Bildirim
Bulunduğunuz bölgede fiber hizmet potansiyeli mevcut
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başvuru yap dostum. Bende de potansiyel adsl hizmeti yazıyor ancak kazı izni çıkmış, yakın zamanda benim bulunduğum lokasyona da sonunda fiber gelecek. -
Sincana Superonline Fiber altyapısı bazı yerlerine geldi diyorlardı. Sizin oraya da gelmiş . Başvurun veya arayın sizin binanıza da altyapılarını çeksinler.
-
başvuru yapmak istediğimde fiber yok size vdsl bağlayalım diyorlar bu nasıl iş ben anlamadım :) -
Telefondan yanlış gösteriyor masaüstü sitesinden bak.
-
Binaya çekmediklerinden öyle diyorlardır sanırım.
-
iki sokak önünüzde fiber mevcut bizim binaya gelmesi için nasıl bir yol izlemek gerek hocam? -
Sizin oraya da sanırım Ahimesut superonline fibercenter bakar. Görüşmediyseniz oraya sosyal medyadan bir yazın.
Bir de şuraya dm atın.
-
Turkcell'e twitter'dan ulaştım şu şekilde copy+paste bir cevap verdiler;
Fiber ağımızı Türkiye'nin her noktasına ulaştırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Adresinizin planlama kapsamına alınması durumunda ekiplerimiz sizi bilgilendirecektir.
-
Copy paste yapmaları üzdü. İlgili bayiye sorun birde.
-
bayi de cevap vermedi :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- status: unable to connecterror reason: failed dns lookup checkerror code: cf_dns_lookup_failureerror description: could not connect because of dns lookup failure.learn more: https://cfl.re/cf_dns_lookup_failure
- 1 aylık taşınabilir internet
- superonline yasaklı sitelere giremiyorum
- superonline altyapı başvurusu
- tp link ex530v
- zyxel modem kurulumu
- mobil veri çekmiyor
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- statik ip
- turkcell abone sayısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X