Şimdi Ara

Sıkıldım artık dayanamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İstediği, heveslendiği hiçbir şey yolunda gitmiyor. Aşık olmaya çalışıyor deliler gibi seviyor onun ağzından çıkan her kelimeyi ezberliyor ama karşı tarafın hiçbir şey umrunda olmuyor. Ne yüzüne bakıyor ne de ağzını açıp tek kelime ediyor.

Bir insan düşünün;
    Iş yerinde herkes mutlu mesut, çaylar geliyor muhabbetler ediliyor ama aynı ortamda bu insan umursanmıyor. Söyledikleri dinlenmiyor. Kısaca, orada hiç yokmuş gibi davranılıyor. Görünmezlik gibi müthiş bir yeteneği var sanki. Ses çıkarmaya bişeyler söylemeye çalışıyor ama birisi de çıkıp dinlemiyor.

Bir insan düşünün;
    Mesai bitiyor herkes arkadaşıyla çıkıp gidiyor. Ve kapıyı açıp en son çıkan bu oluyor. Ertesi sabaha kadar, iliklerine kadar yaşıyor yalnızlığı. Sabah olunca da kalabalıklar içinde yaşamaya devam ediyor yalnızlığını. Bitmiyor. Normalinden tek farkı çevresinde duyduğu sesler oluyor. Onu duymayan sesler içinde kaybediyor kendini.

Ben artık çok sıkıldım böyle bir yaşamdan. Ne kadar konuşmaya, derdimi anlatmaya kalksam da olmuyor.
    Anlatamıyorum kimselere. Yalnız kalıyorum. Her gün daha yalnız kalıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ne ya,şikayet etme bence hep olumsuz konuşmuşsun...biraz pozitif ol,konuş ortama girmeye çalış...sessiz kalırsan kimse seninle konuşmaz zaten bu adam soguk deyip..insanlarla,hayatla barışık ol yoksa kimsenin umrunda olmazsın.
  • Mudur hersey sende bitiyor,
    oyle bir anlattin ki aklima su kisa film geldim severim, arada izlerim, burayada atayim.

• Utangaç değilimdir. Çekinmem kim olursa olsun.

Konu sadece aşk da değil hayatımın büyük bölümü bu şekilde. Sadece aşk olsa yine iyi hocam.

Istesem de pozitif olamıyorum çünkü pozitif etki yapacak bir şey yok hayatımda. Ortamlarına sürekli giriyorum ve konuşuyorum da. Ama ben Konuştuğum zaman sanki tek başıma kendi kendime konuşuyomuşum gibi hissediyorum. Bir soruma cevap veya yorum alamıyorum. Dertleri sıkıntıları olduğu zaman elimden geldiği kadar yardımcı da oluyorum Çevremdekilere. Ama ne yazık ki karşılığını alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rootzilla -- 27 Ağustos 2015; 17:42:58 >
  • Yazı yazmayı seviyorsan yazmayı dene.

• Bende senin gibi birisiyim anlatırken kendimi okuyorum gibi oldum biraz.Bende senin gibi takıldım bir süre sonra bisiklet süreyim dedim.Yalnız 100 tllik demir yığınlarından bahsetmiyorum gayet kaliteli güzel birşeyden bahsediyorum.Çok hoşuma gitti 2 haftadır mutlu mesut geçiniyoruz.Sende bunun gibi farklı şeyler denemelisin.
  • Görünmezlik pelerini takacağına, özgüven pelerinini tak. 2'si de hayal ürünü ama olay insanlara kendini nasıl gösterdiğin, kendini nasıl hissettiğin.

...my head is up high, my chest is out, I walk tall, I talk loud

I'm being strong!

-Tupac
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daraldım Ulan Artık
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nörolojiye git bir şey çıkmazsa psikiyatriye psikologla beraber git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun çekingenlik olmasada ihtiyacın olan biraz değişiklik.Özgüven lazım.Ama nasıl mı ? Yeni saç modeli ,yeni tarz, düzenli spor .Artık bunları söyleye söyleye tüy bitti dilimizde.Hiçbirşey yapmazsan yıllarca böyle gider hayatın.Farklı olursan farkedilirsin bu kadar basit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.