Şimdi Ara

bunaldımm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet hızım 2048 ama hala silkroad oynarken lag var benle aynı mahallede oturan arkadaşımın pc sinde lag yok hemde interneti 1024 bu nasıl iştir anlamadım konudan anlıyan arkadaşlardan yardım bekliyorumm

• quote:

Orjinalden alıntı: c0ld mAn1Ac

Arkadaşlar internet hızım 2048 ama hala silkroad oynarken lag var benle aynı mahallede oturan arkadaşımın pc sinde lag yok hemde interneti 1024 bu nasıl iştir anlamadım konudan anlıyan arkadaşlardan yardım bekliyorumm

Sadece internet hızından olmaz lag

bilgisayarında etkiler senin bilg. biraz geri kalmıs bence
  • geri mi kalmışş o nasıl oluyo yaa işlemci 2160 @ 2.80 ghz ocz 2gb ram 2600 pro -250 gb hard daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c0ld mAn1Ac -- 14 Mayıs 2008; 19:31:16 >
  • quote:

geri mi kalmışş o nasıl oluyo yaa işlemci 2160 @ 2.80 ghz ocz 2gb ram 2600 pro -250 gb hard daha ne olsun

Format atman sorunu geçirebilir sahsen bende öle oldu
  • bende ondandır die dün format attım
  • quote:

bende ondandır die dün format attım

bilgisayarda kullandıgın programlardan olabilir bi kontrol etmeni öneririm...
  • Bende kafayı yicem ya.. dc yiyoz üstüne bide c9 c9 c9 bide image code gelmio sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ders çalışmaktan bıktım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • net bağlantılarına bak dns temzle sistem gayet iyi
  • sorun modeminde dostum
  • quote:

Arkadaşlar internet hızım 2048 ama hala silkroad oynarken lag var benle aynı mahallede oturan arkadaşımın pc sinde lag yok hemde interneti 1024 bu nasıl iştir anlamadım konudan anlıyan arkadaşlardan yardım bekliyorumm

Ekran kartının kötü olması bile en hızlı sistemde oyunun laglı olmasına vesile olabilir
  • arkadaşlar 1. dns ayarlarımı nasıl temizlerim
    2. modemde olsa başka sitelerede giremem gerekmezmi sadece sroda var silkroadın sitesine çok geç giriyorum
  • quote:

arkadaşlar 1. dns ayarlarımı nasıl temizlerim
    2. modemde olsa başka sitelerede giremem gerekmezmi sadece sroda var silkroadın sitesine çok geç giriyorum

internetin kopuk dememişki modemin sorunlu demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2741 -- 14 Mayıs 2008; 21:58:11 >
  • işte bende diyorumki modemim sorunlu olsa başka sitelerede giremem ama silkroadın sitesinden başka her siteye girebiliyorum silkroadın sitesi 5 dakkada zor açılıyo bu sorun oyunada yansıyo ben bunu nasıl çözebilirim diyorum
  • kardesım 2 gundur bende akıllara zarar bir lag var pc desen son model ben bu ttnetın mı desem ne dem bilmiom acaba clienti bircok kisi cekıyordur ondan mı laggg
  • ewet kardeşim 2 gündür bendede var dediğinde doğru olabilirsin belki ama sadece bizdemi var

• sistemim imza da modemimde airties RT 205 tek bir lag bile yok. ama bundan önce ram im 1 Gb idi ve modem 30 YLT likti paso dc yiyordum :D
  • kullandigin wirus programina da silkroad i ve sitesini guvenli olarak tanit
  • kasanın içini bir güzel temizle ekran kartın kirlenmiş olabilir bu da pc nin çabuk ısınmasına sebep oluyordur ekran kartın ısınınca lag olur
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

sorun modeminde dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.