kiz denen pislikler bana zulmediyor |
Buluşmayı kabul eden kız benle dalga geçmiş resmen ss’li (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sözünü tutmayan bir karı daha. Bak sadece görüşmek istemiyormuş bak bak. Olm verilecek sadakan varmış. Bu tarz karılardan uzak dur bunlardan ne köy olur ne kasaba. Buluşmayı ileri tarihe atmak çok zor insan söz verdim diye buluşur hatır için yine buluşur bir anda atar moduna geçmiş bipolar bozukluğu gibi. Hatta bipolar bile olabilir.
Bu devirde gerçekten bunlara karşı narsist olacan başkası yaramıyor. Alçak gönüllü erkek olmamak lazım. Ağzına geleni söyleyecen gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alayı aynı bu pisliklerin
Ben bu kadar yıkık bir düşünce yapısı görmedim. Kıza helal olsun soğukkanlı bir şekilde cevapta vermiş. Ben yerinde olsam küfür eder engellerdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha çok sen dalga geçmişsin gibi duruyor
-
Meriçliğin lüzumu yok.
iyi dayanmış kız sana kim bilir daha önce nasıl saçmaladın da kız düşündü vazgeçti
Meriçliğin lüzumu yok. Yakışıklı zengin olsaydım koşa koşa gelir ilk buluşmadan sevişirdi.
Allah için bir insan Sanalda da da olsa onurunu gururunu neden ayaklar altına alır salak birde bunun iyi birşey olduğunu düşünüyor. Bunun çevresinde arkadaşı da yok olsa lan birisi bunları görse hayatım biter düşüncesi de yok.
-
Yazdıklarımın meriçlik ile yakından uzaktan ilgisi yok. Attığınız ssler üzerinden konuşuyoruz öncesini sonrasını sizin tipinizi veya kızın tipini bilmiyoruz. Haa bilsekte elimizdeki bu ssler ile fikrim yine değişmez bilgine.
Karşında ki (insan) önce buluşmak istediğini daha sonrasında istemediğini söylüyor ve sende bu durumun üzerine yıkıklık edip olayı kendi tipine bağlıyorsun ve bununla birlikte bir güzel sıçıp sıvıyorsun.
Yazdıklarını okudukça toksitliğin karşısında benim bile nefesim kesiliyorsa karşı cinsin böyle sorunlu bir iletişime günümüz Türkiye’sinde gireceğini düşünmüyorum. Yakışıklı olmak bir artı olabilir ama başarılı bir erkek, yakışıklı bir erkeğe her zaman tercih edilir ki sen bu konuşmanla başarılı bir erkek olmadığını karşı tarafa çok güzel kanıtlamışsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamam sen bilirsin güzel bir teklifi kaçırdın diyip sallamayacaktın.Kadınlar kendisini sallamayan erkekleri tercih eder.Tipibi öne sürerek eziklik yapmışsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen ne yaptın kardeş yaw. Tip meselesini niye açıyorsun durduk yere. Resmen ben eziğim diye haykırmışsın karşındakine. la sg senle mi uğraşacağım diyerek miktiri çekecektin yazmayacaktın. Bu kadar basit. Sallamayın olm şu kadar kızları. Bir de en kusurlu 10 hareketten birini yaparak karşı taraftan açıklama bekliyorsun. Karşı cinsin üzerine çullandığın an seni kolay lokma görür ve kızlar asla kolay lokma yemek istemez bunu unutma. Onurunuzu, şerefinizi 2 paralık kızlara meze etmeyin. Kişilik, duruş bunlar sağlam olduğu zaman kızlar zaten peşinizden ayrılmaz.
-
Kiz çok düzgün kendini ifade etmiş, seviyeli biçimde, ama karşıdaki aynı olgunluğu gösteremeyip sqçmalamış ve kendini kucuk dusurmus
hocam bir insanın ruhu hastaysa onu kimse sevmez mi neden güçlü insanlar seviliyor?
Kız o kadar uzun yazmış ki bir an fake mi acaba diye düşünüyor insan.
Ha fake değilse de;
1.Sen kızı senelerce takip mi ettin ben mi yanlış anladım? ama o kadar süre içerisinde bir şey olmamışsa ne bekliyordun ki?
2.Kız istemiyorsa bir daha bu kadar soru sorma. Ok kendin bilirsin de geç. Bazen sadece o anki ruh hali bile etkiler istek durumunu. Sen hala yok tip mi yok bilmem ne mi diyerek kıza gerekçe veriyorsun.
3.Evet tip ve para gerçekten bazı konularda öne geçirir ama siz daha görüşmemişsiniz bile. Bu noktadayken daha çok ne hissettirdiğin önemli.
-
meriçlik ile hiçbir alakası yok olan biteni söyledim
Bu adamın acil psikolojik tedavi görmesi gerekiyor. Durumunun normal olduğunu düşünüyor ama kesinlikle böyle değil. Trol kelimesinin vücut bulmuş hali değilse eğer bu adam, ben hayatımda bu kadar sorunlu bir kişiliğe sahip bir insan evladı görmedim.
Vaat mi verdim kısmında blocklamıştım, zaman israfı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maraz'ın gördüğü zulüm için up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X