Şimdi Ara

Buluşmayı kabul eden kız benle dalga geçmiş resmen ss’li (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
4
Favori
15.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Man In The Wılderness

Yakışıklı olsaydım buluşurdu şuan bitmişti bu iş yani dediğin mantıksız hocam

Alıntıları Göster

Umarım aynı şeyi de senin yakın akraban için düşünürler.

• Tipsiz olmasam koşa koşa gelirdi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derhal burayı terk et kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Kendini bu kadar nasıl düşürebiliyorsun kardeşim ya. Hayır hiç öz saygında mı yok. Rezil etmişsin kendini. Soğuk davranıp mesajlarına geç cevap verince yada hiç vermeyince tamamen iletişimi kesmen lazımdı. Sonra bu kızların totosu neden bu kadar kalkık. Bir de sezercik moduna girmişsin offf yanımda olsan kafana matarayla vururdum.

Hocam kadinlar test etmek icin boyle yapiyor bazen bakalim ne cevap vericek diye, arkadas sinavdan kalmis.

Benim basima da cok geldi, hatunla yazisiyorum bir anda yaa soyle boyle oldu gorusmeyelim falan, direkt aninda sonraki mesajda yolu veriyorum, iyi sanslar hoscakal. Sonra yaziyor cevap bile vermiyorum bildigin kuduruyorlar. Sonra tipis tipis donuyorlar sozlerinden.

Bana kalirsa arkadas da direkt tamam benim de baska planim vardi hoscakal yazsa ve bir daha hic yazmasa kiz 1-2 hafta icinde donus yapicakti. Seeding muhabbeti diyorlar buna.

Ama arkadas bildigin kendini yerin dibine sokmus okurken utandim resmen ezikligine

• quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Hocam kadinlar test etmek icin boyle yapiyor bazen bakalim ne cevap vericek diye, arkadas sinavdan kalmis.

Benim basima da cok geldi, hatunla yazisiyorum bir anda yaa soyle boyle oldu gorusmeyelim falan, direkt aninda sonraki mesajda yolu veriyorum, iyi sanslar hoscakal. Sonra yaziyor cevap bile vermiyorum bildigin kuduruyorlar. Sonra tipis tipis donuyorlar sozlerinden.

Bana kalirsa arkadas da direkt tamam benim de baska planim vardi hoscakal yazsa ve bir daha hic yazmasa kiz 1-2 hafta icinde donus yapicakti. Seeding muhabbeti diyorlar buna.

Ama arkadas bildigin kendini yerin dibine sokmus okurken utandim resmen ezikligine

Alıntıları Göster

Tamam da ekmek ayrı konuşmak istemiyorum demek ayrı

• Hocam sizi gayet iyi anlayabiliyorum fakat kızlara seviyorum, aşığım tarzından yaklaşmamanı tavsiye ederim. Dalgaya vur olayı. Bu devirde aşk, sevgi olayına böyle çok çok çok yakışıklı, kaslı, uzun boylu vs.. değilsen bulaşma.

• Radyo Mevlana R kullanıcısına yanıt

Öyle bir şeyi en son orta sonda yaptım dersimi aldım bir daha yapmadım. Etkileniyorum senden dedim sadece.

• cok uzatmissin konusmayi

• quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

cok uzatmissin konusmayi

Sinirlendim çünkü

• quote:

Tamam da ekmek ayrı konuşmak istemiyorum demek ayrı

Alıntıları Göster

Ayni sey kardesim, halen anlamamissin konuyu. Bunun hatta genel bir ismi vardir shit test diye. Arastirip bakarsin

Kiz sana saygisizlik yapmis hemen cezasini kesip silmen gerekirdi, cogu kiz bunu bile bile yapar ki gorsun saglam misin diye

Bu yollardan hepimiz gectik ben clubta kafam guzelken amuda bile kalktim kizi etkilemek icin, bunda utanilcak birsey yok. Onemli olan dersini alman ogrenmen. Oyle olunca kizlar bu nasil erkek kendine yapilan saygisizligi hos goruyor diyor

Diger kekolar gibi hayt huyt yapmak erkeklik degil ama kendine yapilan saygisizligi sakin affetme, hemen agzinin payini ver hic arkana bile bakma. Bunu kadini elde etmek icin de yapma kendin icin yap, yoksa diger arkadaslarin dedigi gibi uzerler seni

• saveyourself S kullanıcısına yanıt

Hocam iyi de shit test’i kızlar beğendikleri hoşlandıkları elemanlara yapmıyorlar mı biliyorum o mevzuyu

• Kız doğru olanı yapmış senle ancak dalga geçilir. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: microsoft1998

Kız doğru olanı yapmış senle ancak dalga geçilir. :)

Kes sesini

• quote:

Hocam iyi de shit test’i kızlar beğendikleri hoşlandıkları elemanlara yapmıyorlar mı biliyorum o mevzuyu

Kiz seni begenmese neden telefonunu istesin bulusalim desin, kizlar begenmese direkt ters yaparlar zaten daha bu konusma dahi yasanmazdi

• quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Kiz seni begenmese neden telefonunu istesin bulusalim desin, kizlar begenmese direkt ters yaparlar zaten daha bu konusma dahi yasanmazdi

Alıntıları Göster

Sarhoştu belki

• bu sana ders olsun bi daha sakın bi kıza neden geç cevap veriyorsun yada umursamıyorsun falan deme acayip şekilde bi tarafları kalkıyor, boşver gitsin

seninle ilgi alakayı neden kestimiştir onuda söyliyim %99 başka biri yazdı ilgisi ona kaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: lose_yourself

bu sana ders olsun bi daha sakın bi kıza neden geç cevap veriyorsun yada umursamıyorsun falan deme acayip şekilde bi tarafları kalkıyor, boşver gitsin

seninle ilgi alakayı neden kestimiştir onuda söyliyim %99 başka biri yazdı ilgisi ona kaydı

Hocam tipsizim diye işletmiş olabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: lose_yourself

bu sana ders olsun bi daha sakın bi kıza neden geç cevap veriyorsun yada umursamıyorsun falan deme acayip şekilde bi tarafları kalkıyor, boşver gitsin

hocam geç yazma neden demeyelimki

• böyle bir yıkıklık görmedim haha, 15 küsür senelik konu dışı tarihinde en masum kız olabilir buradaki kişi. açık ve net söylemiş derdini çok güzel anlatmış. ne tribe giriyosun. rahat bırak kızcağızı komplekse de girme gereksiz yere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kruath

böyle bir yıkıklık görmedim haha, 15 küsür senelik konu dışı tarihinde en masum kız olabilir buradaki kişi. açık ve net söylemiş derdini çok güzel anlatmış. ne tribe giriyosun. rahat bırak kızcağızı komplekse de girme gereksiz yere.

masum mu?

resmen tipsizim diye isletti beni

tukureyim öyle masumluga

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.