Şimdi Ara

Buluşmayı kabul eden kız benle dalga geçmiş resmen ss’li (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
15.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Razor Crest

Yaşım 30 konu dışına pek girmem tesadüfen açtım konunu resmen sıvamışsın sonlara doğru. Siz böyle yaptıkça kızlar tepenize daha çok biner kıza yazacağın tek cümle aslında bende pek niyetli değildim sadece zaman öldürmek için buluşmak istemiştim diye nokta koyup konuşmayı kesecektin.

dediğinizi yazsam bir sey degisir miydi

• Maraz ali olum sen gerçek bir yıkıksın kızlardan uzak dur kız istemiyor işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Tuna Mirliva

Maraz ali olum sen gerçek bir yıkıksın kızlardan uzak dur kız istemiyor işte

tipsizim diye mi

• Erkek adam olsan soğukluğu ilk hissettiğinde sen cevap vermeyi keserdin şimdi o kızın tottosunu kaldırmak dışında hiçbir şey yapmamışsın. Senin hiç mi eğleneceğin dostların yok her şey öpüşmek sevişmek değil. Şahsen kankalarımla eğlenmek sevişmekten çok daha mutluluk veriyor. Ergen misin? Doğru söyle.

• quote:

Erkek adam olsan soğukluğu ilk hissettiğinde sen cevap vermeyi keserdin şimdi o kızın tottosunu kaldırmak dışında hiçbir şey yapmamışsın. Senin hiç mi eğleneceğin dostların yok her şey öpüşmek sevişmek değil. Şahsen kankalarımla eğlenmek sevişmekten çok daha mutluluk veriyor. Ergen misin? Doğru söyle.

Ciddi ciddi şuna cevap mı veriyorsun yoksa troll müsün?

• quote:

Erkek adam olsan soğukluğu ilk hissettiğinde sen cevap vermeyi keserdin şimdi o kızın tottosunu kaldırmak dışında hiçbir şey yapmamışsın. Senin hiç mi eğleneceğin dostların yok her şey öpüşmek sevişmek değil. Şahsen kankalarımla eğlenmek sevişmekten çok daha mutluluk veriyor. Ergen misin? Doğru söyle.

konusmak istemiyorum yazdiginda yazmayi biraksam bir sey degisir miydi

• Ya olum zeka sorunun mu var ben de çirkinim ama o kadar takmıyorum. Kızları hiç ama hiç takmayacaksın. Bir sporla, hobiyle profesyonel şekilde ilgilen BOŞ adam olma sonra kız bulursun.

• Evet geleceğe dönük bir yatırım yapmış olabilirdin azıcık aklını çalıştır. Olmuyorsa olmuyor uzatmanın manası yok niye kıza ağlıyorsun?

• Aga bu çocuğu çok tanımıyorum acıdım cevap verdim ve troll falan değilim. Niye sordun ki bunu?

• quote:

Aga bu çocuğu çok tanımıyorum acıdım cevap verdim ve troll falan değilim. Niye sordun ki bunu?

Bir kaç yıldır düzenli olarak konu dışında bazen günde 10-15 e kadar çıkacak şekilde konu açıyor ve hepsi bu ve "YALVARIRIM BANA YARDIM EDİN" tarzında. Buna ciddi cevap veren trolldür.

• İtim ben it

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıkık

• Logarech kullanıcısına yanıt

Tipsiz olmasam böyle olmayacaktı insanları elinde olmayan şeylerle yargılamayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

Tipsiz olmasam böyle olmayacaktı insanları elinde olmayan şeylerle yargılamayın

Buluşmayı kabul eden kız benle dalga geçmiş resmen ss’li
  • hala okuyup gülüyorum

• Hahahaahahaha kahkaha attım

• Efsane yaw

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • utanç verici.midem kalktı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.