Hocam orta sonun gözünü seveyim. Hele bir de lise, üniversite olayında yapsaydınız. Kural bellidir abi, her şeyi alaya alacaksın. Bir tanıdığım var adamda tip yok ama ağzı iyi laf yapıyor. (sevgi harici sözlerle yürüyor) Düşürmediği kız yok diyebilirim. Bir de şeytan tüyü olacak adamda. Eğer o tüy varsa iki üç kelime konuşunca kendine çekiyor. |
Buluşmayı kabul eden kız benle dalga geçmiş resmen ss’li (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Allahim ne olur gercek olmasin, kurgu olsun. Bir insan forumdan bir kardesimiz su duruma dusmesin boyle bir muhabbete maruz kalmasin.
Kiza laf edenler var da kiz ne demis ki burda? Adamin konusma sekiline bakinca kizin on kat daha fazla agzina etmesi lazim.
Yaw aga bir kendini toparla senin sorunun tipsizlik degil eziklik. Kadinlar gucsuzluge gelemez, boyle olursa ister yakisikli ol ister zengin ol cikari kadar bir kadin birlikte olur saygi duymaz.
Ne diyim bilemiyorum bu tarz seyleri herkes soyledi sana anlamak istemiyorsun.
-
hocam iyi de suc bende mi?? kiz beni isletmis resmen, siz olsaniz napardiniz? yerimde baskasi olsa söverdi bile ben terbiyemi korudum
-
Böyle bir tip gerçek olamaz bence konu sahibi net troll yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernesshocam iyi de suc bende mi?? kiz beni isletmis resmen, siz olsaniz napardiniz? yerimde baskasi olsa söverdi bile ben terbiyemi korudum
Kiz seni isletmemis, bulusacakmis vazgecmis sebebi onemli degil aranizda bir bag vs yok birbiriniz icin ozel insanlar degilsiniz belli ki 10 yillik sevgilinmis gibi tribe girmissin.
Cok baslangic seviyesinde bir olay ben olsam iyi kendine iyi bak derdim. Ben de yuzlerce kizla yazistim flort ettim hepsiyle bulusamiyorsun yataga atamiyorsun tabi ki. Duzgun bir sekilde elektrik alamadigini vs belirtip gorusmek istemedigini soyleyen oldu ikinciye gorusmek istemeyen oldu vs boyle bir tavir yapmadim iyi hayatta basarilar dedim gectim. Cok normal boyle seyler kisisel algilama herkes yasiyor.
Turk kizlarina ben de baya birsey soyluyorum ama burada durum o degil kiz yine dogru duzgun derdini anlatmis sana engeli basip gecmemis saygisizlik yapmamis.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877Böyle bir tip gerçek olamaz bence konu sahibi net troll yapıyor.
Bence biraz saka biraz gercek takiliyor icten ice bu durumlara uzuluyor ama bu kadar full trolluk yaptigi kadar degildir psikolojisi.
-
Okurken senin adına ben utandım be kardeşim -
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Bence biraz saka biraz gercek takiliyor icten ice bu durumlara uzuluyor ama bu kadar full trolluk yaptigi kadar degildir psikolojisi.
Alıntıları Gösterbu tipi ben secmedim o yuzden cok da kahrolmuyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mmertkk
Okurken senin adına ben utandım be kardeşimtipsiz olmam benim sucum mu
-
Yaşım 30 konu dışına pek girmem tesadüfen açtım konunu resmen sıvamışsın sonlara doğru. Siz böyle yaptıkça kızlar tepenize daha çok biner kıza yazacağın tek cümle aslında bende pek niyetli değildim sadece zaman öldürmek için buluşmak istemiştim diye nokta koyup konuşmayı kesecektin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Allahim ne olur gercek olmasin, kurgu olsun. Bir insan forumdan bir kardesimiz su duruma dusmesin boyle bir muhabbete maruz kalmasin.
Kiza laf edenler var da kiz ne demis ki burda? Adamin konusma sekiline bakinca kizin on kat daha fazla agzina etmesi lazim.
Yaw aga bir kendini toparla senin sorunun tipsizlik degil eziklik. Kadinlar gucsuzluge gelemez, boyle olursa ister yakisikli ol ister zengin ol cikari kadar bir kadin birlikte olur saygi duymaz.
Ne diyim bilemiyorum bu tarz seyleri herkes soyledi sana anlamak istemiyorsun.
1-kız neden numarasını istiyor ?
2-neden buluşma teklifini kabul ediyor?
3-neden umut verip ondan sonra ne olduki yeaaa diye tekme basıyor eminim bu karının sevgilisi veya düzenli bişeyler yaşadığı biri vardır
4-arkadaşın hiç bir suçu yok kız suçlu yalan söylüyor boşa umut veriyor sonra tekmeyi atıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7EE534877Böyle bir tip gerçek olamaz bence konu sahibi net troll yapıyor.
konu sahibinin tip konusuyla ilgili tespitleri geçrek gerçek bir bunalımda ama aynı zaman da trolde yapıyor eğer öyle olmasa sinir krizi geçirip duvarları yumruklaması lazımdı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B6791-kız neden numarasını istiyor ?
3-neden umut verip ondan sonra ne olduki yeaaa diye tekme basıyor eminim bu karının sevgilisi veya düzenli bişeyler yaşadığı biri vardır
4-arkadaşın hiç bir suçu yok kız suçlu yalan söylüyor boşa umut veriyor sonra tekmeyi atıyor
Alıntıları GösterBu soylediklerinin hicbir onemi yok ki, ne umut vermesi daha bulusmamislar bile umut verse ne olur? Sanki 2 yil ayni evde ask yasamislar gibi konusmussun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B6791-kız neden numarasını istiyor ?
Alıntıları GösterSana hak vereceğim aklıma gelmezdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Bu soylediklerinin hicbir onemi yok ki, ne umut vermesi daha bulusmamislar bile umut verse ne olur? Sanki 2 yil ayni evde ask yasamislar gibi konusmussun.
Alıntıları Gösterkanka türkiyede kadınlara ulaşmak senin yaşadığın yurt dışı gibi değil emin ol burda numara vermesi bile umut oluyor biz erkekler için kızlar sevgiliğe bişeyler yaşamaya aşırı soğuk burda ve aşırı talipleri var
-
Okurken utanç duydum..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ser Jorah MormontOkurken utanç duydum..
bu tipi ben seçmedim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679kanka türkiyede kadınlara ulaşmak senin yaşadığın yurt dışı gibi değil emin ol burda numara vermesi bile umut oluyor biz erkekler için kızlar sevgiliğe bişeyler yaşamaya aşırı soğuk burda ve aşırı talipleri var
Alıntıları GösterAga ben de 23 yasinda ciktim yurtdisina Istanbulda da eve atardim kizlari hayatim boyunca disarda yasamadim lise universite donemi bircok kizla takildim ettim. Son 9-10 yilda hersey degistiyse bilemem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: inonu88Aga ben de 23 yasinda ciktim yurtdisina Istanbulda da eve atardim kizlari hayatim boyunca disarda yasamadim lise universite donemi bircok kizla takildim ettim. Son 9-10 yilda hersey degistiyse bilemem.
Alıntıları Gösterkanka istanbulda şans çok tabi anadolu şehirlerinden imkansız helede virüs yasaklar var kızlar tüm asosyelleşti
-
7 yıldır bi kızın peşinden koşup tavlayamayacak kadar aşağılık bi canlıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X