşındın öyle telefon hattı bile yok
  • Avcılar. Buradaki binalar sıfır olduğu için hatları çekilmemiş. Bir de bu metronet diye bi şey duydum elektrik hatları üzerinden internet servisi veriliyormuş
  • metronet ile tonlarca şikayet var forum içinde bilememde sözlükleri gezersen biraz son yorumların hepsi isyan noktasında ayrıca site ise daha çabuk çekilebilir belki hatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylife07 -- 18 Ağustos 2013; 16:29:29 >
  • Yapacak bir şey yok bana sınırsız intenet lazım. Uzun bir süre daha gelmeyecekse mecburen başvuru yapacağım.( 1 2 ay kadar beklerim gelmezse )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxcore -- 18 Ağustos 2013; 16:35:21 >
  • sınırsız olur mu bilemiyorum da kesintisiz olamayacağı kesin gibi sistemi şuanki durumu içler acısı kullanıcılar açısından
  • TTNET de kaydım duruyor. Hat geldiğinde arayacaklarını söylediler. Bakalım nasıl olcak metronet e baktım şikayetler baya var gibi. Umarım en kısa zamanda gelir telefon hattı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.